writing-img

RE: se mi zdi, da ne bo nikoli uspelo...

clock-img

11.01.2009, 13:55

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

pikica & aqua - hvala. Za vaju, naši borkici, man tak fajn feeling zadnje čase ... user posted image user posted image

clock-img

11.01.2009, 13:56

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Giotti vse kar si napisala je čisto res, lepo da si se skregala s svojo negativno stranjo in pozitivko postavila na prvo mesto ... vse bomo enkrat mame ... ene prej ene kasneje ... vse več pa nas bo ki nam bo k temu pomagala kakšna tetka s čajčki, kak bioenergetik, zdravniki, vsekakor potrebujemo malo pomoči, pa naj bo ta namenjena nam, ali pa našim partnerjem ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

11.01.2009, 13:57

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pikica & aqua - hvala. Za vaju, naši borkici, man tak fajn feeling zadnje čase ... user posted image user posted image

sekica, veš že slišat je to lepo, od nekoga, ki te razume, ki je bil sam v tvojih čevljih in ko veš da mu je uspelo.... user posted image

upam, da se ti s pikico čim prej pridruživa.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

11.01.2009, 14:07

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

jaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

aqua a si lacna sm ti se eno serijo avatarckov poslala user posted image user posted image user posted image
men je pa un zajc najboljs.... k z glavo ob tla tolce user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

11.01.2009, 14:14

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

aqua a si lacna sm ti se eno serijo avatarckov poslala user posted image user posted image user posted image
men je pa un zajc najboljs.... k z glavo ob tla tolce user posted image user posted image user posted image

ta mi je bil najboljši, sem ga takoj za svojga vzela, sam je plevelllikkk.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

11.01.2009, 14:15

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ma nimam pojma kaj je to.. pa so vsi avatarjiuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

12.01.2009, 10:56

clock-img

brinceljka

pencil-img

27

giotto ja sem iz ljubljane. mi lahko kaj svetuješ za menjavo g?

clock-img

12.01.2009, 11:00

clock-img

brinceljka

pencil-img

27

aja pa še to. ne se smejat, vsi tut ne vemo vsega kakšen je user posted image  položaj. drugače pa je menda čaj od rdeče smrdljičke GERANIUM ROBERTINUM dober za zanositev... LP in hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem