writing-img

No pa še jaz!!!! ;-)

clock-img

12.04.2005, 20:54

clock-img

saba01

pencil-img

467

Svečko kupiš v Standartu v cvetličarni cene so od 2500 sit naprej , napis doplačaš 100 sit , lahko pa povprašaš za dekoracijo in potem ti povejo kako in kaj.
Drugače pa v Starem Velenju v cvetličarni Meta tudi prodajajo in dekorirajo , samo tam ne vem kakšne so cene:zmeden:

LP,Sabina:rozica:

clock-img

12.04.2005, 20:56

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Špela&Staša, ti si zlata vredna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala ti!!!!!!!!!!!!!!
:rozica:, samo zate!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

12.04.2005, 21:28

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

glede krsta se strinjam z nenajani...je izredno lep obred in lep dogodek...ni poanta v darilu...mojemu sinu je bila botra moja sestrica ki še obiskuje srednjo šolo tako da darilo ni moglo biti ne vem kako drago je pa blo iz srca...dobil je srebrno verižico z obeskom in ne zlato, moji starši so pa zraven dali še trip-trap stolček.ne strinjam se z anonimko ki je napisala da je to vse bedarija...sicer pa kako za koga...vsak ima svoje mnenje...
lep pozdrav pa za vsako ena:rozica:

clock-img

12.04.2005, 22:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

jananana: a ime mu/ji boste določil a bo kar Dete, pa boste počakal da bo s svobodno voljo sam/a izbral/a ime? Lahko da mu tisto, ki mu/ji ga boste vi dali ne bo všeč.

clock-img

12.04.2005, 23:22

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

U Mohorjevi knjigarni u Celju (nasproti sodišča)imajo veliko izbiro sveč za krsta, pa različne oblike belega "platna" - majhni prtički z izvezenim angelčkom,...

Jaz botra dvama in za oba "moja" otročka sem tam kupla vse. Res lepe stvari majo pa veliko izbiro!

Pa lep krst vam želim.

clock-img

12.04.2005, 23:25

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

:ups: sveč za krst
:ups: Jaz sem botra ...

to se nardi pa ko prehitr pišeš. :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem