writing-img

RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"?

clock-img

09.01.2009, 12:25

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Če bi imela še enega otroka, bi imela že navznot obrnjene menda.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Za NY nisem vedela da ima fajn modrce, bom šla pogledat - a imajo samo 70a, ker takih ne spravim več nase ali tudi 75 in 80a (sploh 80a se skoraj nikjer ne dobi, še dobro, da mi je večinoma tudi 75a prav, odvisno od modela

Imajo vse od A do D in od številk 70 do... ne gledam višjih številk, no. user posted image

clock-img

09.01.2009, 23:13

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Evo, še ena nejoškarca user posted image  user posted image  user posted image

Pred porodom sem imela 75B, sem bila zadovoljna, ker niso bile ne male niti ne prevelike, zdaj po porodu pa obup user posted image imam full manjše kot prej. Res je, da mojo malčico še kljub njenim že skoraj 15 mesecim dojim, ampak saj tut po končanem dojenju ni ne bojo zrastle nazaj user posted image aja, pa shujšala sem tut po porodu full tako, da so zarad tega tut joški verjetno manjši. Ampak, kaj čmo, tak pač je user posted image

Imam pa raje take male, kot pa vlke, da bi jih komaj prenašala okrog in bi hrbtenica trpela user posted image

Aja, kupujem pa jih večinoma kar v H&M, mi imajo full lepe, pa še cena je ok.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.01.2009, 14:40

clock-img

Trish

pencil-img

36

New Yorker, podložene... Imam 75B, redim se pa itak samo v rit, v joške nič ne gre... Kriza user posted image

clock-img

11.01.2009, 09:33

clock-img

ery

pencil-img

1675

No vam moram povedat, da sem si včeraj v HM kupila dva modrčka... in sta suupeer!!! RES! Še moj je pohvalil, ker drugače sploh ne opazi.

So pa res poceni, izbire polno, pa lep dekolte naredijo... hihi..

clock-img

23.01.2009, 09:52

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz sem najbolj zadovoljan s temi iz Yamamaya. Imam 75 A - pa še ta je po večini prazna user posted image user posted image user posted image   No včeraj sem si šla kupit enega in sem presrečna, ker imajo tudi na perilo 50% popusta user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem