writing-img

RE: Februarski sončki - 9. del

clock-img

23.01.2009, 19:41

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

inja2, a boš mogoć danes kej povedala?user posted image

mogoć se ob petkih ne pogovarja user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image očitno ima vsak dan petek user posted image user posted image user posted image

mmmmm user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.01.2009, 19:42

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

ja ma kje ste zdej spet vsi?user posted image  sej sem stuškana.user posted image

romantika.... user posted image

Več ksno!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 19:44

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Zdej pa mam kar sem iskala!user posted image

Sem malo brskala naokoli, ki vas ni blo in sem še jaz prebrala tisto novico iz žurnala in me je zvilo.user posted image

Katastrofa, pa kako se lahko tak stvor rodi! Čeprav je bolan, upam, da nekoč pristane tam kjer mu je mesto!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 19:51

clock-img

ella79

pencil-img

4871

jaz sem še kar v tortah user posted image user posted image user posted image a ni tale cort
http://www.thepieceofcake.com/Birthday/tquinngardensm.jpg

no, pa tudi ta ni slaba
http://www.cakejournal.com/uploaded_images/P8040058-rcj-729324.JPG

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

23.01.2009, 19:52

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ella, spet si me zdrocala! Ta ta prva mi je fullll lepa, no tudi druga ni slaba. no ma verjetno ostanem kar pri račkah. Sem jih že kupla.user posted image

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 19:53

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Čer!

clock-img

23.01.2009, 19:55

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Dejte povedat nam zakotnim, kaj se v bližini prestolnice EU dogaja???

blaža, super za snegec. Pri nas je dežek, vsaj bil je pred uro in pol user posted image . Zdaj bi mogla pa skozi okno pogledat user posted image

clock-img

23.01.2009, 19:56

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Čer user posted image

Evo, carica je že pri palčkih user posted image  Imeli smo sestanek v vrtcu, direktorca mi je ful všeč mlada, energična, direktna, "vzgojne" so mi všeč, varnostni ukrepi tudi, prehransko tudi,  tko da komaj čakam da začnemo user posted image  Prvi teden v marcu user posted image  Verjetno na sredo ali pa četrtek, da bo prej vikend user posted image

Ella, a ti si še kar v tortah user posted image  Če se odločiš za tadrugo jaz ziher pridem, ker je sami ne boste mogli pojest, sploh če boš za vsakič to naredila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem še kar v tortah user posted image user posted image user posted image a ni tale cort
http://www.thepieceofcake.com/Birthday/tquinngardensm.jpg

no, pa tudi ta ni slaba
http://www.cakejournal.com/uploaded_images/P8040058-rcj-729324.JPG

oooo, niceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

23.01.2009, 19:57

clock-img

bamby

pencil-img

4007

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torteuser posted image

....in si sline cedit user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.01.2009, 19:58

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz sem mogla pa Anajo sama spravit spat, ker ima boljša polovica popoldansko izmeno user posted image . Zdaj še Tima prigovarjam, da se mi preobleče v pižamo, pa me ta nesramni otrok samo ignorira user posted image

clock-img

23.01.2009, 19:59

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ma kje ste zdaj vse?
a smrdim al kwa??? user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

blaža, super za snegec. Pri nas je dežek, vsaj bil je pred uro in pol user posted image . Zdaj bi mogla pa skozi okno pogledat user posted image

Vse se je zgodilo že ob 10h dopoldan, pa nisem hotla pisat, ker ste vse v fazi uvajanja v varstvo in nisem želela morit....en sakjkič je s pretvezo, da je prišel nekaj vprašat, prišel v jasli in kmalu za tem ko je vstopil, ven potegnil nož in začel noreti in porezal, poškodoval kar nekaj ljudi in predvsem otročkov, najprej sta bila 2 mrtva in 1 vzgojiteljica, zdaj je zgleda umrl še 1 od 3 ki so bili huje ranjeni. okoli 10 pa jih je ranjenih in so v bolnišnicah.
Tako, zdaj veste, predlagam pa, da si večera ne zamorimo do konca in se o čem drugem pogovarjamo.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Nocoj bom pa očitno imela samogovore user posted image

clock-img

23.01.2009, 20:00

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

ja, točno touser posted image

Malčica že spi, no naj biuser posted image prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sileuser posted image možek se tušira, jaz pa mleko srkamuser posted image ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišaluser posted image
Uf, alarmuser posted image user posted image user posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

23.01.2009, 20:01

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Vse se je zgodilo že ob 10h dopoldan, pa nisem hotla pisat, ker ste vse v fazi uvajanja v varstvo in nisem želela morit....en sakjkič je s pretvezo, da je prišel nekaj vprašat, prišel v jasli in kmalu za tem ko je vstopil, ven potegnil nož in začel noreti in porezal, poškodoval kar nekaj ljudi in predvsem otročkov, najprej sta bila 2 mrtva in 1 vzgojiteljica, zdaj je zgleda umrl še 1 od 3 ki so bili huje ranjeni. okoli 10 pa jih je ranjenih in so v bolnišnicah.
Tako, zdaj veste, predlagam pa, da si večera ne zamorimo do konca in se o čem drugem pogovarjamo.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

23.01.2009, 20:02

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ajaj, ubogi otročki in njihovi starši user posted image user posted image user posted image . Upam, da se pri nas ne zgodi kaj takega user posted image user posted image user posted image . Naj jih tile čuvajo!

clock-img

23.01.2009, 20:09

clock-img

blaža

pencil-img

8795

user posted image Evo jaz ostajam kar pri tejle! Sem že kupla račke.user posted image

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 20:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ajaj, ubogi otročki in njihovi starši user posted image user posted image user posted image . Upam, da se pri nas ne zgodi kaj takega user posted image user posted image user posted image . Naj jih tile čuvajo!

to je hujše kot najhujša nočna mora.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 20:11

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Malčica že spi, no naj biuser posted image prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sileuser posted image možek se tušira, jaz pa mleko srkamuser posted image ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišaluser posted image

Lep večer!

Da ni kej novega, ko ti je mlekec tako zapasal?user posted image

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 20:12

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Lep večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res sumljivo user posted image

clock-img

23.01.2009, 20:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Lep večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res sumljivo user posted image

Upajmo, da je kej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 20:14

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Evo jaz sem mojega nažicala da mi skuha en čajčič z medom.user posted image

Steve Jobs

clock-img

23.01.2009, 20:14

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Čer!
Janez je spet sam zaspal user posted image user posted image user posted image  sem šla 2x k njemu, ker je jokal, ga pocartala in polegla in šla ven iz sobe, zdej je tišina, predvidevam da spi user posted image  seveda spet upam na super noč user posted image

Jest sem pa zdele tko lačna, da bom sam še dol padla user posted image  pa ne vem kaj čem jest? Pomojem bo kakšna pašteta padla ... se mi zdi da sam še to jem user posted image  

Ja pa je res tišina v spalnici user posted image

Grem se še umit, pol vas pa še mal preberem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem