IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
A sploh veš kaj pišeš?
Pri nas gremo vedno do g osebno, pa čeprav je samo recept. In nekaj si zapomni...šola je čisto nekaj drugega praktičnemu delu.Ko boš začela delat v zdravstvu, boš kmalu spoznala kolk stvari se dejansko križa oz. se ne vklapa teorija s prakso.
Jaz osebno popznam veliko g, pa še vsak do sedaj še prokleto rad pregleda oz. se posvetuje s pacientkami, pa čeprav so prišle samo po recept. Izmeri pritisk, zvagajo se, osebni razgovor...
pa mogoče ti veš da mamo mi veliko več prakse kot pa teorije? No npr. v leonišču, kjer smo tud mel prakso in je cel kup ginekologov se ne gre do G osebno, če tega ne zahtevaš.
ps: in ja vem kakšen je razkorak, zato dopuščam možnost da nekateri ginekologi to počenjo, ampak jaz ne poznam nobenega, tudi kolegice, ki imajo drugod ginekologe pravijo da pridejo po recept in je to to. Nisem rekla da je to kej narobe, ampak če nimaš nobenih težav, zakaj bi imel vsakič posvet, škoda časa tako mojega kot ginekologovega. Tko da jaz čist pozdravljam ta način predpisovanja, razen pri rizičnih (starejše od 35, težave pri jemanju, ...).
Pa ni treba mene obsojat, ker zgleda neveš kakšni so pogoji na naši šoli...... lahko pa svetujem če znam, in zakaj ne bi ?
G in T - nažalost nimam nasveta, če ti je G priporočil da nehaš jemati potem daj, če pa je samo majhna brez posledic in težav pa ni nič rekel potem pa verjetno ni nič takega.
< Sporočilo je popravil Ancy -- 15.1.2009 10:31:06 >