writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

19.01.2009, 23:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jaz vedno poleg krompirja (le včasih riž, saj ga v kosmičih dobi), dam še zeljenjavni trojček. Vedno izberem zeljenjavo, ki je različne barve, saj tako veš,da so različni vitamini. Ponavadi je belo, oranžno, zeleno + krompir inkak košček mesa. Enkrat na teden pa ji dam še četrtino rumenjaka.

Ti si pa res pridnauser posted image user posted image user posted image

ja, resuser posted image user posted image user posted image . Pa tako se nobel sliši, zelenjavni trojčekuser posted image .

Ja res,Tina zna z besedami,bi mogla bit kaksna uciteljicauser posted image

clock-img

19.01.2009, 23:56

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš?

Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo.

kleo, sej ravno zato mi je čudno. Ker borovnice sta tavelka2 jedla vedno sveže. Mi je pa zanimiva kombinacija. Pri Tini vedno najdem kaj uporabnega, ima tako pestre jedilnilnike user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 23:57

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

Takrat se bomo pogovarjale o službah,...

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image

Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalnikuuser posted image

clock-img

19.01.2009, 23:57

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo.

Včasih se dobijo celo sveže. Takrat jih kupim. Vsakemu otroku 1 posodico. Do sedaj 2-ema, sedaj bo treba pa kar vsem 3-emuser posted image ,

clock-img

19.01.2009, 23:58

clock-img

Anonimen

Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice.
Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi bananouser posted image .

sem imela 2 posodici.
- borovnice in bananauser posted image
- borovnice in riževi kosmiči in marelica

Kje pa marelice dobis,ali das suhe?

clock-img

19.01.2009, 23:59

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image

Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalnikuuser posted image

Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabiratuser posted image user posted image . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obiratuser posted image

clock-img

20.01.2009, 00:00

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za pratuser posted image

Ni kaj. Pridna! In organizirana!

clock-img

clock-img

Anonimen

Včasih se dobijo celo sveže. Takrat jih kupim. Vsakemu otroku 1 posodico. Do sedaj 2-ema, sedaj bo treba pa kar vsem 3-emuser posted image ,user posted image user posted image user posted image

Imas prav,se res dobi tudi sveze.Za tali ponavadi kupim robide.

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

AS in Tina, vajini predlogi že pripisani med recepteuser posted image

clock-img

20.01.2009, 00:01

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice.
Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi bananouser posted image .

sem imela 2 posodici.
- borovnice in bananauser posted image
- borovnice in riževi kosmiči in marelica

Kje pa marelice dobis,ali das suhe?-----suhe namočene

clock-img

20.01.2009, 00:02

clock-img

Anonimen

Punce,hvala za klepet,grem se mal pred TV,pa lahko nocuser posted image .

clock-img

20.01.2009, 00:03

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

hahaha...učiteljica...se vidi da v prvi triadi, ko pa ne pazim na slovnicouser posted image .

Men je tko fajn kuhat za tamalo, ko vem, da bo vse pojedla in da ji sam koristi. Ne bi ji nikoli dala nič kao hiip stekleničke...fuj.

borovnice sem ji jaz prve tri dni malo prevrela...ziher je ziher...in ker ni blo reakcije je potem dobila postrežene na enka način kot jih da Kleo.

Dam jih na cedilo in čez spustim toplo vodo in počakam da se oddtajajo. Je zlo hitro.
Zraven pa kot ponavadi jabolko in malo banane.
Jaz nikoli ne dam cele banane...se mi zdijo žganc od sadja. vitamonov in za sitost dobi dovolj od polovice. al se motim?user posted image se mi zdi, da veliko banan zapira. Zato vsak dan po malo do pol.

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za pratuser posted image

Ni kaj. Pridna! In organizirana!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tud nimam pojma, kako se bom spet navadila na kostimeuser posted image , sem čist ven padlauser posted image

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabiratuser posted image user posted image . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obiratuser posted image

Borovnice sem pa kot otrok vsako leto nabirala z mami. Smo jih imeli v skrinji, kompotov. Vedno so mi bile v kompotu in zamrznjene bljak.user posted image
Je bilo pa fino se z mami potepat po hosti, sva vedno imeli take zaupne pogovore

clock-img

20.01.2009, 00:05

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

A je mož zaspal končnouser posted image .

Saj sem kar presenečena, da talkole pozno čvekate...kolk je fajn..čez dan mamo vedno manj časa...kmalu ga ne bo nič večuser posted image

clock-img

20.01.2009, 00:05

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kaj pa maline, a to lahkouser posted image  Ker mam ravno mešanico gozdnih sadežev v skrinji, pa bi ju3 probala eno tako mešanico iz sadja naredit, jagode bi pa ven pobrala

clock-img

20.01.2009, 00:06

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo, nočko in lepe sanjeuser posted image

clock-img

20.01.2009, 00:06

clock-img

Anonimen

hahaha...učiteljica...se vidi da v prvi triadi, ko pa ne pazim na slovnicouser posted image .

Men je tko fajn kuhat za tamalo, ko vem, da bo vse pojedla in da ji sam koristi. Ne bi ji nikoli dala nič kao hiip stekleničke...fuj. se strinjam,mi je tudi tako v veselje,ko ji pripravljam,pa vem,da bo pojedla in,da je se kolikortoliko zdravo.

borovnice sem ji jaz prve tri dni malo prevrela...ziher je ziher...in ker ni blo reakcije je potem dobila postrežene na enka način kot jih da Kleo.

Dam jih na cedilo in čez spustim toplo vodo in počakam da se oddtajajo. Je zlo hitro.
Zraven pa kot ponavadi jabolko in malo banane.
Jaz nikoli ne dam cele banane...se mi zdijo žganc od sadja. vitamonov in za sitost dobi dovolj od polovice. al se motim?user posted image se mi zdi, da veliko banan zapira. Zato vsak dan po malo do pol.Moja pa poje kar celo,in nikoli ni zaprta,le mogoce kak dan bolj trd drekec,takrat pa slive pojejouser posted image

clock-img

20.01.2009, 00:07

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Kleo-nočko.
Banane-ja, polovica je več kot dovolj. 70 g banane (to je pol majhne banane) ima 15 g OH, to je kot npr. 200 g borovnic ali 300 g jagoduser posted image  user posted image user posted image
Zapirajo postane banane.

clock-img

20.01.2009, 00:08

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

ja, je tako meditativno druženje...ko se že moraš pogovarjat, ker je dolgcajtuser posted image .

Nič saj jaz tudi grem počak...imam kronično pomanjkanje spanja, kar se odraža podnevi. Se moram v roke vzet in v horizontalo. Mam zmešan bioritem, sam si ne morem privočit jutranjega spanja.
kot bi rekli za dojenčke...a je zamenjala noč za danuser posted image

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Borovnice sem pa kot otrok vsako leto nabirala z mami. Smo jih imeli v skrinji, kompotov. Vedno so mi bile v kompotu in zamrznjene bljak.user posted image
Je bilo pa fino se z mami potepat po hosti, sva vedno imeli take zaupne pogovore

user posted image , jaz tud, pa jagode in maline. Par sezon se spomnim so ble sploh maline aktualne na Pokljuki. Men je tud to ostalo, pa še koristno je. Sem pa jaz vedno rada jedla tud zmrznjene borovnice, sploh če mi je pri učenju cukr padu pa ni blo nobene sladkarije doma. Hop v skrinjo po vrečko borovnic, pa ful sladkorja čez, kar take zmrznjene sem malčalauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

kaj pa maline, a to lahkouser posted image  Ker mam ravno mešanico gozdnih sadežev v skrinji, pa bi ju3 probala eno tako mešanico iz sadja naredit, jagode bi pa ven pobrala

Se za maline pocakam,pol pa res grem.Jih imm tudi v zmrzovalniku,pa cakajo zeleno luc.

clock-img

20.01.2009, 00:10

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Punce, tud jaz grem počas. Mirno nočkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 00:10

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

A je mož zaspal končnouser posted image .

Saj sem kar presenečena, da talkole pozno čvekate...kolk je fajn..čez dan mamo vedno manj časa...kmalu ga ne bo nič večuser posted image

Ja, meni je tudi fino.
Običajno pogledam na RR potem ko gre Patricia v šolo, za pravi čvek imam pa ob taki uri več časauser posted image

Ko bo pa služba---ufff, bom pa morala že pred šesto biti tam. V uniformi. So mi sploh še prav?user posted image  ziher imam kakšnega pajka v omariciuser posted image

clock-img

20.01.2009, 00:11

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Kleo-nočko.
Banane-ja, polovica je več kot dovolj. 70 g banane (to je pol majhne banane) ima 15 g OH, to je kot npr. 200 g borovnic ali 300 g jagoduser posted image  user posted image user posted image
Zapirajo postane banane.

aha...pol moram na to pazit. Vidiš, kako si zdaj učena s temi enotami. Bog mi pomagaj, da mi ne bo nikoli tega treba tko natančno vedt. AS dobra si!

RMRM...a ti več ne uvajaš po eno stvar naenkrat. Jaz bi mu dala najprej eno...zo vrečko pa porabi za sladico
VROČE SADJE S SLADOLEDOM (hitro in za prste obliznit)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem