writing-img

RE: lizanje ritke

clock-img

06.03.2009, 17:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Moje mnenje...rit je za srat, ne pa za lizat...
Sicer vidim, da nekateri pač uživajo v takih stvareh (podobno kot občevanje z otroci, živalmi...)meni je to pač ogabno.

Sicer pa ne vem zakaj se toliko sekirate in prepirate...punca med nami mamicami postavi vprašanje, za katerega je vedela, da ji ne bomo ploskale...

To da bi si pa zraven moškga uda še kaj tišala noter...hvala lepa...

Zelo podobno jauser posted image
Občevanje z otroci in živalmi je posilstvo!user posted image
Če pa dva uživata, oba prostovoljno v lizanju česarkoli že je pa nekaj najbolj normalnega, za ta par pač.
Mislm primerjat mučenje z....ahuser posted image

clock-img

06.03.2009, 17:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Mimogrede : na čemu pa sediš, da te konec dneva boli ritna luknja???

Morda na narobe obrnjenemu stolu user posted image user posted image

Pol pa zeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2009, 12:18

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Reči temu kar hočeš, ampak lizanje riti je zame ekstrem...in če bi moj partner to hotel, bi mu rekla naj gre lizat  školjko na javni WC , če ima rad smrdljive luknje...

clock-img

07.03.2009, 12:23

clock-img

loredana

pencil-img

204

Tudi  brat in sestra, ki imata incestni odnos se imata fajn, in je zanju to normalno. Pa je? 

clock-img

07.03.2009, 12:34

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

Reči temu kar hočeš, ampak lizanje riti je zame ekstrem...in če bi moj partner to hotel, bi mu rekla naj gre lizat  školjko na javni WC , če ima rad smrdljive luknje...

če je rit umita, potem ni smrdljiva..user posted image a luleka mu pa ližeš user posted image pa on tebi luliko..user posted image tudi to je lahko smrdljivo, če ni umito, ravno tako kot rit...user posted image

clock-img

07.03.2009, 13:18

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Pa daj prosim te no user posted image

No, saj če se vam zdi normalno vtikat "stvari"  in lizat vse luknje ki obstajajo...blek...in ne vem kak šlovek moraš bit, da se ti to zdi isto user posted image

clock-img

07.03.2009, 13:28

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

Pa daj prosim te no user posted image

No, saj če se vam zdi normalno vtikat "stvari"  in lizat vse luknje ki obstajajo...blek...in ne vem kak šlovek moraš bit, da se ti to zdi isto user posted image

nisem napisala, da je isto..rekla sem, da je potrebna higiena..in če je ni, potem ni samo rit tista, ki je smrdljiva user posted image
imaš pač predsodke, jaz ti nisem kriva...user posted image

clock-img

07.03.2009, 18:14

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ja ne vem, a vidva poznata izraz higiena? Al pa besedo milo? Pa voda?  Mislim, malo grdo o sami sebi pišeš no.... daj malo premisli, preden kaj takega ven butneš....

clock-img

07.03.2009, 18:18

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Tudi  brat in sestra, ki imata incestni odnos se imata fajn, in je zanju to normalno. Pa je? 

Zanju to je normalno, sicer tega ne bi počela, družba pa tega ne odobrava iz drugih razlogov, ne pa moralnih predsodkov. Predvsem zaradi tega, ker sta si gensko preveč podobna, da bi lahko bila skupaj ali celo imela otroka. Verjetnost, da bi imel otrok gensko okvaro je namreč ogromna. Prav tako v vseh ostalih relacijah sorodnikov v prvih kolenih.

Dajte drugič prosim boljše primere, no user posted image

clock-img

07.03.2009, 20:05

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ja ne vem, a vidva poznata izraz higiena? Al pa besedo milo? Pa voda?  Mislim, malo grdo o sami sebi pišeš no.... daj malo premisli, preden kaj takega ven butneš....

user posted image user posted image

clock-img

07.03.2009, 20:30

clock-img

loredana

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zanju to je normalno, sicer tega ne bi počela, družba pa tega ne odobrava iz drugih razlogov, ne pa moralnih predsodkov. 

Ah daj no, ne se delat fina. Tudi če ne bi imela nobene možnosti za imet otroka, niti želje po otroku bi ju imeli vsi za čudaka.
S tabo in mano vred. Pika.

clock-img

07.03.2009, 20:35

clock-img

miška81

pencil-img

27

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Mimogrede : na čemu pa sediš, da te konec dneva boli ritna luknja???

Morda na narobe obrnjenemu stolu user posted image user posted image

Pol pa zeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

Sicer pa kot je že ena napisala... OMG, kaj mi je bilo tega treba user posted image Pač babji firbec user posted image

clock-img

08.03.2009, 21:05

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image obup,pa saj niste normalne,,kam bomo še prišli

clock-img

11.03.2009, 16:33

clock-img

barcaffe

pencil-img

315

Ne meni ni nikoli

clock-img

12.03.2009, 14:26

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

če je rit umita, potem ni smrdljiva..user posted image a luleka mu pa ližeš user posted image pa on tebi luliko..user posted image tudi to je lahko smrdljivo, če ni umito, ravno tako kot rit...user posted image

Sem tla lih to napisat.

clock-img

12.03.2009, 14:26

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Kako je pa možno objavljat, če je tema zaklenjena user posted image

clock-img

12.03.2009, 22:19

clock-img

tweed

pencil-img

577

saj tema ni zaklenjenauser posted image
Sicer pa kakor komu paše, če so le VSI za...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

clock-img

13.03.2009, 07:59

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

a ce bi pi*** lizal, bi ga tudi poslala na wc? pa ti njemu ne f*a*f...?
nevem no, moja je čista, ko mi jo liže user posted image  in to nima nobene veze z zgoraj navedeno ekstremno stranjo, občevanjem z otroki in živalmi... to je enako kot lizanje pi*** ali faf*** k***

clock-img

13.03.2009, 10:07

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Men kaže spodaj ključavnico in ni knofka za odgovor. Odgovorim lahko le, če pri posamezniku kliknem na odgovori al pa citiraj.

clock-img

13.03.2009, 10:33

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Men kaže spodaj ključavnico in ni knofka za odgovor. Odgovorim lahko le, če pri posamezniku kliknem na odgovori al pa citiraj.

meni tudi, sicer pa ne razumem zakaj bi sploh zaklenli user posted image

clock-img

13.03.2009, 12:54

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hm....zdaj se bom najedla suhih marelic (fajn napenjajo)user posted image ....pol bom pa zvečer mojemu rekla, da mi naj rit poližeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz nisem za take stvariuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

27.03.2009, 14:44

clock-img

devo

pencil-img

258

Ne veste kaj je užitek user posted image

clock-img

27.03.2009, 19:03

clock-img

Monicca

pencil-img

6

Meni tudi paše, da mi liže ritko.user posted image

clock-img

28.03.2009, 23:09

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ne veste kaj je užitek user posted image

Ja ja svi goli, pa ko šta voli.

Kaj pa če vmes prdneš??'user posted image user posted image user posted image

So what....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem