writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)

clock-img

17.01.2009, 08:27

clock-img

jana81

pencil-img

7158

anitka pri nas za razliko od vas, spi samo še moj dragi, kot vedno.
Nejc pije čaj, in upam da čez kako urco mrkne, ne kot včeri šele ob 1huser posted image .

ja po moje mu je bilo preveč mleka (140 ml), ker je nazadnje jedel ob 00.30, pa se je zglda želodčke skrčil al kaj si nej mislim .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

17.01.2009, 08:38

clock-img

jana81

pencil-img

7158

TIA IN LIA VSE NAJBIOLJŠE ZA 8 MESECEV

user posted image

clock-img

17.01.2009, 08:40

clock-img

Anonimen

Jutro. Vidm, da je še zatišje dons tuki, a še vse spite? Mi smo se spet zbudili že ob 6:30, je kr vsak dan zadnje dni taka ura. Jest bi pa še toooooolk spala.

Tilči hvala za kavico, jo že pijemuser posted image

Tia in Lia vse najboljše za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 08:53

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Anitka...sem že dobila inhalator.Najlepša hvala!user posted image

Sva z Nejcem že stestiralauser posted image

clock-img

17.01.2009, 08:54

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

tudi od nas vse naj naj

clock-img

17.01.2009, 08:56

clock-img

jana81

pencil-img

7158

estrella je dons mnda nekam šla, barbaw se sankauser posted image , kje so osatle?

clock-img

17.01.2009, 09:13

clock-img

tilči

pencil-img

4202

estrella je dons mnda nekam šla, barbaw se sankauser posted image , kje so osatle?

jaz imam novo igračkouser posted image

clock-img

17.01.2009, 09:25

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

jaz imam novo igračkouser posted image

kaj pa ??

mi gremo pa počas na drugo kavo mal v mesto.

clock-img

17.01.2009, 09:46

clock-img

tana7

pencil-img

797

Dobro jutro
čeprav meni se zdi, da je že sredi dneva
naša fračela vedno bolj zgodaj vstaja, danes že ob 5.40 - čeprav če štejem, od kdaj smo mi budni, je to 5.14 - ko se je zbudila in se dojila, potem za par minutk mrknila, od takrat pa še vedno budna in kolovrati po stanovanjuuser posted image

sva se prej z mojim glih pogovarjala, da se nama sedaj zdi največji luksuz, da bi enkrat lahko spet spala do 10.00 - ampak sanja user posted image kukuruzuser posted image

clock-img

17.01.2009, 09:51

clock-img

tally

pencil-img

5682

jutro user posted image

mi smo spali do 8h. imeli smo eno budnico ob pol 4 in je neki jamrala v pojstli pol sem k sebi vzela in sva spale do 8, no ob 6 se nam je še ati pridružil ko je prišel iz nočne.

za vsa, ki ste imeli prekratko noč user posted image user posted image user posted image grem zdej malo za nazaj prebrat

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

17.01.2009, 09:53

clock-img

tally

pencil-img

5682

user posted image

tudi od naju

clock-img

17.01.2009, 09:56

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Tally to sem pa vedla da že dolg nisi vozila ampak 3 leta,bejba ta je pa huda.Kako ti je šlo?Sovoznik bil kej živčen?

ej šlo je kr v redu, sovoznik ni imel pripombuser posted image , Emilija pa je spala v lupinici in jo ni bila briga za ničuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

evo Nejc končno spi prvo rundo kot je treba.

Jst grem pa hiter kopalnico pospravit, ker nimam več kam stopituser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro
naša fračela vedno bolj zgodaj vstaja, danes že ob 5.40 - čeprav če štejem, od kdaj smo mi budni, je to 5.14 - ko se je zbudila in se dojila, potem za par minutk mrknila, od takrat pa še vedno budna in kolovrati po stanovanjuuser posted image

sva se prej z mojim glih pogovarjala, da se nama sedaj zdi največji luksuz, da bi enkrat lahko spet spala do 10.00 - ampak sanja user posted image kukuruzuser posted image

Ojej, to je pa res kmal. Drugač bi bil pa tud pri nas luksuz da bi vsaj enkrat na tedn spala do desetihuser posted image

clock-img

17.01.2009, 09:57

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tally to sem pa vedla da že dolg nisi vozila ampak 3 leta,bejba ta je pa huda.Kako ti je šlo?Sovoznik bil kej živčen?

ej šlo je kr v redu, sovoznik ni imel pripombuser posted image , Emilija pa je spala v lupinici in jo ni bila briga za ničuser posted image user posted image

go tally, go tally, go tally...

clock-img

17.01.2009, 09:57

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober večer,

končno sem uspela mal do računalnikauser posted image , skratka moja prinčipesa je bubanauser posted image , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve  celo noč spale niti urco, danes pričakujem enakouser posted image . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domovuser posted image , jaz sem pa čisto izmozgana.

o bogica mala upam da se čimprej izvlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 09:58

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro

Ojej, to je pa res kmal. Drugač bi bil pa tud pri nas luksuz da bi vsaj enkrat na tedn spala do desetihuser posted image

no do desetih mi ne spimo, do 9h pa potegne, včasih mal čez 9huser posted image

clock-img

17.01.2009, 09:58

clock-img

Anonimen

Dobro jutrouser posted image

mi nismo spali čisti ničuser posted image , se opravičujem, ker sem včeraj kar tako zginla, je mala začela tako močno vpiti da je jooojuser posted image , in tako smo imele celo noč. Sem svojo mami poklicala, da je prišla spat k namauser posted image , tako da smo se malo izmenjevale, sem boga moja mami je morala že on 4h vstati in na šihtuser posted image .

Mala se pod mojimi nogami igra, jaz bom pa probala malo za nazaj prebrati.

clock-img

17.01.2009, 09:59

clock-img

tally

pencil-img

5682

Dobro jutro

kakšne krute ure user posted image . upam da vam Brina kmalu nameni daljši spanec

clock-img

17.01.2009, 09:59

clock-img

Anonimen

evo Nejc končno spi prvo rundo kot je treba.

Jst grem pa hiter kopalnico pospravit, ker nimam več kam stopituser posted image

Gaja tud, zaenkrat jo spi pol ure. Pospravla sm pa jest že dons kuhinjo, dnevno, kopalnico, pa en stroj cunj oprala,pa zložila s sušilca..... ja pridna sm blauser posted image

clock-img

17.01.2009, 10:00

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tally: user posted image user posted image  za pogum, da si se vsedla v avto. Sem prav ponosna nateuser posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

mi nismo spali čisti ničuser posted image , se opravičujem, ker sem včeraj kar tako zginla, je mala začela tako močno vpiti da je jooojuser posted image , in tako smo imele celo noč. Sem svojo mami poklicala, da je prišla spat k namauser posted image , tako da smo se malo izmenjevale, sem boga moja mami je morala že on 4h vstati in na šihtuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 10:01

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o lej jo malo šefico kolk uživa user posted image .

clock-img

17.01.2009, 10:02

clock-img

tally

pencil-img

5682

user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za tvojo mami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem