IZVIRNO SPOROČILO: jencili
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
No ma ko mi folk pove kolko je dal za kopalnico me zvije. Jaz računam okoli 3.500, da nardimo vse. Samo tudi delo je drago, mi jih bomo pa sami polagali, vse bova sama nardila.Tudi če bi mela denar( ga pa itak nimam), da mi kdo polaga ploščice, je težko dobit enega, da ti jih dobro položi. No na vhodu sva jih z mojim tudi sama prvič položila in so res precizno položene.
Se opravičujem ,če vam smetim z mojo bodočo kopalnico, zdej mi se to mota poglavi.
Mi je smešno, ko moja mam reče, da ma še svojo prvo kuhnjo. Ja sej jaz bo tudi svojo prvo kuhnjo rada imela.
No zdej mamo mlajšo. Ta ma 20 let, prejšnja je mela pa 30 let.
midva sva po hitri oceni dala za kopalnico dobrih 10000€, s tem, da ni nič posebno velika.
Kolko so vas pa stali delavci oz delo od teh 10.000e?
kaj vas je prišlo tako drago? Edino, če maste ploščice ful drage, pa kakšno masažno tuš kabino, ker če je bil WC cca. 190e, pa bide 190e, pa je to mali delež od 10.000e
No sej bom poročala, ko začnemo kupovat kopalniško opremo kolko nas bo prišlo stat. Upam, da mi ne pridemo do 10.000e, ki jih itak nimamo.

Smo našparali komaj 6.000e.