writing-img

kdo je tukaj čuden?

clock-img

12.04.2005, 10:09

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Hm..res hoodo. Pri nas tega sicer ni, vendar je bilo pa pri drugih stvareh tako. Npr.zaradi obleke. Samo jaz takoj povem in pokaćem, le mi kaj ni prav. Konec kkoncev pa tudi nobena mama ne bi želela da se z otroka dela norca in se heca na njem. Pa tudi ni noben poizkusni zajček, da bi mu dajal, malo tega malo onega in gledal kaj bo :duda: naredil.:grrr:

clock-img

12.04.2005, 11:08

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sem totalno popenila, ko smo dobili na obisk mojo tetico; jaz sem v kuhinji pripravljala nekaj za na mizo, moj pa je šel z njenim možem nekaj gledat pred hišo. No seveda je imela ta čas ona tamalega na rokah in ko sem prišla k njima, je bil mali čisto rdeč od rdečega vina. Takrat je bil star 7 mesecev in baba ga je kar pošteno napila. je rekla, če pa hoče. ja kateri otroček pa ne grabi po kozarcu? Takrat sem se zaklela, da lahko pride v bližino mojega otroka samo, če sem sama zraven; no naslednjo priložnost je zelo hitro ponovno poskusila, ampak takrat s šnopsom. Mislim, da ni potrebno pisat moje reakcije in tega, da se že kar nekaj časa ne pogovarjam z njo.

Jaz tudi ne razumem nekaterih ljudi.

clock-img

13.04.2005, 20:14

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ej, pa sej so eni pritegnjeni. Kar se mene tiče nobenega alkohola do srednje šole, pa še potem do 18. leta ne.:grrr: Sem še toliko bolj nastrojena proti alkoholu, ker sama nič ne pijem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem