, ampak vem in vidim, da tega lažnega samohranilstva nihče ne preverja, ampak me pa zanima, a ne pogledajo na SCD mal čukast, ko sta kao narazen in plačuje oče preživnino, potem pa imasta še enega otroka skupaj in spet ponovi vajo? To mi ni čist jasno, ko imajo potem še otroke z istim očetom, ko nista skupaj že pri prvem.SABRI
Moja prijateljica ma tako tri otroke,oče je isti,pri drugi sta šla na sodišče da kao ji on plačuje preživnino in je šlo skozi,zdaj pri tretji pa sta spet šla na sodišče in jaz sem bla malo skeptična al ji bojo verjeli al ne,da je spet samohranilka.
Rekla je da je mogla spolnit ene papirje kolk mesečno ma stroškov z otroki(hrana,oblačila,kozmetika...)pa kolk ona dobi socialne pomoči(pri33 še nima dneva del.dobe),in je rekla sodnica da je to ful malo kar dobi da bo partner zdaj malo več preživnine plačval.In vprašala jih je zakaj niso skupaj,pa je rekla da nimajo prostora,da pa on gradi stanovanje pri njemu in zadnje vprašanje
A mislijo kdaj skupaj živet?Je rekla da nameravajo samo stanovanje dokončajo.In to je to na podlagi tega je spet samohranilka,pa čeprav ma partnerja,ki se razumeta in mislijo živet na enem naslovu(sedaj so itak pri njej,no sam to so zamolčali)
Dobi pa nekaj čez 400€otroških za tri otroke in 280€ porodniške,ko bo pa te konec pa nekaj čez 300€ socialne pomoči(samohranilka)
Sem ji fauš????????Nisem, sam ni pa fer,ni pošteno...
Dokazat pa nobenmu ne morejo nič,da ne živijo skupaj ,ker ko pride socialna gledat ob morebitni prijavi,se lahka partner zagovarja, da se prav ta teden seli k njim!!!
< Sporočilo je popravil žigolino -- 13.1.2009 9:26:09 >