writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

27.01.2009, 16:21

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

No, končno tudi pri nas sneži. Imava s pupo tako lep pogled ven, še ona zmeraj gleda ven...

user posted image

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

27.01.2009, 16:23

clock-img

Anonimen

pa ninozwerino,pa tweetek, pa uvuv, pa anjaph se že dolgo ni oglasila, pa Ninka...user posted image

clock-img

27.01.2009, 16:24

clock-img

Anonimen

slovenka oujeaaaaaaauser posted image jaz se pa tako trudim, da stran obrnem pa prideš ti in mi jo pred nosom obrnešuser posted image user posted image

no, jaz naših slikic ne bom limala,ker ni nič novegauser posted image

clock-img

27.01.2009, 16:27

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Sicer pa se danes jezim, ker sem klicala tu pri nas v vrtec, pa smo na 51. mestu, vzamejo pa jih 20. Sem se tako bunila po telefonu. Bom vidla, kaj bomo sedaj naredili, dali drugam ali pa zasebno...

Seks - midva si zdaj bolj zaradi mene kot pupe - običajno posteljeva na preprogi v dnevni - še dobro, da katera ne hodi k nam na obisk user posted image user posted image user posted image - včasih pa tudi kar na francoski, ko je bolj malo cajta user posted image user posted image user posted image Sem pa jaz iz familije, kjer sta se stara dva zmeraj kaj otipavala ipd., tako da mi je to normalno in kot pravi Tina, mi je to bilo fajn videt, ker sem vedla, da sta si dobra... user posted image Zdaj glih da bi slišala v spalnico, to nisem, samo čez dan take zadeve, pa zezanje okrog tega, kaj bo zvečer... to je bilo pa non stop na dnevnem redu. Bom vidla, kako bova kaj midva. user posted image

Sicer pa če se zdaj kaj lupčkava pred malo, naju tako gleda, jaz pa kar slabo vest dobim, da se počuti izključena in jo potem hitro k sebi vzameva.

clock-img

27.01.2009, 16:27

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

slovenka oujeaaaaaaauser posted image jaz se pa tako trudim, da stran obrnem pa prideš ti in mi jo pred nosom obrnešuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 16:51

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Evo kakšni odgovori letijo na debato sex v spalnici:

Punce ne se sekirat, tele ki tulijo kako je sex pred otrokom najbolj normalna stvar v življenju,so navadne zgube, živeče v najeti garsonjeri 5x5 m, in se morejo z nečim postavit in potolažit. Pa saj to že veste a ne?

..........................sem brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

27.01.2009, 16:55

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

lunca, kje maš to debato?

clock-img

27.01.2009, 17:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Pravkar se je odvijala tema no mon-u,o sexu,

clock-img

27.01.2009, 17:04

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Punce eno vprašanje glede Brite: na koliko časa je potrebno zamenjati filter?

clock-img

27.01.2009, 17:07

clock-img

Anonimen

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3648140

samsa- sprobej tole kodo

jst menjam na 1 mesec

clock-img

27.01.2009, 17:08

clock-img

Anonimen

sem jo prilagodila glede na svojo, sam sm dala tvojo cifro :)

clock-img

27.01.2009, 17:09

clock-img

Anonimen

ni prava - čaki lahko ti jo pa jst tle nalimam, pa si jo daš ti v profil

sam zdle grem dat tamalmu jest

clock-img

27.01.2009, 17:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

haja.net/forum/fb.asp?m=3648140

ttp://www.ringar
samsa- sprobej tole kodo

jst menjam na 1 mesec

Kaj je to,pa hvala da izvem kdaj je moja spet zobek dobila in se se enkrat nasmejim ob mojmu vicuuser posted image .

clock-img

27.01.2009, 17:17

clock-img

Anonimen

Ze vidim da ni prava....kooolk imate snega.Tu ga  ni nic,niti dezja,zato sva se sli spet guncat.

clock-img

27.01.2009, 17:30

clock-img

Anonimen

Sem razmišljala danes ko je Lukec jedel špinačo, da sploh ne rabiva kostuma za pusta

user posted image

clock-img

27.01.2009, 17:34

clock-img

Anonimen

Nya,dobro razmisljasuser posted image ,moja bi bila lahko korencek.

clock-img

27.01.2009, 17:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nya,dobro razmisljasuser posted image ,moja bi bila lahko korencek.

moj je najboljši riž user posted image

clock-img

27.01.2009, 17:39

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Hvala za odgovor glede Brite nya

clock-img

27.01.2009, 17:49

clock-img

Anonimen

Nya,zs.

clock-img

27.01.2009, 18:12

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Ojla!

Pri nas ne neke krize s snegom, ga je bolj za vzorec, tolk da je lepo belo.

Britta - filter se menja vsak mesec, tko je pisalo na škatli, pol si pa tko na pokrovu datum naštimaš, da ne pozabiš.

Eno vprašanje, kako naj Lukasa prelisičim, da bo kaj pil. Poskusila sem čaj, vodo, sladek čaj, frutek, zalit z vodo, ampak on noče in noče pit. Po GH mu vsilim par žličk vode, to pa je tud vse.

pust - jaz tud še nisem našla enega luštnega kostumčka, oz. jaz bi rada samo kakšno kapico z ušeski. V BC imajo samo ene glupe slinčke s kapo, so mi grdi.user posted image .

Kar se tiče stiskanja, mojčkanja, lupčkanja pred otroki, sem jaz absolutno za. Mi je to zelo zelo pomembno. Mi2 to skoz prakticirava, detajle se pa greva, ko otroc spijouser posted image , to pa ravno ne bi počela v njuni (tamačuka odštejem) prisotnostiuser posted image user posted image , no, saj vaši škratki so pa tko al tko še majhni, tko da ni panike.

clock-img

27.01.2009, 18:13

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Aja, pa danes me je moja vodja v službi klicala, da jutri pridem podpisat delovno oceno, bom za 2 razreda napredovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 18:14

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sem razmišljala danes ko je Lukec jedel špinačo, da sploh ne rabiva kostuma za pusta

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 18:38

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Aja, pa danes me je moja vodja v službi klicala, da jutri pridem podpisat delovno oceno, bom za 2 razreda napredovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 18:47

clock-img

lonapo

pencil-img

907

evo moji mulčki:
user posted image

user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

27.01.2009, 18:48

clock-img

Anonimen

lonapo - joj, kolk las - naš jih ma pa skor sam tolk kot zob user posted image  - pa ful sta lušna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem