Evo, Jan je spil 180 ml mleka kot bi rekel keks. Res je bil že lačen. In zdaj že pančka. Jaz vas grem pa brat.
glugluglu
za Tiana da je vse ok!
mojcek da gre skoz kot kašica - tko kot noter je čist normalno. To se zna dogajat kar nekaj časa. Pri nas se še vedno to pogosto dogaja pa smo že kr nekaj časa na GH.
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
A to moram pogoltnit al kako? točno tak izraz ima na obrazu
A ne da, dzanika? Tud men se je tko zdelo, k sem vidla fotko ... prva asociacija
leteče maslo, leteče maslo...zgoraj ti piše, da sem jaz to napisala, torej rovarka..od kje si ti dzaniko privlekla?
ma dons me majo očitno vse neki na piki.

majuska je kr vidla da sem jaz pesmico napisala, metuljcek vidi moje komentarje.

Očitno res preveč čvekam tle gor in si me ne morjo z glave zbit.
osa kaj pa je blo da so vas klicali v P??
mirjam ja ko 6. bolezen preboli je nanjo imun... Tko da po eni strani pa fajn da smo se rešili ene otroške bolezni.
mojcek ne vem če bom šla do P... Res me je groza hodit tja med bolančkane otročke, mi pa zdravi... Ma sigurno bomo prišli domov bolni.

Sej mamo 20. sistemackega pa ji bom povedala pa ji rekla če lahko notr napiše. Sej ta je ful fajna P pa upam da bo napisala...
IZVIRNO SPOROČILO: netki
dons ste pa res ene čveke....
men pa zmanjkuje časa, ker mam doma 3 uboge fantičke...čakam kaj se bo iz tega izcimilo
zakaj uboge?? So ti kaj zboleli??
mojcek tista slikca v banci je pa tko luštna. K jo tvoj z nogami drži. Ful je luštna Živa. In v bistvi se ji res niti ne vidi da ji kaj nebi bilo ok. Sem vesela da je punca skapirala da je mlekec zakon!