writing-img

RE: Kaj bodo naši malčki za pusta?

clock-img

12.01.2009, 13:57

clock-img

muška

pencil-img

3223

Moj sine je lani hotel biti Komisar Rex , seveda nisem dobula nikjer takega kostumčka, tako da sem mu na koncu kupila kostum črno belo muco in ga prepričala, da je naš kuža user posted image user posted image user posted image  . Je lajal in ga pičil gor in dol po stanovanju, da smo se vsi režali user posted image  . Za letos pa še ne vem, še nista nič izjavila kaj bi rada bila. Za prvo silo imam koostum za mačko še od lani za oba (obema ne bosta prav). ma bomo videli! 

Sicer pa, hvala da ste me spomnileuser posted image , jaz bi tako kot lani dan prej norela po trgovinah user posted image

clock-img

12.01.2009, 14:19

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Sin bo snežak, hči pa snežinka.

lp

clock-img

12.01.2009, 14:28

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

a mu boš zašila ali kupila - če, kje? Ker naš tudi nekaj fantizira o dinozavrih. Č e ste fani dinozavrov obstaja ena lušna enciklopedija...čakaj grem po link.

Ah ne, jaz še gumba ne znam prišit. user posted image  Vzela sem kostum na ebayu.
Od dinozavrov pa imamo menda že vse doma.
Verjetno misliš tisto 3d knjigo kjer se figurice v zraku odprejo.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

12.01.2009, 14:38

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

a mu boš zašila ali kupila - če, kje? Ker naš tudi nekaj fantizira o dinozavrih. Č e ste fani dinozavrov obstaja ena lušna enciklopedija...čakaj grem po link.

Ah ne, jaz še gumba ne znam prišit. user posted image  Vzela sem kostum na ebayu.
Od dinozavrov pa imamo menda že vse doma.
Verjetno misliš tisto 3d knjigo kjer se figurice v zraku odprejo.

ja knjigica je ta...pozabila prilimat user posted image , enciclopedia prehistorica al nekaj takega...

clock-img

13.01.2009, 18:31

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Evo, midva sva bila prejle v H&M, pa je zagledal unega Supermana mišičnjaka, tak kombinezon z mišicami in mu je bil ful všeč. Pa res je že prej govoril, da letos bi bil pa Superman. Tako da zdaj upam, da je to to.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

13.01.2009, 18:33

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Evo, midva sva bila prejle v H&M, pa je zagledal unega Supermana mišičnjaka, tak kombinezon z mišicami in mu je bil ful všeč. Pa res je že prej govoril, da letos bi bil pa Superman. Tako da zdaj upam, da je to to.

mi imamo tudi tiste Supermane,so dobri a ne?user posted image

clock-img

13.01.2009, 19:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Najmlajša je v fazi Pujse Pepe, pa smo se odločili, da bomo družina Pujse Pepe - oči bo sin, ker se naš ata ne maskira. Samo moram prej dat šivalni stroj na servis, drugače ne bom uspela naredit kostumov user posted image
Na šihtu pa bom stardandno - Pika Nogavička

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.01.2009, 20:55

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

mi imamo tudi tiste Supermane,so dobri a ne?user posted image

ja, pa prav res so hecni. Jaz sem se koja zadrževala, da nisem bruhnila v smeh, ko sem ga gledala. Njemu pa se tako fino zdi, da ima mišice.user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

13.01.2009, 22:27

clock-img

2mak

pencil-img

262

Da se mal umešam - Lelaval, če delaš v šoli v Lj regiji, boš imela takrat zimske počitnice (ker pišeš, da boš na šihtu maškara).

clock-img

14.01.2009, 09:32

clock-img

nena m

pencil-img

286

A je mogoče katera kje videla kostum Pink Panter? Moj sicer še ne ve, če bi se sploh kaj napravil, če pa bo že treba, bi pa bil Pink Panter, pa ga nikjer ne najdem.

Drugače sem pa videla Darth Vajderja (al kaj že) pri Quelle-ju za 27,00 EUR - je ena spraševala, če se ne motim.

clock-img

14.01.2009, 09:37

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

naša bo pomojem letos tud tigerčekampak še nisem ziheruser posted image

clock-img

14.01.2009, 12:16

clock-img

mamima

pencil-img

88

Moja (stara bo 6 mesecev) bo bombažek, nevem še kateri. Zašili mi ga bojo v ŠIVILJSTVU MR, NA RADVANJSKI V MARIBORU.
Tam so mi že šivali za pusta in sem bila noro zadovoljna.

biba leze biba gre, dokler ne pride do gore, do gore do biser gore, kamor nihče drug ne more

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni