cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del

clock-img

15.05.2009, 07:52

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Dobro jutro!

HBP (hvalabogudajepetek) user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

15.05.2009, 08:10

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Dobro jutro, dober dan, jaz sem danes zadnji dan....))))user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 08:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Lepo enim

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

15.05.2009, 08:18

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Res imam dovolj, ej ni mi več. rada bi si pripravila vse potrebno, doma pospravila, kaj dobrega prebrala, se lepo počasi umirila...sicer pa grem čez mesec dni na morjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 08:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Očitno...user posted image , ostale babike še spijo, ali pa nimajo časa.
Kako si matcar? Dobro spala?

Ja,sem začuda. Je Maks brez dude zaspal,pa sem mislila da bo ponoči kriza,pa začuda ni bla.user posted image
je frajer včeraj dudo zgubil na sprehodu,ker si jo je dol odpel. Pa sem mu od Saš-a eno dala,za silo,če bo htel met. Pa ni blo šanse. Sicer je zaspal komaj,ampak je.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.05.2009, 08:24

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: nebo
...sicer pa grem čez mesec dni na morjeuser posted image user posted image user posted image

Kak gre enim lepo!?
Jaz pa moram it na teren zdaj,pa tako user posted image  vreme je. Mi kr mine,da bi sploh ven stopla iz bajte.Pa z triperesno deteljico,kak pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.05.2009, 08:31

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

meni tud ni več... bom v torek tak boga da se bom jedva privlekla do G ! user posted image  in v sredo ne mislim it več delat (8 dni B pa mi ja lahko da)

clock-img

15.05.2009, 09:08

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Elevitka koliko pa še imaš dopusta??

clock-img

15.05.2009, 09:11

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Ojla!

Nebo user posted image user posted image user posted image za zadnji delovni dan.
Elevitka sej ti bo tvoja G dala bolniško.
Potem pa še samo rabimo lepo, toplo sončno vreme.

clock-img

15.05.2009, 09:26

clock-img

nebo

pencil-img

1664

SE STRINJAM Ly - SONČEK KJE SI????

clock-img

15.05.2009, 09:29

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Glede na to da je danes poscana Zofa naj pade kakšna kapljica dežja da bo letina dobra. Potem pa naj bo SONČEK.

clock-img

15.05.2009, 09:48

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

nebo bravo za zadnji delovni dan. naj ti čimhitreje mine še teh nekaj ur v službi, potem pa domov pa uživat.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

15.05.2009, 09:52

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Hvala Cristiana, sicer pa moja služba v primerjavi s teboj...povej mi kdaj gresta spet v LJ??

clock-img

15.05.2009, 09:58

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

imam še 19 dni dopusta (KAR BI SE PO DELOVNIH DNEH LIH IZTEKLO DO 29.6. KO NASTOPIM PORODNIŠKO)

Ja danes pa moj ˝poscani Zofek˝  praznuje RD user posted image

clock-img

15.05.2009, 10:01

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Danes greva v Ljubljano. Malo naslednji teden čaka operacija, da ji žilico, ki ji otežuje dihanje, zamašijo. Lahko bi jo zamašili z zdravili, vendar ima mala premalo trombocitov, ta zdravila pa jih še znižujejo in so se ustrašli notranjih krvavitev, zato so se odločili za operacijo. Ampak ni mi jasno kako bodo operirali, če ima že Gloria premalo krvi za preizkave, kaj šele za operacijo. Upam, da bo vse ok. Želim si, da se vse umiri in, da pride domov, rada bi jo k sebi stisnila, polubčkala...pa nič ne morem. Lahko jo samo na kratko pobožam in vedrim nekaj ur zraven inkubatorja.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

15.05.2009, 10:15

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Danes greva v Ljubljano. Malo naslednji teden čaka operacija, da ji žilico, ki ji otežuje dihanje, zamašijo. Lahko bi jo zamašili z zdravili, vendar ima mala premalo trombocitov, ta zdravila pa jih še znižujejo in so se ustrašli notranjih krvavitev, zato so se odločili za operacijo. Ampak ni mi jasno kako bodo operirali, če ima že Gloria premalo krvi za preizkave, kaj šele za operacijo. Upam, da bo vse ok. Želim si, da se vse umiri in, da pride domov, rada bi jo k sebi stisnila, polubčkala...pa nič ne morem. Lahko jo samo na kratko pobožam in vedrim nekaj ur zraven inkubatorja.

ubošček mali ... držim pesti da bo vse tole hitro za vami in bo Gloria kmalu doma v varnem in toplem objemu svojih staršev user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 10:25

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Jaz tudi upam, da bo kmalu doma, če pa bo vse v redu - to sploh ni dvoma, ker bouser posted image user posted image user posted image

Ej kje je Biba, se mi zdi da se že nekaj dni ni oglasila???

clock-img

15.05.2009, 11:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Al počiva doma, al pa je šla v RIM user posted image

Nazadnje je bila aktivna na forumu včeraj okoli 18 ure (po moje samo počiva doma) user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nebo,čestitke za zadnji delovni dan!user posted image user posted image user posted image

Christiana,držim pesti,da se bo vse dobro izteklo,Za Klaro Glorio pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Elevitka,tudi ti boš z naslednjim torkom v B.Boš vidla!Tvojemu pa vse naj-naj!user posted image user posted image user posted image  Moj ata pa je včeraj imel,mu še grem darilo kupit-UPAM,da mi bo ratalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.05.2009, 13:59

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Hvala matcar - v njegovem imenu user posted image

Si zrihtala v mestu kar si imela?

clock-img

15.05.2009, 14:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,samo mi je vzelo celo dopoldne. Znorela sem skoraj. Pa v toti gužvi,še titov most je bil zaprt.Z vsemi tremi fročeki,kak pa.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.05.2009, 14:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dan,dan
kako ste?
Christiana user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio in user posted image user posted image user posted image zate!!

nebo.. super za zadnji delovni dan.
elevitka.. upam da dobiš bolniško, držim močno pesti..user posted image

clock-img

15.05.2009, 14:45

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

ja danes so plesali  četvorko na titovem mostu

tasa ... tnx upam da mi rata user posted image

zdaj pa gre na kosilo

clock-img

15.05.2009, 14:46

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Tasa,prebrala sms. ni panike,če je taka cena,bom še šla jaz kr kupit tja. Bom šla pogledat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.05.2009, 16:02

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Oj, mb mamice imam za vas eno vprašanje.

Kako je z adaptiranim mlekom v MB? Lahko dobijo vse mamice recept, ali je za kupit? Pediater ti da recept? Preden pa ima otrok pregled pri P, pa moraš sam kupit? A je recept za točno določeno firmo mleka? Sicer mislim dojit (prvo sem polno dojila), ampak ker sta dve, pa me zanima tudi tale opcija.

Hvala.

Christiana21 v mislih sem z vami. Sicer pa toto vreme res ne ve kaj bi, malo tako, malo tak user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem