writing-img

RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del

clock-img

07.04.2009, 09:07

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro,babike!
Ja,Nebo,približno tak to zgleda,ko imaš napovedan CR.
Midva sma super,počutim se tudi ok,malo še bolijo šivi,pa ne tolko od same operacije ampak,ker tak kašlam,da me vse špana pol tam. Zdaj so šli moji po Maksa k tašči,je še včeraj tam bil.
Elevitka,saj ne boš smam,sem še jaz tukaj!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

07.04.2009, 09:10

clock-img

nebo

pencil-img

1664

saj sedaj bova itak vedno pogosteje same tukaj ker vsi ki so doma, bodo zunaj na sončeku, samo medve uboge mravljice bova trpele med štirimi stenami!!!!!!!user posted image user posted image

Oh Matcar, kaj pa sta rekla Maks in Lea?? Sta vesela??

Ej pa jemleš kaj za kašelj?? Kadiš pa še!!! Prinesi rit, da te nasekamo...user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 7.4.2009 9:13:10 >

clock-img

07.04.2009, 09:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Matcar... pa ti maš ogromno dela zdaj z malo žabo, pa malo večjo žabo .... tase tud nič ni ker ma puno dela z malo žabo ... same žabe male mamo , zaj bo še Ly dobila svojo user posted image

clock-img

07.04.2009, 09:14

clock-img

nebo

pencil-img

1664

ja Elevitka ti lahko Nika posodi eno punčko, da boš imela še ti svojo žabo tja do julija....user posted image

Pa po moje bo Matcar tudi vesela, če ji boš vzela za kak dan dva tri.....Maksa...user posted image  Lea pa je itak že velika.

clock-img

07.04.2009, 09:19

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

nebo... mam jaz svojo 4 nožno kosmato žabo doma - nevem če ni bolj razvajena kot pravi pamžek, tolk ko jo cartam je že ata ljubosumen, je zadnič reko toto mačko bolj žuliš kot mene user posted image

problem je v tem da mi ni več na šihtu za sedet zunaj pa lepo vreme- me avtomatsko ven vleče, ne morem se skoncentrirat na delo user posted image

clock-img

07.04.2009, 09:39

clock-img

biba14

pencil-img

790

Jutrčekuser posted image
Mi2 s user posted image sva že s sprehoda....Elevitka : najin kosmatinec je tud ful razvajenuser posted image , sam saj je prav tako..zato pa jih imamo,da se cartamouser posted image . Kako boš kar doma-a ne greš v materinsko danesuser posted image
Matcaruser posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim

clock-img

07.04.2009, 09:57

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Biba grem ja ob 18 uri 16 etaža kirurgije user posted image ... ˝doma˝ bi bila takrat ko bi mogla bit v službi ... to je politika veš biba user posted image

clock-img

07.04.2009, 10:54

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Pozdravček!

Da se še jaz malo oglasim.

Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Babike komu pa se da biti v službi ko je zunaj sonček? Nasploh pa v takem stanju ko smo me.

clock-img

07.04.2009, 12:09

clock-img

biba14

pencil-img

790

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Biba grem ja ob 18 uri 16 etaža kirurgije user posted image ... ˝doma˝ bi bila takrat ko bi mogla bit v službi ... to je politika veš biba user posted image

Saj je ironično..sedaj bi jaz še ful kofetkala,pa zabušavala...ker vem, da zadnji mesec ne bom ravno mobilna...pa okoliščine ( obveznosti ) ne dopuščajouser posted image

clock-img

07.04.2009, 12:34

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Pa saj bi se lahko zmenle babe kaj za kak kafe... če ne druga kako soboto (za tiste ki so čez teden okupirane al z službo - to sma tak samo medve reve z nebo. ali z drugimi obveznostmi) dopoldan al pa popoldan no kak vam paše - kje zunaj na sončku ... polno debelušk želnjih čveka pa mamic in malih žabic seveda tudi  user posted image

clock-img

07.04.2009, 13:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa saj bi se lahko zmenle babe kaj za kak kafe... če ne druga kako soboto (za tiste ki so čez teden okupirane al z službo - to sma tak samo medve reve z nebo. ali z drugimi obveznostmi) dopoldan al pa popoldan no kak vam paše - kje zunaj na sončku ... polno debelušk želnjih čveka pa mamic in malih žabic seveda tudi  user posted image

jaz sem zaaaa!!!

clock-img

07.04.2009, 13:51

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

oooo zgublena.... kje se ti skrivaš ... samo se potepaš po sončku (sem te vidla včeraj ob 19,30 kak sta ga šibale z Lijo)

vse se samo martinčkate in pozabite na nas mučenice ki mormo delat user posted image

clock-img

07.04.2009, 14:47

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Elevitka misli da, boš ker ti morala določiti datum za kavo, ker drugače tak nebo nič iz tega.

clock-img

07.04.2009, 14:51

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Spet jaz ? zakaj morem vedno jaz vse vodit in organizirat - pa naj bo to kjerkoli (tu, doma, ali službi,....)

clock-img

07.04.2009, 14:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa res nimam nekega ful dela z Sašem. Niti maks ni zahteven,Lea pa je itak v službi. Problem pri meni je bolj v tem,da se obiski vrstijo zdaj,pa še patronažna pride,pol pa cajt kr mimo zleti.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

07.04.2009, 15:46

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Matcar to pa je super, da je Saš tako priden. Upam da bo moj tudi.

clock-img

07.04.2009, 20:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

oooo zgublena.... kje se ti skrivaš ... samo se potepaš po sončku (sem te vidla včeraj ob 19,30 kak sta ga šibale z Lijo)

vse se samo martinčkate in pozabite na nas mučenice ki mormo delat user posted image

Hei user posted image  saj se tu pa tam še javim,..user posted image
Ja včeraj sma hitro šibale domov, ker sma se potepali malo pre-dolgo te pa sma mogle pohitet.

Zdaj ko je lepo vreme se res martinčkamo ja..ampak jaz se stalno nate spomnim ko grem mimo tvojega bloka. Čakam, če te kje zagledam na balkonu user posted image

evo za vaju z nebo en veeeeeliiiikkk user posted image  ker sta pridni v službi!

clock-img

07.04.2009, 20:03

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Spet jaz ? zakaj morem vedno jaz vse vodit in organizirat - pa naj bo to kjerkoli (tu, doma, ali službi,....)

ja, pol pa si res dober organizator!!
user posted image

clock-img

07.04.2009, 20:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa res nimam nekega ful dela z Sašem. Niti maks ni zahteven,Lea pa je itak v službi. Problem pri meni je bolj v tem,da se obiski vrstijo zdaj,pa še patronažna pride,pol pa cajt kr mimo zleti.

ja, full dobro da nimaš dost dela z Sašom user posted image user posted image  pol je priden po .. mamici user posted image

clock-img

07.04.2009, 20:28

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Evo mene iz MŠ ... vroče je blo ko pes skor sem skup padla, folka ko mravl... zvedla pa nič novega user posted image ... zaj pa grem na kavč

clock-img

07.04.2009, 21:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Evo mene iz MŠ ... vroče je blo ko pes skor sem skup padla, folka ko mravl... zvedla pa nič novega user posted image ... zaj pa grem na kavč

user posted image user posted image  elevitka..pa še kr nekaj krat bo tako, ko bo se ti zdelo da nisi zvedela nič novega.
Meni je bilo samo ene dvakrat zanimivo v MŠ,..ostalo sem vse že vedela.

Ko pa je bila akcija pa sem dihala tak po svoje user posted image

clock-img

07.04.2009, 21:43

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

ja... pol pa te še natulijo user posted image  ... smešno se mi zdi ko se na MŠ vse osebje predstavi kot skrajno prijazno, da so oni tam za nas, da naj vstrajamo da bomo dobili vse odgovore na vprašanja kak pomagajo bla bla... po moje je pa realnost pol kr malo drugačna, da je  za vsak drek po domače bolje prit k njim preverit  če je vse ok, pa takoj prit ko se začnejo popadki bla bla- pol pa če prideš prehitro in seveda tarnaš da boli te nahruli da nisi edina ki bo rodila da pač ni tak hudo.

Nevem no... po pripovedkah drugih je tak... sama se bom o tem še prepričala.

aja to sem htela vprašat - kaj ve ste  mele ovoden oz. organiziran ogled porodnišnice, al ste individualno hodli na ogled?

clock-img

07.04.2009, 21:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Zdaj, ko pa je bolj toplo pa se tudi naša mala žabica kaže v oblekcah user posted image
Evo eno slikico:

user posted image
tu sma bile na zmenku danes popoldan in sicer pri naši Marčevski mamici, ki je rodila user posted image user posted image  v začetku Januarja, tako da sta danes Tomaž in Anže bila stara že kar 3 mesece user posted image .
Ampak naša frača je ves zmenek prespala..toliko o tem kako ji je bilo zanimivo user posted image

clock-img

07.04.2009, 21:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

elevitka.. jaz nisem šla na ogled P. ampak vem da je bilo stalno po MŠ organizirano da lahko greš in da te tam pričaka sestra, ki pokaže porodne sobe in odgovarja na tvoja vprašanja. Več ali manj pa jih je stalno šlo kar nekaj na ogled tako da..

clock-img

07.04.2009, 22:08

clock-img

biba14

pencil-img

790

Ojčka...
Ja,tale MŠ je tak dolgčas...kaj res moramo hodituser posted image ...ko menije vsa teorija že znana,šla bi le na praktične vaje.
A se podpisujemo na vsakem predavanju ali se da kakšnega "prešpricat"user posted image  ??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem