cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

25.01.2009, 19:53

clock-img

Anonimen

Čer.

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

Kleo, imaš ZS.user posted image user posted image user posted image

No, pa dijo. Pridem nazaj kasneje, moram tamalo odkidat, pa v pižamo pa spat.

clock-img

25.01.2009, 20:12

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, pa dijo. Pridem nazaj kasneje, moram tamalo odkidat, pa v pižamo pa spat.

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.01.2009, 20:19

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

za 7.mesecev
L A R A (Samsa)- user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....vse naj, naj.... pa da alergija izgine. 
M I H A (uvuv)- user posted image user posted image user posted image  user posted image .... kje se skrivaš uvuv? - javi se kaj!

clock-img

25.01.2009, 20:19

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Didlinaa

clock-img

25.01.2009, 20:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ninny: si dobila ideje za kuhanje?

danes je dobila riž in zelenjavo(brokoli,cvetačo in korenje) in vse pojedlauser posted image

clock-img

25.01.2009, 20:21

clock-img

Anonimen

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 20:40

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Ninny, a to si ji kar navaden riž dala al kak poseben?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

25.01.2009, 20:41

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Aja, pa dober večer user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 20:58

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

oooo babe žabe ste pa naklofale čez vikend user posted image user posted image user posted image bom brala jutri...kao user posted image user posted image

No, mi smo pohajali, imeli super vikend, obilo sonca, dobre družbe in hrane. Zdaj pa sem tako zmatrana da grem samo še spat....hvala vsen za čestitke za mini tini roj.dan user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

25.01.2009, 21:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ninny, a to si ji kar navaden riž dala al kak poseben?

Jaz sem dala navadnega, sam se je kar razkuhal, pa z govejo župco sem prelila, da je šlo bolj dol, drgač se vse prilima na nebo.user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:04

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

No, pa mam kosilo za jutri. user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:07

clock-img

Anonimen

No evo, pa boš mal več na RR.user posted image Sklepam, da maš župo še od danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem tud kar navadnega dalauser posted image

clock-img

25.01.2009, 21:12

clock-img

Anonimen

No evo, pa boš mal več na RR.user posted image Sklepam, da maš župo še od danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:25

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

user posted image  mislim, da mamo vsi ob ponedeljkih župo od nedelje user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:26

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

A katera ve kaj je z našo Kleo danes narobe? user posted image  je tak dolgcajt, ko je ni user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

A katera ve kaj je z našo Kleo danes narobe? user posted image  je tak dolgcajt, ko je ni user posted image

Meri daje spat.user posted image Pa popoldne je bla brez vozička in je bla hudo jeznaaaa.user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:42

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

aja, me je že skrbel, da je kaj ful resnga... user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:51

clock-img

Anonimen

Ej,Didlinaa,dobro si me izmazala....je kar resno,pa lahko sam recem,naj crkne,pro....pras....user posted image
Pa drugac punce,kaj novega...?

clock-img

25.01.2009, 21:55

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

čer.....najprej vse naj naj obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .drugo Kleo?!WTF???????
vidim da smo vsi skoraj dali otročkom za kosilo rižuser posted image user posted image user posted image ,ja mi tudi,riž (navaden ,razkuhan) z zelenjavo -vse živouser posted image ,pa še malo piščančjega fileja noter skuhala v zelenjavi in fino zmiksala in je popapal vseuser posted image user posted image
Kleo kaj te muči???Nič ti ne paše bit jezna vešuser posted image ..nono se ne delam norca da ne boš mislauser posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ej,Didlinaa,dobro si me izmazala....je kar resno,pa lahko sam recem,naj crkne,pro....pras....user posted image
Pa drugac punce,kaj novega...?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:59

clock-img

Anonimen

Ko skuhate tole meso. A je vam to dobro? Ker men je tolk ogabno, ker je brez okusa, nič soljeno, nič začimb user posted image Še dobro, da lahko otroka pretentaš, da ga zamiksaš v zelenjavo.user posted image  

clock-img

25.01.2009, 22:02

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

ja didli men ni dobro,ker nasploh nisem neka ljubiteljica mesa,nisem vege ampak neki ekstra rada pa tud nimam,no jst kr fajn začinim vso zelenjavo..dam noter sol,peteršilja malo,drobnjaka,malo kumine,janeža,vegetico-mini malouser posted image ,tko da pol pride sam okus kr dober ven,meso mi je še vedno bljakuser posted image

clock-img

25.01.2009, 22:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: christy

no jst kr fajn začinim vso zelenjavo..dam noter sol,peteršilja malo,drobnjaka,malo kumine,janeža,vegetico-mini malouser posted image

sol + vegetouser posted image

clock-img

25.01.2009, 22:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: christy

ja didli men ni dobro,ker nasploh nisem neka ljubiteljica mesa,nisem vege ampak neki ekstra rada pa tud nimam,no jst kr fajn začinim vso zelenjavo..dam noter sol,peteršilja malo,drobnjaka,malo kumine,janeža,vegetico-mini malouser posted image ,tko da pol pride sam okus kr dober ven,meso mi je še vedno bljakuser posted image

user posted image user posted image se znajdeš. Jaz dam sam malo soliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem