writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

21.01.2009, 17:47

clock-img

Anonimen

anaj - sm hotla v bistvu prej povedat, da tudi, če bo malo dlje trajalo, bo dobil vse, kar mu pripada + obresti + povrnjene stroške - tko da se splača vztrajat

clock-img

21.01.2009, 17:52

clock-img

Anonimen

Joj Ninny,dobro da je starejsa ze tolk velika in se ni nalezla.

clock-img

21.01.2009, 17:59

clock-img

beyba

pencil-img

2002

joj upam da se bojo vsi vaši srčki pozdravliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

21.01.2009, 18:07

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

No mi naj bi tud meli ta bronhiolitis,ko je šel prvič v bolnico,pa so ga testirali,na viruse in bakterije,in kar je najbolj čudno je to,da je imel vse znake te bolezni,na viruse in bakterije pa je bil negativen.Tako tudi v drugo,ko sva šla v bolnico,spet negativno na vse viruse in bakterije,tako,da ne vedo od česa je prišlo do tega.
No pri nas pa je maja peljal na telovadbo oči in z enejem gresta potem v knjižnico,ker je imel na izbiro to,ali pa ostat doma z lunom,ki je danes kar precej tečen,no in sedaj na mojo srečo,mali spi,jaz sem naredila večerjo ,pospravila,spustila psa,in sedaj mam par minut časa zase.user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

21.01.2009, 18:17

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

..............in moje minute so mimouser posted image ..............pa še lotkota niso izžrebaliuser posted image user posted image ,naslednjič vplačamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:43

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Evo meni je ratalo posneti kako ela šiba s škatlo na sprehod...user posted image user posted image user posted image

se že na shrani.si nalaga tko da bom še to objavla pol vam bom pa nehala težit...sam je res tolk dobra ko škatlo pred sabo poriva....

clock-img

21.01.2009, 18:54

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Evo meni je ratalo posneti kako ela šiba s škatlo na sprehod...user posted image user posted image user posted image

se že na shrani.si nalaga tko da bom še to objavla pol vam bom pa nehala težit...sam je res tolk dobra ko škatlo pred sabo poriva....

čakamo, čakamo....... user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:55

clock-img

beyba

pencil-img

2002

jaz sem pa uspela ujeti na filemček kako naš škrat šiba za škatlo, in jo pelje na sprehod. SEm cel dan lovila, potem mi je pa uspel šele ko je oči prišel domov. Sej sam še tole objavim potem vam pa nekaj časa ne bom več težila aja pa mamo nov zobek ki je končno pogledal skozi dlesen se je nakazoval že full dolgo...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:56

clock-img

beyba

pencil-img

2002

zdej mi je pa oba posta objavlo...prej sploh nisem vidla da mi je prejšnjega tut, pa še napako mi je javlouser posted image user posted image user posted image user posted image

...še 9 minut se bo nalagal.....

clock-img

21.01.2009, 18:58

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

aja pa mamo nov zobek ki je končno pogledal skozi dlesen se je nakazoval že full dolgo...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ti, da sproti pokažeš kako gre Eli, ker meni je ful fajn videt, kako se naši malčki razvijajo, pa kaj obvladajo... user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Joj Ninny,dobro da je starejsa ze tolk velika in se ni nalezla.

ja Maša je bila par dni prej prehlajena in imela vročino in so mi rekli, da je lahko ona tako prebolela,ker je že večja.

clock-img

21.01.2009, 19:06

clock-img

beyba

pencil-img

2002

http://www.shrani.si/?34/pT/3kT8DWxJ/mov01836.mpg

evo....

clock-img

21.01.2009, 19:12

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

.

< Sporočilo je popravil Samsa -- 21.1.2009 19:13:17 >

clock-img

21.01.2009, 19:12

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image user posted image user posted image Ela, neverjetna je oz. si!!!! 

clock-img

21.01.2009, 19:17

clock-img

beyba

pencil-img

2002

kolk gre hitro vse skupi...meni gre včasih kar na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:21

clock-img

Anonimen

http://www.shrani.si/?34/pT/3kT8DWxJ/mov01836.mpg

evo....

Vaaaaaaaaaaaaavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Meri se je cist scufal,ko jo je gledalauser posted image

clock-img

21.01.2009, 19:23

clock-img

Anonimen

Ela bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar ne morem verjetiuser posted image

clock-img

21.01.2009, 19:24

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

kolk gre hitro vse skupi...meni gre včasih kar na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image

se čist strinjam

clock-img

21.01.2009, 19:26

clock-img

Anonimen

jaz sem pa uspela ujeti na filemček kako naš škrat šiba za škatlo, in jo pelje na sprehod. SEm cel dan lovila, potem mi je pa uspel šele ko je oči prišel domov. Sej sam še tole objavim potem vam pa nekaj časa ne bom več težila aja pa mamo nov zobek ki je končno pogledal skozi dlesen se je nakazoval že full dolgo...user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

se čist strinjam

ja mimogrede bodo stari eno leto,potem gre pa čas še hitrejeuser posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 19:28

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

Ela bravouser posted image user posted image user posted image ..kr vrjet ne morem no..noro!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 20:00

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

evo ura je osem,vsi otroci so v posteljah in spijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,,,,,,,,,mami pa sama doma,in si bom skuhala kavo in uživalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 20:13

clock-img

beyba

pencil-img

2002

kolk ti je luštno lunca ...Ela je pa še vedno v muvingu...pa še kako uro bo sam se z očijem igrata....user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 20:46

clock-img

Anonimen

pri nas v posteljih sta že obe, samo Maša se še pogovarja

clock-img

21.01.2009, 20:54

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

o ninny,kje se pa ti skrivašuser posted image ?..hec hec..nate pa že dolgo nisem naletelauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem