IZVIRNO SPOROČILO: populis
Sem posnela Laro kako se postavi sama na noge.Kvaliteta je boj tako tako ker je mobitelom posneto, iz fotoaparata pa pride prevelik fajl pa ga ne znam skompresirat
.
iiiiiiiiiiiiiiiiii, vauuuuuuuuuuu, a je blo hudo na koncu??
Slikce -
MEtuljček, hvala za komplimente. Ko sem nalagala, shrani.si ni delal, pa sem prešaltala na slikomat. Kljub temu, da Blacky pravi, da je boljši, meni ni.

Sem 100x ponavljala, da bi naredila pravo velikost, pa ni ratalo. No, potem pa je tako ostalo. Čakaj, da vidim, če dela zdaj shrani.si .... ne dela oz. firefox preprečuje, da vi delal.
Blacky, prosim za inštrukcije glede slikomata in velikosti slik, kateri link moram kopirat in kakšno resolucijo slik moram naštimat.
IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Blacky sem se stehtala, 72,3 se pravi ostala na istem kot prejšnji teden, zato se zdaj bašem z jaffa piškoti.
tak je tudi moj način ...
ilatic
vedeževalka - bila, 2x, nekaj sta zadeli, nekaj pa (še) ne
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic
Ilatic, saj bo najbrž ima slab dan.
Ja ja ima sej vem ampak kako se je lepo vedno na ženo spravt! Sej žez kakšno uro me bo pa že klicu kot da ni nič reku in: kako si lubica, kaj delata, a si kej moja...bo pa ves osladn...
to tud jst najbolj sovražim ... očitbo desci pozabjo take stvari po 2 sekundah, pol te pa gledajo k tele v nova vrata, zakaj se držiš
rovarka, Nina se je zbudila ob 3.30 in ker jo je oči nazadnje previjal

je bil polulana čez in čez - sem jo šla celo preoblečt. Potem pa ziza in je dokaj hitro nazaj zaspala. Potem pa spet ziza ob 7h in bolj ko sem jo k sebi stiskala in hotela še malo nazaj uspavat, bolj se je ona režala in vriskala. Jah nič, smo pač ustali, ne. So sej, jaz bom tudi umrla. Drugače sem vedno nočni ptič, ko se gre za učenje. Mi tako paše. Ponoči se kamot učim 5,6h skupaj, podnevi pa ni variante. Problem je seveda zdaj, ko Nina hoče vstat, jaz bi pa spala. Ampak, moram zdržat do srede, ko imam tadrugi izpit. Bo že.
No, greva zdej jest s tamalo. Potem pa bom videla. Mogoče bom šla še malo z njo zadremat, ali pa nazaj za knjige...ker, kot ponavadi, mi fali kak dan.
se beremo...
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 19.1.2009 10:10:06 >