writing-img

RE: Marčevke 2009 -4.del

clock-img

21.01.2009, 17:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Pit se med porodom ne sme za vsak slučaj, če bi morali dat narkozo, npr. če bi morali na koncu naredit carski rez.

jaz nisem smela pit še 3 ure PO porodu.

Sej res... jaz tud ne. Pa tud spomnila se nisem tiste 3 ure, da sem žejna. Je bilo preveč drugega zanimivega! user posted image

jaz sem cuzala tist zmočen kos tampona,ko so mi ga privoščli,za moćenje ustnicuser posted image user posted image user posted image

Aja. Meni so pa privoščili za ves čas odkar sem prišla v porodno dokler nisem šla v sobo, 2 deci vode.

user posted image user posted image user posted image to je že pa luksuzuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 18:00

clock-img

spps

pencil-img

14046

Pupa,kako se drži vaš pacient?a je fejst bogi?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 18:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pit se med porodom ne sme za vsak slučaj, če bi morali dat narkozo, npr. če bi morali na koncu naredit carski rez.

Sej res... jaz tud ne. Pa tud spomnila se nisem tiste 3 ure, da sem žejna. Je bilo preveč drugega zanimivega! user posted image

jaz sem cuzala tist zmočen kos tampona,ko so mi ga privoščli,za moćenje ustnicuser posted image user posted image user posted image

Aja. Meni so pa privoščili za ves čas odkar sem prišla v porodno dokler nisem šla v sobo, 2 deci vode.

user posted image user posted image user posted image to je že pa luksuzuser posted image user posted image

Ja vidim d ares glede na tampone v nekaterih P. user posted image  A to resno?
Kako dolgo si pa bila v porodni?

clock-img

21.01.2009, 18:16

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

par dni nazaj oziroma v ponedeljek, ko smo bli z druščino na večerji, mi reče sodelavka da če sem se kao odločla za EA oziroma če me je kaj strah poroda in bla, bla, bla pa nanese pogovor na to, da je od ene znanke (menda je  babica v eni izmed porodnišnic) slišala kao da je v SLO možno rodit s carskim, če te je strah poroda user posted image user posted image user posted image ; kaj mislite o tem?

ma ne vem-prvič mi naravni porod ni delal težav,za to ne vem...za carskega se pa po vsej verjetnosti ne bi odločala,razen če bi bil res nujen...

Ma sej če ne drugače ja, sam potem je okrevanje res daljše in bolj boleče.Pa tudi zamudiš tist prvi stik z otrokom, ker si v narkozi.Pa jaz se bolj boojim narkoze, ko pa samega poroda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

21.01.2009, 18:36

clock-img

felix7

pencil-img

6099

živjo, punceeeeeeeeeeeeee

samo da vas pozdravim in da ne boste mislile, da sem se zgubila, sem šele zdaj iz službe... user posted image  zdaj pa moram še nazaj v Grosuplje, sva povabljena v Kongo na predstavitev nove plošče od Rebeke user posted image user posted image  da ne boste mislile, da sem neki veliki oboževalec Rebeke, ampak če sva že povabljena, pa greva, a ne user posted image  imam namen tudi vse za nazaj prebrat, samo ne vem, kdaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

21.01.2009, 18:37

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ja vidim d ares glede na tampone v nekaterih P. user posted image  A to resno?
Kako dolgo si pa bila v porodni?

po porodu 3h

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 18:38

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

živjo, punceeeeeeeeeeeeee

samo da vas pozdravim in da ne boste mislile, da sem se zgubila, sem šele zdaj iz službe... user posted image  zdaj pa moram še nazaj v Grosuplje, sva povabljena v Kongo na predstavitev nove plošče od Rebeke user posted image user posted image  da ne boste mislile, da sem neki veliki oboževalec Rebeke, ampak če sva že povabljena, pa greva, a ne user posted image  imam namen tudi vse za nazaj prebrat, samo ne vem, kdaj user posted image

sej boš kmal doma,pa boš takrat nadoknadla branjeuser posted image user posted image  Lepo se imejta-euser posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 18:40

clock-img

spps

pencil-img

14046

SMS od cite:

"Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa

cita,vse bo okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 18:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

Kje ste spet vseuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 19:03

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tukaj.

Ej spps, ko pridem jaz, ti mrkneš. user posted image

Super, da je s cito vse ok. user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:06

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

ma je res bošček user posted image sam ga lepo pedenam user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

21.01.2009, 19:12

clock-img

spps

pencil-img

14046

Tukaj.

jaz sem v bližini,sam hodim mal po RR,če pri marčevkah ni haskauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 19:13

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ma je res bošček user posted image sam ga lepo pedenam user posted image

ti le lepo poskrbi zanj user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 19:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tukaj.

jaz sem v bližini,sam hodim mal po RR,če pri marčevkah ni haskauser posted image

Je treba hasko nardit. user posted image

Kaj pa tvoja tamala kaj dela?

clock-img

21.01.2009, 19:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

Tukaj.

Je treba hasko nardit. user posted image

Kaj pa tvoja tamala kaj dela?

risanke gledauser posted image user posted image je izmučena prišla iz plesnihuser posted image user posted image user posted image zdajle še ji grem večerjo naredit,da se lahk pol zrihta za v posteljo.
se mi zdi,da jo danes vreme tud zdeluje,ker sem jo že zjutraj glihkomaj dobla ven iz posteljeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 19:20

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kdaj pa hodi spat? In kdaj mora zjutraj vstat?

clock-img

21.01.2009, 19:32

clock-img

spps

pencil-img

14046

ob osmih ponavad je v postelji,včasih pride do kakšnega odstopanja za pol ureuser posted image vstaja pa se ob sedmih,da se prav čas zrihta  za v šolo.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 19:34

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

SMS od cite:

"Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa

Se pridružujem besedamuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

21.01.2009, 19:44

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

tud od mene en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za našo cito!!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

21.01.2009, 19:45

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

ob osmih ponavad je v postelji,včasih pride do kakšnega odstopanja za pol ureuser posted image vstaja pa se ob sedmih,da se prav čas zrihta  za v šolo.

Podobno je pri nas.
Tako, gremo se zrihtat za spanje. user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:48

clock-img

spps

pencil-img

14046

Podobno je pri nas.
Tako, gremo se zrihtat za spanje. user posted image

naša se že tušira,pol jo pa še sam naženem v posteljo.mi je rekla,da se mora še pred spanjem razgibat in je začela delat razgibalne vajeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2009, 19:50

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

SMS od cite:

Se pridružujem besedamuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojla, jaz sem nazaj iz pregleda. Vse je tako kot mora biti:

moj fantek je velik že 37cm, težek cca 1750guser posted image user posted image user posted image
MV zaprt
obseg bušija 101cm
kg + 12kg
naslednji pregled 18.02.2009

Vzela mi je tudi bris za streptokok B, jutri pa še moram v laboratorij (toxo, hepatitis). Pa sirup za železo sem spet dobila! Zdaj sem ga že tak navajena.user posted image

Ecco, moje poročilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za korenjaka.
a teb ga je pa lahko zmeril?men je rekel,da ga ne moreuser posted image

user posted image zmeri mu stegnenico in ji potem program izračuna dolžino...user posted image Pa to ni zdaj neki 100% podatek...vse je cca! user posted image

clock-img

21.01.2009, 20:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

A ni nikjer nobene? Kuku...

Preštejem do 3 in če nobene ne bo grem .... knjigo brati! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 20:02

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ojla, jaz sem nazaj iz pregleda. Vse je tako kot mora biti:

moj fantek je velik že 37cm, težek cca 1750guser posted image user posted image user posted image
MV zaprt
obseg bušija 101cm
kg + 12kg
naslednji pregled 18.02.2009

Vzela mi je tudi bris za streptokok B, jutri pa še moram v laboratorij (toxo, hepatitis). Pa sirup za železo sem spet dobila! Zdaj sem ga že tak navajena.user posted image

Ecco, moje poročilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za korenjaka.
a teb ga je pa lahko zmeril?men je rekel,da ga ne moreuser posted image

user posted image zmeri mu stegnenico in ji potem program izračuna dolžino...user posted image Pa to ni zdaj neki 100% podatek...vse je cca! user posted image

sej vem,sam moj G mi je povedal težo,ko sem ga pa vprašala kolk smo veliki,je pa rekel,da mi ne more povedat.
pa sej  šemesec in pol,pa bom vse na tekočemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem