cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.

clock-img

02.02.2009, 21:31

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Evo lunca, đast for ju

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  (benika, ta ni za tebe, da ne boš misla, to je za tvojga sineka benekauser posted image )

clock-img

02.02.2009, 21:32

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.02.2009, 21:33

clock-img

benika

pencil-img

7793

Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo!

Sem skromna, vzamem vse kar dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image Lahko se zmenimo tud za 2 klobasiuser posted image

clock-img

02.02.2009, 21:34

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična.....  same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit....

ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard! user posted image

clock-img

02.02.2009, 21:35

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Sem skromna, vzamem vse kar dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image Lahko se zmenimo tud za 2 klobasiuser posted image

A samo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 21:35

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična.....  same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit....

ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard! user posted image

Ampak mastercard ti ne prnese zastonj zajtrka v postlo user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 21:36

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mastercard ne, en vroč dedec, ki si ga plačala s pomočjo mastercarda pa jauser posted image

clock-img

02.02.2009, 21:38

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

o.k, izklicna cena za Špelko je user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.2.2009 21:42:17 >

clock-img

02.02.2009, 21:43

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Tako licitacija zaključena, posteljnina prodana srečnici sončku85 user posted image user posted image user posted image .
Mene pa že nehejte prodajat, moj pravi, da me ne da (če mi verjamete ja)

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.2.2009 21:44:16 >

clock-img

02.02.2009, 21:43

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ampak mastercard ti ne prnese zastonj zajtrka v postlo user posted image user posted image user posted image

seveda mi .... sej si ga pa plačam.... user posted image

clock-img

02.02.2009, 21:45

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Evo jst dam za špelko Kruhuser posted image ... da kira več? mogoče zenf? user posted image

clock-img

02.02.2009, 21:45

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Ampak moj je bolj okusen user posted image
pogrešam ajsiko pa njene zabavne poste user posted image .

clock-img

02.02.2009, 21:46

clock-img

benika

pencil-img

7793

Babnce, pridne bodite, grem spat....jutri licitacijo nadaljujemo z dodatkom zenfauser posted image

clock-img

02.02.2009, 21:46

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

prave ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdaj pa grem počas  pod tuš in v meževo deželo pa se čujemo jutri

špelka se čujeva
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.02.2009, 21:48

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

ajsika ma pa jutri pregled, a mislte, da je živčna kej? Ajsi sej bo, me smo s tabouser posted image
sonček nočko

clock-img

02.02.2009, 21:49

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Tako licitacija zaključena, posteljnina prodana srečnici sončku85 user posted image user posted image user posted image .
Mene pa že nehejte prodajat, moj pravi, da me ne da (če mi verjamete ja)

sorry starči, ampak mormo zdej zlecitirat tukaj do konca ... da, bo mela benika te s čim postrečt, ko boš prišla k njej na obisk, ker 5 malc na dannnnnnn .... huh...user posted image ...kje so pa šele zajtrk pa kosilo pa večerja.... user posted image

clock-img

02.02.2009, 21:51

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Jest tud spat, vidm da bom brez zenfa donsuser posted image  user posted image user posted image .
Nočko babe

clock-img

02.02.2009, 21:52

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Ampak moj je bolj okusen user posted image

zato te bom pa kupla user posted image  (smajlikisižvižga)

ampak sam neki, a naši posti pa niso zabavni?user posted image

Evo, dans sem gor, pa ajsolinčiče ni... ah...user posted image user posted image

grem jst tud spat! Pridne bodte!

Se* - lep dan ti želim jutri! Pa roži tudi! user posted image

clock-img

02.02.2009, 23:38

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Špelkaaaaaaaa- jaz te kupim...dam kar vočjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 06:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutroooooo user posted image user posted image  kavica in čajček za moje borkice user posted image

vidim, da ste me pogrešale včeraj... me je telovadba uničla, pa še pešak domov user posted image  tale sneg je res...

pregled imam čez eno uro, se moram spravit... najprej avto odkopat, ker ni šanse, da taksi dobim zdaj. eh... mal jutranje telovadbe ne škodi, kajne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.02.2009, 08:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutroooooo user posted image user posted image  kavica in čajček za moje borkice user posted image

vidim, da ste me pogrešale včeraj... me je telovadba uničla, pa še pešak domov user posted image  tale sneg je res...

pregled imam čez eno uro, se moram spravit... najprej avto odkopat, ker ni šanse, da taksi dobim zdaj. eh... mal jutranje telovadbe ne škodi, kajne user posted image

jeeeuser posted image user posted image user posted image ne se preveč naprezat,ko boš avto čistilauser posted image
lep pregled ti želimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.02.2009, 08:57

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jutro user posted image

Vidim, da ste se nasmejale včeraj user posted image  user posted image  user posted image

SE* dobro opravi danes na NS. Držim pestke za čimlepši pogled na user posted image  in odlično razmerje user posted image

Ajsi dobro opravi na pregledu.

Kera je avto na 4x prodajala? Dans bi ga nucala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

03.02.2009, 08:57

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

jutro še od mene user posted image
ajsi
:lep pregled in naj bebica veselo migauser posted image user posted image user posted image user posted image
spps.nov avatarček -lepo ,lepo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

03.02.2009, 09:07

clock-img

benika

pencil-img

7793

Špelkaaaaaaaa- jaz te kupim...dam kar vočjo

Ti babnca si mi pa skupaj s Tilnom povzročila toliko skrbi, da sem na dopustu zbolela od njih in sva morala predčasno domovuser posted image Kako je sedaj z malim? Sem ravno zadnjič pisala tamali, da bi blo fajn it na eno skupno kavico....skupaj še z beybo in Elouser posted image

Ponoči sem se tud premislila glede prodaje Špelke...mah ne dam je, bo kr moja ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 09:08

clock-img

beyba

pencil-img

2002

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutro user posted image

Vidim, da ste se nasmejale včeraj user posted image  user posted image  user posted image

SE* dobro opravi danes na NS. Držim pestke za čimlepši pogled na user posted image  in odlično razmerje user posted image

Ajsi dobro opravi na pregledu.

Kera je avto na 4x prodajala? Dans bi ga nucala user posted image

se podpišem pod tole...aja dobrojutro...

benika kolk corti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no tole bo pa že za elo  pa še starejša sta....pa iz stražišča...Kaj  pa vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem