writing-img

RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.

clock-img

19.02.2009, 17:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mama miaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridi na kosilo v centeruser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.02.2009, 17:48

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ajsi a se govori o hrani? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

19.02.2009, 17:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

matr jest bom prepovedala besedo regrat

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

19.02.2009, 17:54

clock-img

beyba

pencil-img

2002

stella rosa, benika. špelka....vredi smo se mele a ne.....morm priznat da ste super dekline. Mala princa pa oh in splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stellla rosa hvala za kavico. se bo kmalu....boš vidla....

Gigi moja ljubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kje nas najdeš pa pogumno naprej, ratal bo boš videla...

Bušiji lepi lepi...božite božite....

A katera pozna dobro kakega policaja, bi rabila eno mnenje strokovno....čim hitreje...lepo prosim......

Drugače smo pa dans mal tečkoti, je bla včeri dve uri tako pridna da mora dans mal notri prinest.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

19.02.2009, 18:03

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

neeeee user posted image  

pa tvoje porodne zgodbe še nisem zasledila, čaaaakaaaam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.02.2009, 18:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

A katera pozna dobro kakega policaja, bi rabila eno mnenje strokovno....čim hitreje...lepo prosim......

na IVFovkah je woman_police user posted image  

clock-img

19.02.2009, 18:17

clock-img

beyba

pencil-img

2002

jst bi ne voman-police, ampak policaja da ga vprašam za en postopek kako poteka...res bi bla full hvaležna če katera kakega pozna....
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 18:29

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

beyba, sej ona je policajka user posted image  

clock-img

19.02.2009, 18:30

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

alo!!!

Larilu, pozdravi se in končno premagaj vse te tegobe,ki te mučijo in začni uživat v nosečnosti.

peglanje? mene čaka celi kup, vedno samo prelagam in prelagam. grrr, ggggrrrrr peglanje.

Se*, kje hodiš???? buši raste?????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

19.02.2009, 18:40

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

P.S. Včeraj smo prvič evidentirali trebuh, ampak je še tooook bajsi, da mi ga je nerodno pokazat.... Lahko naslednjič?

NE user posted image user posted image user posted image user posted image .

žižek user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 19:05

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla pupike

Sem šla še na krvnega in je negativen. Se bom mal sestavla pa gremo naprej user posted image

Srčice jaz bom od zdaj bolj poretko tukaj. Vas pa sigurno še pridem pogledat.

Objemčke vsem. rada vas imam

Mišika, RTM back, lubika.

Drži se. Vztrajaj. VEM da vama bo uspelo. In najboljša mamica in ati bosta ne ceeeeeeeleeeem svetu.

Pogrešala te bom. Mučo fejst. Tak da nas pridi kaj pogledat, ok?

user posted image

clock-img

19.02.2009, 19:06

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image user posted image user posted image Tu in naokouli!

Buško pa ... ne vem, stagnira user posted image Kar ne premakne se z dveh kebapov user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak si ti?

clock-img

19.02.2009, 19:33

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image user posted image user posted image Tu in naokouli!

Buško pa ... ne vem, stagnira user posted image Kar ne premakne se z dveh kebapov user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak si ti?

tak, tak. ne počutim se ravno noseča, nimam nobenega znaka, razen izostanka M. in seveda user posted image  črtic na testu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

19.02.2009, 20:38

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla!
da se vam javim,sem še v enem  kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učilauser posted image user posted image user posted image

in kako ste ve?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

19.02.2009, 20:59

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
da se vam javim,sem še v enem  kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učilauser posted image user posted image user posted image

in kako ste ve?

Ooooo, si priiidnnaaaa. Nas je malce skrbelo že, kaj dogaja. Sicer pa ... kak bomo pa vedele, da si v akciji? Maš od katere telefonsko številko? Da bomo dihale in potiskale s tabo, ko bo čas ... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 21:05

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

ojla babuške ...

jaz sem danes gnezdila( beri čistila stanovanje po dolgem in po čez) :)

Zdaj sem pa čist utrujena ... bašem se s kokicami in upam, da mi ne bo ponoči pol ful slabo ...

gigi1 žal mi je za tak izid ... ne obupaj, naslednjič pa bo, mora bit, mi smo stabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Se* bušček bo še zrastel boš vidla, pol se boš pa jezila, ko boš cela okorna ... taka kot sem zdaj jazuser posted image

lepo bodite, grem počivat ...

nočkauser posted image

clock-img

20.02.2009, 07:19

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Juterček!

Najprej ena kavicauser posted image in en čajuser posted image za vse... zajtrka pa se mi ne ljubi pripravljat...user posted image user posted image user posted image

GIGI1 zelo mi je žal da ti ni uspelo..user posted image user posted image user posted image  ampak včasih je res bolje malo odklopit možgane in prekinit z RR ter se sprostit in uživat... Tako sem naredila jaz.. za nekaj časa izginila z RRja, nehala razmišljat o dojenčkih, uživala v sexsu in poglej me zdaj...bebica ja prišla ko z vedrega neba....user posted image user posted image

Drži se darga moja in ko nas boš potrebovala smo tukaj samo za tebe...v dobrem in slabem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

20.02.2009, 08:23

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

20.02.2009, 08:59

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Dobro jutro borkice. Pošiljam vam vsem en sončen pozdravuser posted image .

clock-img

20.02.2009, 09:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!

in kako ste ve?

Ooooo, si priiidnnaaaa. Nas je malce skrbelo že, kaj dogaja. Sicer pa ... kak bomo pa vedele, da si v akciji? Maš od katere telefonsko številko? Da bomo dihale in potiskale s tabo, ko bo čas ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  NIMAM od nobene telefonske-če ne drugač pri marčevkah bodo vedele,kdaj sem šla v akcijouser posted image user posted image drugače mi pa lahko katera pošlje telefonsko na zsuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.02.2009, 09:32

clock-img

Anonimen

joj spps.... ti boš pa res kmalu zibala... Se še spomnim poroke in novičke, da boš mami.... Joj noro kok gre hitro čas user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo malo pa boš srečka mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želiš ti jaz mojo z veseljem dam... Za vesele novice vedno user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2009, 10:46

clock-img

spps

pencil-img

14046

joj spps.... ti boš pa res kmalu zibala... Se še spomnim poroke in novičke, da boš mami.... Joj noro kok gre hitro čas user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo malo pa boš srečka mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želiš ti jaz mojo z veseljem dam... Za vesele novice vedno user posted image user posted image user posted image

zadnji tedni ful hitro grejo user posted image res pa komaj čakam ,da dobimo malega bebijauser posted image user posted image user posted image

lahk mi pošlješ svojo,jaz ti bom pa svojo :)

in kako si ti? se dobro počutiš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.02.2009, 10:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image  reeeegraaaaat user posted image  

kako smo kaj, vse na broju, nobena še ne diha?

clock-img

20.02.2009, 10:57

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  reeeegraaaaat user posted image  

kako smo kaj, vse na broju, nobena še ne diha?

user posted image user posted image user posted image dihamo upam,da še vseuser posted image user posted image ,sam pospešeno menda ne nobenauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.02.2009, 11:11

clock-img

beyba

pencil-img

2002

oila babnice kako smo kaj....

Nosečke....božate?

ne nosečke ....slončkate?

mamice, srklajte....

Jst pogrešam ene par bork-aqua, pikicao, pikica36, fergi.....kje se skrivate bejbeuser posted image

No zuni je spet sonček sva se z Beniok menle za sprehod pa je mela Ela druge načrte in mal predno bi morale it zaspala ..... tako da zaenkrt bolj slabo kaže z današnjim zmenkom....  ja na srečanju gorenk smo ble priča prvemu poljubu ele inn jakoba...Sej sem rekla nakoncu bova pa z Beniko čez 25 let  rez v žlahti se bova pa smejale vsakič sproti....user posted image user posted image user posted image user posted image

No grem mel pospravit, če bo ratalo....

RRRRRRREEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDD raste zunaj na polju
regrat v solati, z jajčkom, krompirjem in zasko je najboljši-aja pa še topel kruhek domač zraven mmmmmmmmmmmmmm

To sem napisala zato ker vse skoz omenjate regrad...očitno je to treba tako da nebom izjema.....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem