writing-img

zelo suha koža na obrazu

clock-img

16.01.2009, 09:52

clock-img

clara23

pencil-img

889

Pozdravljene,

moj 4,5mesečnik ima zadnji teden zelo suho kožo po obrazku, predvsem v predelu ličk in okoli ust, malo manj pa okoli noska in na notranji strani oči. V lekarni so mi priporočili kremo Hydra bebe od mustele, toda nič ne pomaga...sem poizkusila tudi z bepanthenom pa tudi ni prav posebnega učinka.
Prosim za nasvete..

clock-img

16.01.2009, 10:10

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

oljčno olje morda.

clock-img

16.01.2009, 10:19

clock-img

pikapoka0608

pencil-img

25

nam je pomagal bepanthen, je pa imel suho kožo od mraza in centralne

clock-img

16.01.2009, 10:34

clock-img

Lejči

pencil-img

520

naši je P predpisala kremo na recept, ki jo pripravijo v lekarni.

clock-img

16.01.2009, 10:51

clock-img

clara23

pencil-img

889

IZVIRNO SPOROČILO: Lejči

naši je P predpisala kremo na recept, ki jo pripravijo v lekarni.

Res? Potem se bom pa kar na P obrnila..upam da bo napisala ker je bolj zadržana kar se tiče pisanja receptov in napotnicuser posted image
Hvala za informacijo!

clock-img

16.01.2009, 10:59

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Mi smo tudi imeli zelo suho in hrapavo kožo od mraza, pa je P dala kremo na recept, ki je fuuuuul pomagala (na embalaži piše da vsebuje 10% olivnega olja). Ko ga namažem se sveti ko svetilnik user posted image , ampak kožo ima pa ful gladko. Stanje se je izboljšalo že po dveh dneh.
Toplo priporočam, še midva z možem se z njo včasih namaževa...

lp

clock-img

16.01.2009, 11:29

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Jaz pa našo kar s kremo za ritko mažem - pa ji ful pomaga. Se lepo vpije in je fajn.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

16.01.2009, 11:44

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Zjutraj in zvečer umijem obrazek in namažem z bepanthenom. Ni v enem dnevu bolje, je pa po parih dneh

clock-img

16.01.2009, 12:47

clock-img

mala navihanka

pencil-img

43

moja je tudi imela izpuščajčke in suho kožo po obrazu pa sem kupila  kremo A-DERMA pa je bilo že v enem dnevu bolje user posted image

clock-img

16.01.2009, 12:52

clock-img

maktub

pencil-img

659

nam ki imamo vsi zelo občutljivo kožo je najbolj pomagala krema Mustela za obraz. kar se tiče izdelkov Mustela so mi bili res vsi super in sam po tej kremi ni imel pikic

clock-img

16.01.2009, 14:02

clock-img

clara23

pencil-img

889

IZVIRNO SPOROČILO: maktub

nam ki imamo vsi zelo občutljivo kožo je najbolj pomagala krema Mustela za obraz. kar se tiče izdelkov Mustela so mi bili res vsi super in sam po tej kremi ni imel pikic

Ampak Mustelo že uporabljam pa nič ne pomagauser posted image . Se zelo hitro vpije in potem sploh ni sledu o njej..koža po 2 minutah zopet postane suha in hrava-kot da ga sploh nebi namazala..

clock-img

16.01.2009, 14:44

clock-img

Toja22

pencil-img

199

Naši je pomagala kermica od welede za mraz. In je superuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2009, 15:38

clock-img

fitzgerald

pencil-img

76

pri nas se navadna lekarniška krema za ritko zelo dobro obnese (bolje kot Bephanten), včasih pa uporabim tudi Ribodermin / Jekoderm  

clock-img

16.01.2009, 17:47

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Naša P jo je  kar sama napisala, potem ko sem ji omenila, da se mi zdi, da bepanten nič ne pomaga. Za to kremico se mi pa zdi, da je res v redu, je pa tako kot je pikapoka napisala, mešanica olivnega olja pa še nečesa. Poskusi si zrihtat recept, pa jo preskusi.

clock-img

16.01.2009, 20:26

clock-img

vanomis

pencil-img

50

Mi uporabljamo Ribodermin in zelo pomaga. 

clock-img

16.01.2009, 20:52

clock-img

suzanica

pencil-img

270

mi uporabljamo kozmetiko od alpoje.

clock-img

16.01.2009, 20:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.01.2009, 09:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz mu mažem z nivea wind&wetter in sem ful zadovoljna.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

21.01.2009, 08:30

clock-img

nežka

pencil-img

289

Mi uporabljamo kozmetiko od alpoje.

Misliš Avalon? Ja tudi mi imamo to kozmetiko in tudi kremo za obraz in ima mali zelo lepo kožo na obrazu.

clock-img

21.01.2009, 12:21

clock-img

Taula

pencil-img

6340

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315

Mi smo tudi imeli zelo suho in hrapavo kožo od mraza, pa je P dala kremo na recept, ki je fuuuuul pomagala (na embalaži piše da vsebuje 10% olivnega olja). Ko ga namažem se sveti ko svetilnik user posted image , ampak kožo ima pa ful gladko. Stanje se je izboljšalo že po dveh dneh.

lp

To kremo lahko dobiš v lekarni brez recepta, ti jo zmešajo. Če ti slučajno P ne bi dala recepta. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.01.2009, 15:29

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ribodermin je zakon za teke stvari!user posted image

clock-img

21.01.2009, 17:14

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Tudi naš je imel suho kožico po ličkih in celo po ušesku. Mazala sem mu z riboderminom. Ko pa sva šla v posvetovalnico pa mi je pediatrinja dala recept za kremico, ki jo namešajo samo v lekarni. Z njo ga po suhi koži namažem samo zvečer pred spanjem in ne več kot 5 dni zapored. Kremica mu je ful pomagala. Suha kožica pa je posledica ali mrzlega ali suhega zraka; zato čimvečkrat zrači prostore (mogoče vlažilec zraka), ko greta pa ven pa ga namaži z kremico proti mrazu in vetru.user posted image

clock-img

21.01.2009, 17:51

clock-img

pikicai

pencil-img

203

nam je pomagalo mazilo z ribjim oljem pa to da ga ne kopamo več vsak dan

clock-img

21.01.2009, 20:09

clock-img

pingo80

pencil-img

251

Mi jo tud mažemo z lekarniško kremico za ritko. Pa fajn je vlažit prostore, ker od suhega in toplega zraka koža najbolj razpoka - ni tolk kriv mraz.

clock-img

21.01.2009, 22:20

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315

lp

To kremo lahko dobiš v lekarni brez recepta, ti jo zmešajo. Če ti slučajno P ne bi dala recepta. user posted image

Ta krema je najrbž olivno olje v belobazi in menda brez recepta stane kar 20 eurov. Sicer pa tudi nam pomaga ribje mazilo -ribodermin.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem