inigo
sem vesela da sta doma in
žalostna k niso nič zrihtal!
Pigama
za tvojo Pio in vejamem ja, čas kar beži!
neboglasnica
tako si me razveselila s tvojim povabilom. res sem bila vesela, da si me povabila a sem žal bila odvisna od prevoza. Hvala ti še nekrat, drugič izkoristim priliko!
Mojcek, vauuu, tolko čevljev si si kupila na razprodaji?!? Jaz si nisem nobenih ne zdaj in ne 2 leti nazaj. Sploh se ne spomnim več, kdaj.
Se podpišem pod to!
se vam zdi da se vrtim v krogu???????
Hd men se zdi da se jaz skoz!
netki sej ni tako hudo.

Dej poglej si vse iz dobre strrani. Napiši si seznam slabih in dobrih in boš videla, da dobre prevladujejo. Če pa ne bodo pa ti jaz takoj pomagam in ti jih zrecitiram! Važno je da so otročki zdravi, da si ti zdrava, da imaš streho nad glavo...še bi si jih najdlo. Je pa res, da si vzemi na dan uro zase in se takrat sprosti. Mislim, da je že RR zato namenjen!
Almera

zate in za Borčija. Joj ta bolezen

. Eden se pozdravi drugi zboli. Upam ,da bo konec vsega tega že enkrat!
čeprav zdaj je Bor že pogruntal, da je treba rit dvignit, če hoče kam prit, ampak pol pa po nosu naprej rine - kot tisti polarni medved z reklame.

bravo za Bora!
hd pospravljanje - jaz zjutraj pospravim igrače in celo stanovanje potem pa prideta ob 14.30 domov in je tak kot da bi cel dan na riti sedela in otem šele zjutraj spet pospravim - zvečer sem že taka da lahko samo tu gor čepim
Se spet podpišem pod to, čeprav mi tudi zjutraj zmanjkuje časa zarad ene zelo pomembne stvari RR!!!
Lidija

za prodno zgodbo!!! Kopala si otroke med popadki???? Vsaka čast. Men bi bilo čist vsen če bi ble kot pujska!
zimska
ne obremenjuj se preveč, do konca porodniške se lahko še veliko spremeni! Nisi pa edina, ki je zaskrbljena zaradi tega!
Nadaljujem potem, ker mali joka. Sem vedela da boste full naklofale!!!!!