writing-img

RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.

clock-img

02.02.2009, 19:52

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

tweety (beri sunshine85) - Kako si? Kako kaj naša bebica? Buši raste?

ej, noseeečkee - STRIPTIZ!

u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo moj striptizuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje  in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avtouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.02.2009, 19:53

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

LuNči - user posted image  Ti dam eno ta lepo glasbeno gor?

Kje si pa upaš? user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

JOJ sej sploh ne vem več, kje imam glavo. Zadnje čase take ven mečem da je groza. Mene doma čakata 2 taki posteljnini, sem ju kupila za moja dvojčkauser posted image . Ta je bila za eno drugo, pa si je pol premislila. Ampak je res lepa, pa še poceni jo dam.

Špelči, sej je fajn, da se lahk mal smejim še na drug račun, ne sam na mojga user posted image . Jst pa nimam posteljnine za kej uporabit, drgač bi jo sigurn kupla, ker čist vrjamem de je fuuuulll lepa ... naš mujcek ma manjšo postlo... no ja, al pa večjo user posted image , odvisn kje spiuser posted image

clock-img

02.02.2009, 19:54

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Miška piška, kak gre postopek?user posted image

Počasi guram...
Imam pa boljše in slabše trenutke.

Ziher so krivi hormoni!!!! user posted image  Miška piška, kr počas guraj, ker tako se pride najdlje... user posted image  Kak dolg bo zdej še to trajal?

clock-img

02.02.2009, 19:55

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tweety (beri sunshine85) - Kako si? Kako kaj naša bebica? Buši raste?

ej, noseeečkee - STRIPTIZ!

u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo moj striptizuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje  in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avtouser posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuu lep bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....user posted image user posted image user posted image   čuj sonček, pa a nisi ti s Cela?user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:57

clock-img

beyba

pencil-img

2002

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

02.02.2009, 19:58

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

[/quote]u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo moj striptizuser posted image user posted image user posted image

[/quote] Kak lep buši.user posted image

clock-img

02.02.2009, 20:00

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši....

ti pa poglej še mal ZS-je in ne sam trbuščkov user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 20:02

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Miška piška, kak gre postopek?user posted image

Počasi guram...
Imam pa boljše in slabše trenutke.

Ziher so krivi hormoni!!!! user posted image  Miška piška, kr počas guraj, ker tako se pride najdlje... user posted image  Kak dolg bo zdej še to trajal?

Neki so že tud hormoni krivi. Ampak za vse pa tud ne morš glih hormonov krivit... Psiha je včasih je.ba

Kot je že Žiži večkrat rekla... ta dolgi postopek je res dolg...
Sem šele dobro startala z menopurjem, pa se mi že vse skupaj vleče..
Prvi ta resni UZ imam čez en teden, potem pa je vse skupaj odvisno od mojih foliklčkov...

clock-img

02.02.2009, 20:04

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Še nekaj sladkorčkov, da se ne stepete:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

02.02.2009, 20:05

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Sonček85 lep buši, pa nič pretirano velik.

Se*kica ti imaš pa jutri že NS. Navijam za lepe slikce in meritve

clock-img

02.02.2009, 20:08

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

sonček - res lep buši! Kapo dol. user posted image user posted image

beybi - Uh, jaz še nimam kaj kazat ... to so samo zimske obloge, sem komaj v 12. tednu user posted image

luni - ne izzivaj user posted image  

clock-img

02.02.2009, 20:08

clock-img

miska73

pencil-img

4167

U jebela cesta... SEKI ... kaj ti nam delaš...
Kaki hot tipčki... user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje je pa pri zadnji fotki še kak dodaten centimeter slike...

Se*ki šta da kažem... ti si še vedno profesorica za hot tipčke user posted image user posted image user posted image user posted image
Smajlikiseklanja

clock-img

02.02.2009, 20:10

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Sonček85 lep buši, pa nič pretirano velik.

Se*kica ti imaš pa jutri že NS. Navijam za lepe slikce in meritve

Hvala za lepe želje miši. Komaj čaaaaakaaaaam! Da se vsaj malo pomirim zaradi teh smotanih krčev... So se pred cca 2 tednom spet začeli in so zadnje dni intenzivnejši ... user posted image  Tole dete se pa čist rita pa nuca dosta placa zgleda... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.02.2009, 20:10

clock-img

teja188

pencil-img

16

pozdravljene mene zanima če ti ginekolog lahko pove spol otroka v 21 tednu

clock-img

02.02.2009, 20:13

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73uuuuuuuuuuuuuuuuu lep bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....user posted image user posted image user posted image   čuj sonček, pa a nisi ti s Cela?user posted image

jp z okolice,kaj me poznaš ali kaj?user posted image
teja188:ja če se nastavi tako da ima nogice narazenuser posted image user posted image
hvala vsem za lepe pohvale mojega zakladka in bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.02.2009, 20:13

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tipckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja lunci kr placi :)user posted image

uffffff

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

02.02.2009, 20:14

clock-img

benika

pencil-img

7793

Seveda, že prej ti ga lahko. Ni pa 100% da njegova ugotovitev res držiuser posted image

clock-img

02.02.2009, 20:16

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

se* kako si?? a si na B? veckrt dej te dece gor user posted image user posted image user posted image  se ze kr slinm

miska pa tebe bo tud razgnal..tko kt mene :P a ce bo kej pocl v tem koncu boste vedl kaj je to user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 20:19

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Špelka a si kaj v stražišču za kak kofi ali pa v qulandiji...a sva se ti z Elo kaj zamerili....user posted image

Ja lahko. Nč zamerli user posted image . 2 taki lepotici pa res ne. Samo .... sej veš lansko leto sem še prebolevala vse skup, ampak zdej sem pa ko nova in grem z veseljem spet mal Elo okol vozit user posted image . Komaj čakam.
aaaaa sonček kak lep buši user posted image user posted image user posted image  še bi šeeeeeeeeeeeeeee
se* veliko sreče jutri, pa naj ti pokaže že lulčka al luliko. A bi sploh rada vedela kaj bo?

clock-img

02.02.2009, 20:20

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: teja188

pozdravljene mene zanima če ti ginekolog lahko pove spol otroka v 21 tednu

Meni so že na nuhalni prav povedal. AMpak to je čisto odvisno od lege malčka. Pa vedno se lahko zmotijo, še čisto na koncu. Veliko srečeuser posted image

clock-img

02.02.2009, 20:21

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

miska pa tebe bo tud razgnal..tko kt mene :P a ce bo kej pocl v tem koncu boste vedl kaj je to user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jst mam visok prag... ne počim tolk hitr...

clock-img

02.02.2009, 20:22

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

špelka:ja a ti bi še kr mela slikice,ja čez teden ali dva spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bo pa sekica kazala slikico od dojenčka ,kajne sekica?

kaj pa druge nosečke ne boste delalae striptizaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.02.2009, 20:23

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

kaj ne..te na dveh staneh filajo s tipcki user posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom dala pojoco travico..d bo dokazala d lazesssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 20:26

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kaj ne..te na dveh staneh filajo s tipcki user posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom dala pojoco travico..d bo dokazala d lazesssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na nana na na...

clock-img

02.02.2009, 20:26

clock-img

teja188

pencil-img

16

in kako se počutite drage nosečke? jaz kar sijem od sreče, se zelo dobro počutim in komaj čakam da moj sonček priveka na svet. MOJ NAJVEČJI STRAH JE POROD!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem