writing-img

RE: Marčevke 2009 -4.del

clock-img

20.01.2009, 11:42

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ej, punce!!!!!!!!!

Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa moram peglati to, al kaj???

ni druge kokica user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

20.01.2009, 11:43

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pozdravljene!
Dolgo me že ni bilo na RR, sem bila malo odsotna... mislim, da vas ne bom brala za nazaj, ker #$%????? kje naj začnem???user posted image
OK, dve strani...
Pri meni ni še nič novega, komaj čakam ju3, ko imam pregled!!!

clock-img

20.01.2009, 11:45

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Čestitke vsem, ki ste včeraj imele preglede! Sami veliki korenjaki in korenjakinje.

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps - sm brala, da si danes imela izpit...kako je šlo?

smo zrihtaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 11:46

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Ej, punce!!!!!!!!!

Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa moram peglati to, al kaj???

user posted image  user posted image  user posted image   Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat.

clock-img

20.01.2009, 11:47

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ej, punce!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih bom tud potem v sušilcu posušila,pa speglala-prvič jih bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: yania

SPPS, čestitke za izpit.....smo držale pestke....user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Sppsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

spps, sej sem vedla, da si piflarka user posted image  tudi tebi čestitke, seveda.

hvala

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, čestitke za izpit! Koliko še do konca?

prevečuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: novo

alora!
kako ste?
spala sem spet za en drekuser posted image ,zdajle pa z možekom sestavljava previjalno,da bom lahk tud jaz začela prat cotikeuser posted image user posted image
se tipkamo kasnejeuser posted image

poslikaj!

bom tekom tednauser posted image user posted image user posted image zdaj sem si cote gor navlekla,da sem jih začela pratuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 11:48

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro vsem skupaj..

kaj pa je zdaj to..ponavadi ,ko sem se zbudila je blo ze vec strani napisanih in sem mela kej za brat zdej pauser posted image ...

jst sm zadnje case mahnjena na sladko, pa ce si se tak recem da ne , me premami in se spomnim na obljubo sele ko ze jem..

dans je mal oblacno zunaj, upam da se popravi

lejca

user posted image user posted image user posted image sej ne smemo bit sam ene in iste nonstop na sceniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

No babuške...

moji podatki

naslednji pregled je 13.02
teža od začetka +7,2 kg
obseg bušija 115 cm

Drugače pa smo vredu....

Zanimivo bi bilo če bi bil prostor seveda še dolžino materičnega vratu kam pisat ane? sam ideja ne bit hude

super za pregled!user posted image user posted image user posted image user posted image
za drugič mi pa prosim označi podatke.
kar se pa mer za MV tiče,mislim,da večina niti ne ve oz. jim-nam G ne povejo,pa tud na seznamčku je že prostorska stiskauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

pozdravček z moje strani!

Sem prišla iz pregleda in je vse ok. Mali tehta že 2100g. Naslednji pregled imam 10. 2.  in ilam dodajte plus 2kg. me je kar kregala.

drugače pa je že obrnjen navzdol, hemoglobina imam ravo prav in naj bi bilo vse ok.  me je pa že danes vzela bris za streptokok.

Lep pozdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

No babuške...

moji podatki

naslednji pregled je 13.02
teža od začetka +7,2 kg
obseg bušija 115 cm

Drugače pa smo vredu....

Zanimivo bi bilo če bi bil prostor seveda še dolžino materičnega vratu kam pisat ane? sam ideja ne bit hude

čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image p.s. podatke za seznam moraš drugače obarvati, da jih spps ne spregleda...user posted image

hvala kokica za pomočuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 11:50

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pozdravljene!
Dolgo me že ni bilo na RR, sem bila malo odsotna... mislim, da vas ne bom brala za nazaj, ker #$%????? kje naj začnem???user posted image
OK, dve strani...
Pri meni ni še nič novega, komaj čakam ju3, ko imam pregled!!!

oooooo,kje nam hodiš?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 11:51

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Vsem čestitke za preglede, vidim, da so user posted image  že pravi korenjakiuser posted image user posted image user posted image
Spps user posted image  za izpit!

clock-img

20.01.2009, 11:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Ej, punce!!!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image   Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat.

Joj, pa če je tak zmečkano....sem komaj pri tretji..pa 36 jih imam-....

clock-img

20.01.2009, 11:54

clock-img

spps

pencil-img

14046

Dobro jutro! user posted image
Meni zgleda toliko spanca manjka, da 10 - 11 ur na noč tako hitro mine. Saj sedaj sem pa že po zajtrku in pijem topel čaj z medom. Kašljam še vedno, ko kak star kadilec in ravno sem presedlala na rolco toaletnega papirja, ker sem z vstrajnim pihanjem porabila že vse papirnate robčke user posted image  - bo šel dragi danes po nakupih.
Toliko, da se vam javim. Sedaj vas moram pa od včeraj popoldne za nazaj prebrat. Saj vem, da boste rekle, da ni blo nič pametnega, a nikoli ne veš, a? Pa če ne drugega, se vsaj fajn nasmejem user posted image

poskusi si karamelno melko naredit,mogoč bo kaj boljš.
no jaz sem si kr limonade delalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 11:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

Čestitke vsem, ki ste včeraj imele preglede! Sami veliki korenjaki in korenjakinje.

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps - sm brala, da si danes imela izpit...kako je šlo?

smo zrihtaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 11:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ej, punce!!!!!!!!!

user posted image user posted image jaz sem jih sam 20 nabavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 12:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ej, punce!!!!!!!!!

user posted image  Seveda! Kaj si pa misla?? user posted image

Čestitke vsem za preglede!

spps, a sem ti čestitala za izpit? user posted image  Če nisem - čestitke! user posted image

clock-img

20.01.2009, 12:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ej, punce!!!!!!!!!

user posted image user posted image jaz sem jih sam 20 nabavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi, ostale pa sem dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 12:06

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ej, punce!!!!!!!!!

jaz tudi, ostale pa sem dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jaz bom tud  mogla po ne vem kolkem času likalnikv roke zagrabit-mi nič ne diši-sam plenice je še najboljš peglatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 12:07

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

haaaaaaalllllllllllllooooooooooo

kaj se dogaja??
sem kaj zamudila??

clock-img

20.01.2009, 12:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj se dogaja??
sem kaj zamudila??

O plenicah... koliko jih imaš pa ti?
Jaz jih imam tud čist preveč, nekaj svojih pa še dobila sem jih. Jih bom nekaj dala še okoli.

clock-img

20.01.2009, 12:08

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj se dogaja??
sem kaj zamudila??

o dans si pa hiitraaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si zamudila,si pa prečitaj,a neuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.01.2009, 12:10

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ne vem, če ste že kaj govorile o tem, ker reeeeeeeees ne grem vsega nazaj brat - Tasa, ti si iz MB - a veš slučajno na kak način prideš do denarja, ki ti ga podari občina Mb?

clock-img

20.01.2009, 12:13

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Dobro jutro! user posted image
Meni zgleda toliko spanca manjka, da 10 - 11 ur na noč tako hitro mine. Saj sedaj sem pa že po zajtrku in pijem topel čaj z medom. Kašljam še vedno, ko kak star kadilec in ravno sem presedlala na rolco toaletnega papirja, ker sem z vstrajnim pihanjem porabila že vse papirnate robčke user posted image  - bo šel dragi danes po nakupih.
Toliko, da se vam javim. Sedaj vas moram pa od včeraj popoldne za nazaj prebrat. Saj vem, da boste rekle, da ni blo nič pametnega, a nikoli ne veš, a? Pa če ne drugega, se vsaj fajn nasmejem user posted image

poskusi si karamelno melko naredit,mogoč bo kaj boljš.
no jaz sem si kr limonade delalauser posted image user posted image

Hvala, ampak sladke stvari me nadražijo na kašelj, tako da bom kar pri čaju ostala user posted image  No, dobra stran tega pa je, da mi sladko trenutno ne potegne, prej sem bila že kar odvisnik od cukra. Ampak vem, da bo hitro minilo in da bo čokolada v omari kmalu na tapeti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem