Oj,
mayamaya: sem hotela jaz isto vprašat tebe ... če si še vedno v istem kosu. Jaz sem zaenkrat, sem pa že pripravla stvari za v porodnišnico, kolikor sem lahko, ker sem se itak jaz odločla, da bo prej
in ker me je čez vikend vse nekam dol tiščalo vsake toliko tudi kaj bolelo, včeraj se je to tiščanje nadaljevalo, se mi zdi da se je moj trebuh spustil nižje, ker ne čutim več takega pritiska na želodec, bomo vidli danes. V glavnem tisto nujno imam že vse pripravljeno, edino flaške in druge take pripomočke moram še sterilizirat, zobozdravnika sem odpravila včeraj, danes imam pregled pri ginekologu tako, da me lahko tudi pošlje na hrib
. Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, ker sem štufa, in odštevam, sicer bolj tedne kot dneve, ker ti grejo prehitro mimo.
Azzurra: ma ne, me ni presenetilo to, da si na RR-ju, ampak me je presenetilo, da si se oglasila na tej temi ... sem že mislila, da greš v tretji krog
... Včeraj sem se šla malo pokazat v službo in so me obtožli, da razsajam nosečniški virus, ki je še ena noseča, tako da grejo še dve za mano na porodniško. Dve se še trudijo ... ma bomo imeli pestro in končno dovolj gledalcev, da bomo lahko imeli Dedka mraza ...
. Ma kaj se uspemo midve dobit za kakšno
en dan. Bo težka, ne?