writing-img

RE: Kosilo 14.1.2009

clock-img

14.01.2009, 22:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Piščančji paprikaš in pire krompir, za sladico pa pecivo z jabolkami in skuto.

Kako pa narediš piščančji paprikaš?

clock-img

15.01.2009, 09:41

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Piščančji paprikaš in pire krompir, za sladico pa pecivo z jabolkami in skuto.

Kako pa narediš piščančji paprikaš?

Ti bom povedala kako ga jaz naredimuser posted image
Najprej na nekaj olivnega olja popečem kose mesa (jaz ne uporabljam bedrc in perutničk, ampak samo belo meso). Ko je meso lepo, zlato zapečeno, dodam v posodo na večje kose narezano papriko, na lističe narezano čebulo, včasih tudi na kose narezn por. Malo podušim vse skupaj in zalijem z vodo.
Začinim s soljo, česnom, poprom, mleto sladko papriko, žlico ljutenice ali ajvarja...
Ko se zelenjava zmehča, pobere iz posode kose mesa in zelenjavo zmiksam s paličnim mešalnikom, da rata lepa, gladka omakica. Kose mesa položim nazaj, dodam lovorov list in sladko smetano, ter nasekljan petršilj. Še malo pokuham in to je to. Po mojeuser posted image

clock-img

15.01.2009, 10:30

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Danes sem pa sama, more moj podaljšat šiht, tako da bom jedla..še ne vem kaj..malo se mi šnit lušta, jih že dolgo nisem jedla, al pa kake zapečene testenine v pečici...
Mislim, da bo tole drugo obveljalo..ne lubi se mi kuhat samo za meneuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem