writing-img

RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del

clock-img

23.02.2009, 13:08

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,parček že mamo doma,zdaj pa dobimo spet luleka!user posted image  Ne vprašaj,kaki problemi so z imenom.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Kaj te bom jaz edina donda pri 30 prvič mama user posted image

matcar... kličem al je zasedeno al pa v prazno zvoni ... zgleda sem se jim popela nekam ker že celi dan težim, pa si je cifro zapomnila in iz principa ne dvignejo user posted image

clock-img

23.02.2009, 13:12

clock-img

tadyka

pencil-img

42

lepo lepouser posted image .čestitamuser posted image so problemi pr imenu??mi2 pa jih sploh nimamauser posted image če bo punčka bo Pia-Barbara, če bo fantek bo Lianuser posted image bla skupna odločitevuser posted image

nihče drug nam sreče ne podarja, človek srečo vsak si sam ustvarja.

clock-img

23.02.2009, 13:15

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

To pa je res velik račun. Kaj pa če so se kaj zmotli? Sta preverila števec?

Smo preverili  po števcu, računali kilovatne ure štirikrat, pa pride toliko. Očitno je radiator tak požeruh, pol pa še nekaj nanese bojler, pa luči...pa je takšna cifra. Druge razlage ne najdem. Si pa želim, da bi se zmotili, ampak se očitno niso.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

23.02.2009, 13:16

clock-img

tadyka

pencil-img

42

zakai donda??sai pa...ko se čutiš priprauleno za to se pač odločiš za to al ne?ene prei ene kasneje ene nikoli...si se pač do zai lahk ven znorela kolk te je bla volja, pa boš pač zai mela bol družinsko žiulenje, tiste ko pa smo se tak hitro za otroka odločle pa lih obratno...bomo pač mele kasneje več časa za sebeuser posted image .

clock-img

23.02.2009, 13:19

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Kaj te bom jaz edina donda pri 30 prvič mama user posted image

matcar... kličem al je zasedeno al pa v prazno zvoni ... zgleda sem se jim popela nekam ker že celi dan težim, pa si je cifro zapomnila in iz principa ne dvignejo user posted image

Ne morem verjet. Pol pa še popoldan probaj,za Ozimičevo pa ono drugo,ko si rekla,Završnik,se mi zdi.
Kaka donda? Moja sestrična je zdaj prvič noseča,stara pa je 37 let.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:19

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Sranje! Ja,skrajni čas,da se odselita!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:23

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tadyka

lepo lepouser posted image .čestitamuser posted image so problemi pr imenu??mi2 pa jih sploh nimamauser posted image če bo punčka bo Pia-Barbara, če bo fantek bo Lianuser posted image bla skupna odločitevuser posted image

Midva pa že pri M nisma našla skupnega jezika za ime. Sem kr določla,da bo Maks,ker mu itak ni blo nič všeč,pa se je mogo sprijaznit. Zdaj pa pravi,da mu drugo ime sploh ne bi pasalo. Je pa tak,da me je že pri M razkuro,pa pametoval pri imenih,a na enem pregledu ni bil poleg,niti na UZ-ju. Zdaj pa je ista pesem. Bo me spet razkuro,pa bom mu sama ime izbrala,saj v končni fazi,se jaz zjezam 9 mesecev pa toto torbo za sabo vlačim. On pa gospoda špila! Mater!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:26

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Saj ne da jaz prej nisem bila priprauljena... huh sem že misla da nem mela nič... sem mela prej enga takega deda da tak boljše da nisem mela otrok z njim, čeprav sem si takrat full želela. Z Zdajšnjim pa sem skupaj 6 let, sicer je 2 leti mlajši kot jaz pa tud nisva htela na vrat na nos nekaj, prej sva se odločila da si urediva stanovane zase, pa oba diplomirava, evo zdaj pa mam v roku enga leta vse... bom pač stara 30 user posted image

Sem mu že napovedala  ko gre ta ven gre drugi not user posted image

clock-img

23.02.2009, 13:28

clock-img

tadyka

pencil-img

42

heheuser posted image tak je prauuser posted image .sai če nimata soglasja odloča tisti ki ga nosi pa skrbi za njega dokler ne priveka na svetuser posted image .kak pa te da ni s tabo šau na doben UZ??moi pa je biu celi nori da je lahk polek biu pa vido toto malo živo stvarco kak rogovili po meniuser posted image

clock-img

23.02.2009, 13:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Saj ne da jaz prej nisem bila priprauljena... huh sem že misla da nem mela nič... sem mela prej enga takega deda da tak boljše da nisem mela otrok z njim, čeprav sem si takrat full želela. Z Zdajšnjim pa sem skupaj 6 let, sicer je 2 leti mlajši kot jaz pa tud nisva htela na vrat na nos nekaj, prej sva se odločila da si urediva stanovane zase, pa oba diplomirava, evo zdaj pa mam v roku enga leta vse... bom pač stara 30 user posted image

Sem mu že napovedala  ko gre ta ven gre drugi not user posted image

To je beseda! kako vezo ma,kolko si stara. Če prej ni šlo,bo pa zdaj. Važno,da je ratalo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:32

clock-img

matcar

pencil-img

25199

heheuser posted image tak je prauuser posted image .sai če nimata soglasja odloča tisti ki ga nosi pa skrbi za njega dokler ne priveka na svetuser posted image .kak pa te da ni s tabo šau na doben UZ??moi pa je biu celi nori da je lahk polek biu pa vido toto malo živo stvarco kak rogovili po meniuser posted image

Pa skozi ma neke izgovore,te služba,te ono.Brez veze! Na NS je edino bil,pa še to sem ga prisilila,da je šol poleg,ker sem imela oba škrata zraven in je mogo it.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:32

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Sicer pa sem mu tak rekla,da mi sploh naj ne hodi v P,ko bom rodila,ker na preglede tudi ne hodi z mano.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:33

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

moj pa je lih kontra... bi bil vedno polek še ko mam G pregled ne sam UZ če bi lahko... tak da mi je že noro vedno gušit G, če lahko pride v ambulanto polek.

clock-img

23.02.2009, 13:34

clock-img

tadyka

pencil-img

42

ja sai pa 30 ni neka starost...mislimuser posted image nebi rekla da si 40-45 pa bi rekla da boš prvega doblauser posted image .pa sai veš kak pravijo,da je naiboljše "NAJPREI ŠTAL'CA POL PA KRAV'CA"user posted image . heheuser posted image dobro si mu napovedlauser posted image

clock-img

23.02.2009, 13:38

clock-img

tadyka

pencil-img

42

eh ja...dedi...eni tak drugi tak...pa pr porodu pr prvih 2 ga tut nisi mela ob sebi??pa ni lažje če je s tabo nekdo ki ga poznaš pa te malo vspodbuja pa miri pa tak??

clock-img

23.02.2009, 13:40

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

kolk sem jaz slišala od kolegic da so največji paničari na koncu itak dedi... je pol več dela z njimi v porodni sobi, kot z porodnico user posted image

clock-img

23.02.2009, 13:42

clock-img

matcar

pencil-img

25199

eh ja...dedi...eni tak drugi tak...pa pr porodu pr prvih 2 ga tut nisi mela ob sebi??pa ni lažje če je s tabo nekdo ki ga poznaš pa te malo vspodbuja pa miri pa tak??

Prvo imam z bivšim,na žalost,ker bi raje vidla da bi jo z mojim mela. Oba sem rodila z CR,tam ne sme noben bit zraven. Pa tudi,če bi rodila drugič naravno,bi bla z mano kolegica,je tudi v MŠ hodla z mano. Moj je namreč epileptik in vprašanje,kaj bi blo,če bi bil zraven. Pa želodec ima slab.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:43

clock-img

matcar

pencil-img

25199

kolk sem jaz slišala od kolegic da so največji paničari na koncu itak dedi... je pol več dela z njimi v porodni sobi, kot z porodnico user posted image

To pa itak! Razen redkih izjem. Ravno od te kolegice bratranec je bil pri porodu zraven s kamero. Na koncu je posnel strop porodne sobe.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:44

clock-img

tadyka

pencil-img

42

aja...bad to da je bolan...user posted image pr obeh si mela CR??kai če maš pr prvem pomeni da pr naslednih tut tak al ni nujno??sorry za neumna vprašanja sam se ne spoznam na to kak gre.

clock-img

23.02.2009, 13:45

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

No dobro da vsaj to ... user posted image  moj nebi bil pri glavi ampak pri mojih nogah... in snemal center dogajanja.... menda bi ga še stepla v porodni ... ne morš noooo

clock-img

23.02.2009, 13:48

clock-img

tadyka

pencil-img

42

hahauser posted image user posted image . strop je posneu??user posted image user posted image kai je te skup zlezo al kai??user posted image user posted image ja moi ni po naravi paničar tak da upam da tam tut nebo če ne ga kr ven naženemuser posted image

clock-img

23.02.2009, 13:49

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ne,ni nujno,da je drugič tudi. Jaz sem prvič imela CR,ker ko sem se odpirat začela,je prišlo do izpada popkovine in bi se mala zadušila. Je pa sedela v trebuhu. Drugič pa sem htela naravni porod,je bil normalno obrnjen,pa se je že pokakal v plodovnico,jaz pa, kljub popadkom, zaprta. Bi se napil plodovnice,če me ne bi takoj vrezali in ga rešli. Zdaj pa mi spet sedi,tak da drugega kot CR sploh ne smem pričakovat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:50

clock-img

matcar

pencil-img

25199

No dobro da vsaj to ... user posted image  moj nebi bil pri glavi ampak pri mojih nogah... in snemal center dogajanja.... menda bi ga še stepla v porodni ... ne morš noooo

Saj on je bil pri nogah,ker je htel vse posnet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.02.2009, 13:51

clock-img

matcar

pencil-img

25199

hahauser posted image user posted image . strop je posneu??user posted image user posted image kai je te skup zlezo al kai??user posted image user posted image ja moi ni po naravi paničar tak da upam da tam tut nebo če ne ga kr ven naženemuser posted image

Ko se je glavica vidla že,je pado v znak,pa snemal strop naprej!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem