writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

27.01.2009, 00:04

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

zanimivo user posted image user posted image user posted image  - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj, jaz rabim OMARO.user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj s sabo vlečem stvari vsaj za 1 omarouser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:04

clock-img

Anonimen

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosimuser posted image ) vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

zanimivo user posted image user posted image user posted image  - sm morala 2x prebrat, sm šel pol poštekala, da gre torbo

Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je staruser posted image ??????user posted image ???????user posted image user posted image user posted image user posted image ???..........................aja,PESuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:05

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno(si mislila,da omarco sabo nosimuser posted image ) vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

Take imas ti...sem morala tut 3x prebrat,ko si sprasevala koliko je staruser posted image ??????user posted image ???????user posted image user posted image user posted image user posted image ???..........................aja,PESuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, vsaj malo smeha pred spanjem.

clock-img

27.01.2009, 00:06

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

AS,ja pozabila si pripisat Lovra in Jernejauser posted image .Torbice jaz nimam odkar je Meri,kar v previjalno vse zbasem,je vedno tolk nabita...user posted image

Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjajuser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:06

clock-img

Anonimen

Sam res včasih kej napišemo, pol pa kdo drug prebere, je pa unouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:07

clock-img

Anonimen

Ja,prav res.teli smeski razturajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na,pa se maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...auva,prstuser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:07

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je trebauser posted image

http://www.bivatibolje.com/z_nasveti.php

sem si naročila tisto brošurco, da vidim, če je kaj na tem!

clock-img

27.01.2009, 00:08

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz tudi večinoma ne....sorry Kleo...tko brezveze strašim...ampak sem razložila pač pojav škrtanja pri otroku....naši so pa dojenčki. Saj veš da vse v ustra nesejo pa preizkušajo ustno votlino. Če bo pa pri 3 to počela....pa takrat spet paniko zganjajuser posted image

Škrtanje z zobmi, grizenje nohtov....naša Patrcia je pri ene 5-ih začela nohte grist.  Intenzivno. lani prenehala. Še sedaj ne morem verjeti, da je res. Je imela tako živo zagrižene.....sem se tudi sekirala zaradi njenih morebitnih travm.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna.

Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje.

Ja, no 4 - k nočva cerkvenega zvonikauser posted image  - majo skor vse.

kleo - super, pri nas pa sploh ne vem, kje so zdej pozim kake gugalnice

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Nya--samo 3 so v ožjem izboru? Sta kar natančna.

Kleo-joj, res ne skrbi toliko zaradi škrtanja. Super za guncanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa res.

Ja, no 4 - k nočva cerkvenega zvonikauser posted image  - majo skor vse.

kleo - super, pri nas pa sploh ne vem, kje so zdej pozim kake gugalnice

clock-img

27.01.2009, 00:10

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Tina, ti si 100% perfekcionistkauser posted image .

clock-img

27.01.2009, 00:10

clock-img

Anonimen

RAZUMEM!!!!user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:12

clock-img

Anonimen

aja...en link glede ureditve notranjih prostorov...jaz bom vse preučila, da bom vedla, kako pozidat stene...še feng šui se bom mogla naučit, da bo vse tko kot je trebauser posted image

...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsijeuser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:13

clock-img

Anonimen

Zdaj pa res grem,lahko nocuser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:15

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

v bistvu ne...samo enkrat sem že šla skoz to in če nekaj delaš za celo življenje in maš čas...se imam bolj za ustvarjalno in tak bo moj dom. V glavnem velik vrat ne bo...ker mam rada nad vsemi pregleduser posted image

Pa svetlobe bo tud ogromno...ker v tej stari hiši skozi okenčka pride premal za mojo psihouser posted image .

Že zdaj ma skoz ene ideje, kako kaj obrnt, kje bo kakšna polička...dom mi je važen! moj pa pol žaga pa šrauba. user posted image mi pravi, da sem falila poklic...bi morala biti opremljevalka prostorov. Sam bi blo res noro....pr seb moraš na denar gledat...če ma pa kdo tolk denarja, da najame opremljevalca ...si pa pomojem daš duškauser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:15

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Lahko noč vsem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače še urico počakam, si nato pogledam kak film na HTV, vmes dojim in merim sladkor, pa mi sploh ne bo treba spatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:17

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

...pol pa pade kaksno vabilo na piskote,bom kar pri teb paniko zganjala,zaradi favsijeuser posted image

Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo

clock-img

27.01.2009, 00:19

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

v bistvu ne...samo enkrat sem že šla skoz to in če nekaj delaš za celo življenje in maš čas...se imam bolj za ustvarjalno in tak bo moj dom. V glavnem velik vrat ne bo...ker mam rada nad vsemi pregleduser posted image To se mi kar dozdeva, jauser posted image user posted image user posted image .

Pa svetlobe bo tud ogromno...ker v tej stari hiši skozi okenčka pride premal za mojo psihouser posted image .

mi pravi, da sem falila poklic...bi morala biti opremljevalka prostorov. Sam bi blo res noro....pr seb moraš na denar gledat...če ma pa kdo tolk denarja, da najame opremljevalca ...si pa pomojem daš duškauser posted image --Ti, kje piše, da ne? Čeprav se mi zdi, da nekdo, ki je tako predan opremi svojega DOMA  in vsemu kar spada zraven, mu tudi profesionalni opremljevalec težko kaj svetuje.

clock-img

27.01.2009, 00:20

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Ej velja...glede na optimistično-naivne cilje mojega...se boš komaj namestila v SLO. Pol boš pa hotla skoz pr nam viset...ker bomo mel leseno hiško za otroke na velikem rogovilastem štoru (ga bo moj privlekel iz goše...obljuba) in seveda gugalnico in samo še travnik in panoramo

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:20

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Meni se je računalnik pokvaril. Ura na njemu ne dela prav.user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:21

clock-img

Anonimen

Meni se je računalnik pokvaril. Ura na njemu ne dela prav.user posted image

ja, moja tud ne user posted image user posted image user posted image

Lahko noč bejbe - ajde gremo v mižule

clock-img

27.01.2009, 00:22

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

se podpisem pod AS...ampak Tina,pr,viset,gosa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,AS,moja ura tut zezauser posted image

clock-img

27.01.2009, 00:24

clock-img

Anonimen

je mislila goša zihr- nde Tina?

no zdej pa res lahko nočko

clock-img

27.01.2009, 00:25

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 00:26

clock-img

Anonimen

ja sej,kaj pravim jaz...gosa a ne??user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem