IZVIRNO SPOROČILO: benika
Oktavija, lepe stvari imaš za dojenčka
Ob tem se mi pa poraja eno zanimivo vprašanje (pa ne mislim s tem nobene užalit, prizadet ali bognedaj kaj drugega, zgolj firbec me daje). Zakaj se vam tako mudi z nakupom opreme in ostalih stvari za dojenčka? Res me samo zanima.
Mi smo za dojenčka začeli nakupovati po 30. tednu, pa še to se mi je zdelo malcer prezgodaj. Sej ne rečem, da je treba čakat do zadnjega, ampak kupovat vse že na polovici nosečnosti? Ne vem no, preveč stvari gre lahko še narobe in Špelka vam lahko pove kako je po smrti otroka gledati vse te male stvari. Grozno je.
No evola... Zdej si me pa za jezik potegnila

Pa tudi ne bom nič osebno na nobeno ciljala ampak čist površno...
Jaz sem lani v 8t imela splav, moja teta pa teden dni za mano. Ona je Mateja rodila natanko mesec dni pred rokom in žal je bil mrtev. Špelkino zgodbico tudi poznam in občudujem njen pogum... Špelči zakon si
Ampak.... Če bi se obremenjevale s tem kaj vse lahko gre narobe potem nikamor nebi prišle. Midva imava tudi že vse doma, pa sva večino stvari dobila. Kupila sva samo voziček in dva pajacka. Aja no dudike dve sem kupila v petek

No ampak hotela sem povedat nekaj popolnoma drugega... Ko sem jaz kupila voziček - ja vem da sem bila zeloooooooo zgodna - ampak je ena na forumu zavijala z očmi... Nevem niti katera je bila, ker ji nisem nič zamerila, mislila pa sem si svoje. Če otročka izgubiš je težko tako ali tako. Predvsem mislim, da se nama z oktavijo ne mudi mislit na to, kaj gre lahko narobe ampak kdaj bova pestvale svoje

.
Res nisem hotla bit nesramna... Upam da mi je uspelo tko napisat. Enostavno ko buši raste in dojenček brca se po trgovinah težko upiram in nič ne kupim. Še vedno je ogromno stvari za nakupit in tudi finančno je bolj enostavno če kaj kupiš prej in si malo porazdeliš strošek - še posebno zdaj v mojem primeru, ko sem na zavodu.
no tkole jaz mislim...
zdej grem pa ven na sončka in
AJSI upam da se danes vidiva
Murki če imaš čas, se LJ nosečke danes dobimo ob 27h v čolnarni... Sej veš - več nas je bolj je veselo