writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

12.02.2009, 13:41

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Lunca, še ne barvamo, v ponedeljek pridejo, ker še ni bilo čist vse pripravljeno doli. Potem so me pa klicali, da od srede do petka prihodnji teden pripeljejo biljard in sedežno za klet - malo prej, ko smo mislili, bo kar napeto... user posted image

Hvala za pikapoke, te pa res rabimo. Sem zdaj dobro uro dremala z malo v zagrnjeni spalnici... Pa bi še. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

12.02.2009, 13:43

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en piruser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

12.02.2009, 13:51

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

evo...smo iz vrtca..ogledali smo si sapramiškouser posted image

odhodi zjutraj--ogromno nekih opravkov, da o prtljagi ne govorimuser posted image

lunca----te držim za besedo--res se oglasi s svojimiuser posted image

kosilo---goveja juha  z ribano kašo iz pire
svaljki (krompir + pirina moka),
dušena zelenjava (brokoli, korenček, cvetača),   
puranji file v omaki
solata

clock-img

12.02.2009, 14:32

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en piruser posted image user posted image

Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:38

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal user posted image user posted image user posted image

Bomo pa s sabo kak pir prnesle, ni blema. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

12.02.2009, 14:38

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

................ja,ja sami izgovori,no pol pa na kafe,sokec,mleko,piškote.......user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:39

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

.............vidiš,tega se pa sploh nisem spomnilauser posted image

clock-img

12.02.2009, 14:40

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Mi bomo pa za kosilo imeli goveje zrezke v omaki, riž, zeljnata solata. Pa še mal ričeta sem skuhala, bo pa kr za večerjo.

Sabina bo pa danes cvetačo, bučke in morda mal govejega meska, drgač pa sam mal juhce.

Prejle sva ble zuni, jupijaja za končno mal sončka! user posted image user posted image user posted image

Ups, nekdo se zbuja in opoldanskega dremeža. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

12.02.2009, 14:41

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ojla mamičkeuser posted image

Izabela pravi, da naj preverite če ste na pravi naslov poslale darila, ker daril ni od nikoderuser posted image user posted image user posted image user posted image . Od samih čestitk ne more biti vsa slinasta, ker jih ne more dat v ustauser posted image user posted image user posted image

Sem mal priletela naokoli. Mi smo kul. Zaenkrat zdravi, papcamo, plazimo še ne, kotalimo se, danes se je po riti vlekla naprej. Se bomo pa po riti vlačiliuser posted image .
Za pusta bomo pa dalmatinček...no tamala bo. Pa letos se bom prvič lotila krofov. RMRM glej ,da  je res dober recept, drgač user posted image .user posted image

Za vse vas pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.2.2009 14:42:00 >

clock-img

12.02.2009, 15:20

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

.............vidiš,tega se pa sploh nisem spomnilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Saj Štajerci nismo škrti, bi že našli pir, pa ostalo tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo user posted image

Uh, me uhe bolijo danes, je mala tako glasna, samo kriči... user posted image

clock-img

12.02.2009, 15:21

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Alea, Izabela, zahtevnici mali user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste dobili kostum? Dali šivat ali kako? Jaz ne najdem nobenega pod 2 leti. user posted image

clock-img

12.02.2009, 16:29

clock-img

beyba

pencil-img

2002

sam na hitro prišla povedat da mamo četrti zobek

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

12.02.2009, 16:35

clock-img

Anonimen

Alea-Izabela,vse najboljse mala gospodicnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Talita je bila tudi dalmatincek,pa klovn,japonka,princesa,carovnica,princesa,princesauser posted image ...

Marisa mi je spala 4h v kosu(zdaj bo ponoci zur) in mami je sla prav tako malo zraven.Trenutno sta s Tali zunajuser posted image imamo sneg in sonce.

Kosilo:
Meri,zel.juhca z korenjem,cvetaco,oranzno buco in rizem.
Tali,je sla s prijateljicami na pico,brok.juha.
Drugi,cipsuser posted image ,brokolijeva juha,gov.zrezki v omaki,kruh...

clock-img

12.02.2009, 16:38

clock-img

Anonimen

AS,Sapramiska je super,si tudi ti uzivala sigurnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ela,za zobek

clock-img

12.02.2009, 16:47

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Dan!

Izabela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS user posted image user posted image user posted image  za lep dan v vrtcu

Kleo user posted image user posted image user posted image  za Meri.

Slovenka user posted image user posted image user posted image  za biljardnico. Tja pa fino paše oranžna barvauser posted image

No, danes pa samo ploskamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 16:48

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ojla mamičkeuser posted image

Izabela pravi, da naj preverite če ste na pravi naslov poslale darila, ker daril ni od nikoderuser posted image user posted image user posted image user posted image . Od samih čestitk ne more biti vsa slinasta, ker jih ne more dat v ustauser posted image user posted image user posted image

Sem mal priletela naokoli. Mi smo kul. Zaenkrat zdravi, papcamo, plazimo še ne, kotalimo se, danes se je po riti vlekla naprej. Se bomo pa po riti vlačiliuser posted image .
Za pusta bomo pa dalmatinček...no tamala bo. Pa letos se bom prvič lotila krofov. RMRM glej ,da  je res dober recept, drgač user posted image .user posted image

Za vse vas pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ti se sam recepta drž, nič po svoje, pa ti sigurno uspejo.user posted image

Za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 16:50

clock-img

Anonimen

RMRM,danes tvoj pride,zato ploskasuser posted image .
Kako kaj Lukas?

clock-img

12.02.2009, 16:59

clock-img

Anonimen

Mi gremo zdej 3 rundo ven.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa verjetno bomo do P zavili, da jo zvagamo, doma sem jo zmerla ima pa že 74 cm.user posted image Še mal, pa bo previjalna premajhna za preklaste noge.user posted image

clock-img

12.02.2009, 17:17

clock-img

Anonimen

O Didlinaa,pridni sta...pa kar tko do P,ko se spomnis,da bi jo lahko mal stehtaliuser posted image

clock-img

12.02.2009, 17:30

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka user posted image user posted image user posted image  za biljardnico. Tja pa fino paše oranžna barvauser posted image

RMRM, samo biljardnica pa ne bo oranžna user posted image user posted image user posted image Oranžna bosta kabinet in velika jedilnica, biljardnica bo pa bež in ena stena temno rdeča, ker imamo temno rjavi biljard in sedežno v kombinaciji temno rdeča (blago), rjava (usnje ob strani). Tako da oranžna ne bi pasala. Kompliciram, a ne? Sva našla sedežno, ki paše k biljardu in od tod sva potem določila barve v biljardnici. No, bom prilepi kako slikico drugi teden, če bo uspelo, če ne bo, bom pa rep povesila user posted image

clock-img

12.02.2009, 17:34

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite?

clock-img

12.02.2009, 17:38

clock-img

Anonimen

Slovenka,tudi moja se zbuja in ne zaspi po par ur....
...jaz je nikakor ne bi nosila v dnevno,se posebej ker je pridna.Zakaj je kar v njeni postelci ne pustis,ce ne joka?
.....grem,cistim akvarij...

clock-img

12.02.2009, 17:41

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite?

Naš se ne zbuja, ampak zaspi šele okoli pol polnoči in je do takrat poln energije. Nato se pa še 1 do 2-krat zbudi za dojenje.

clock-img

12.02.2009, 17:43

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Slovenka, po moje je zagotovo bolje, da je ne odpeljete v dnevno.

clock-img

12.02.2009, 19:03

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,tudi moja se zbuja in ne zaspi po par ur....
...jaz je nikakor ne bi nosila v dnevno,se posebej ker je pridna.Zakaj je kar v njeni postelci ne pustis,ce ne joka?

Ne, če bi jo pustila v postlci, se začne dreti, sicer ne joka, a na glas govori in huda je...

Ja, sva se z mojim tudi pogovarjala, da je od slej ne bova več nosila v dnevno. Če bo glasna,bo pa on šel v dnevno spat. Mogoče se bo nehala prebujati.

AS, naša sicer zvečer lepo zaspi, običajno ob 20h. Če pa je popoldne kaj bolj utrujena in dlje potegne, pa tudi včasih kasneje - a za take noči potem vem, da ne bo ob treh razigrana. Vsaj to. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem