IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
Se vidi da je vikend, smo vse nekam zginile...Hmmm...Danny ni že nekaj časa na vidik, upam, da je z njenim križem vse ok..
Spetko..porod? Hiter in brez bolečin se da?
To mislim, da je vsak porod zgodba zase, poznam osebe, ki so se matrale po ure in ure, moja kolegica je v 3 urah vse končala...Na koncu pa vsi pozabijo kako hudo je bilo, ko enkrat dobiš tisto kepico v roke... Jaz sicer razmišljam o EA, predvsem zaradi težav z očmi, ampak bomo videli kaj bo....
Ti si imela naraven porod?
hehehe..porod lih brez bolečin ne gre...ampak hitro pa se da...
vsaj pri meni je blo tako...tudi jaz sem v 3eh urah vse rešla...in je res da vse pozabiš ko vidiš štruco in ti jo dajo...
jaz sem imela naraven porod..edino kar so mi dodali še malo umetnih popadkov...
drugače ti bom tako rekla...sicer EA je nekako v redu glede na to ki si rekla zaradi oči da se ne napenjaš in to...samo poznam tudi primere ki so plačale EA in pol so dobile še umetne popadke in kot da EA niso imele...tko da...zelo odvisno kako ta EA prime...
pozanimaj se dobro...mene je minilo že takoj ko sem brala da lahko ima posledice..
zdej od vsake je odvisno...ene pa pravijo da brez tega ne bi zdržale...tko da...poznam tudi primere ki pa jim EA je ful pomagala ...in so rekle da če bojo šle v drugo bojo spet vzele...to je vse odvisno...
sicer napenjat se boš morala vseeno...ker ga moraš potisnit ven...važno je samo da potiskaš s spodnjim delom ne pa z glavo...jaz sem enih 2x z glavo in so mi rekle da to ni dobro ker tako zgubljaš energijo..
pa moj Tian je še imel 2x ovito popkovino okoli vratu in se mi je zgodilo da je prišel z glavico napol ven in pol ga je potegnilo nazaj not..ker sem tudi jaz zgubila energije za potiskat...ampak glej...pozabiš na vse...
na to sem čisto že pozabla..