writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del

clock-img

09.02.2009, 20:56

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Bo velik prostor ja, ampak že komaj čakama, da ga začnema rihtat user posted image Možno, da si še boma uredla kaki mansardni prostor (ali pa naredla vsaj temelje) ... Rada bi namreč, da bi nas enkrat blo 5 user posted image

Bi blo fajn, da bi se kaj doble user posted image Keri letnik pa si, če ni skrivnost? Pa v Ankaranu si? Tudi moj sorodniki so se pred leti preselili tja, na tisti hrib, ki je že skoraj v Hrvatinih. Ko bom v KP, ti bom sporočla, sicer grem že ju3, ampak ne bo cajta ta teden, ker mam 2 izpita user posted image Tak da računaj potem drug teden ...

clock-img

09.02.2009, 20:57

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

danes sem imela za tilena govorilno uro ,moj pa je šel z obema k zobozdravniku.Drugače pa je vse napeto v službi malo in drugod okoli nas.

clock-img

09.02.2009, 20:59

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

morrak pa pri tebi kaj novega

clock-img

09.02.2009, 21:11

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

vidva donna tudi zelita veliko druzino?  user posted image user posted image se še rodili niso ,midva pa se ze menima kak boma imela naslednjegauser posted image .
samo naslednjic bo ga nosil erikuser posted image user posted image .

Stella in Pia

clock-img

09.02.2009, 21:16

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mi smi imeli tudi veliko družino v planu pa je šlo vse skupaj po gobe pa še recesija jeuser posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:20

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Ja, 3 bi blo nekje idealno Tudi Erik, se mi zdi, da je lani v Beogradu rekel, da bi mel 3 Mi2 razmišljama, da bi mela 2 leti razlike med ... Ampak najprej itak morama videt, kak bo s prvim

Tebi bi sploh blo fajn, če bi še Erik kaj prevzel, sploh ker nosiš 2, ne? Jaz pa sem Daniju rekla, da jaz lahko nosim tudi 10 mesecev, če treba, samo rodit pa naj gre on

Barbara, tudi recesija bo minla pa bosta lahko spet stopla v akcijo user posted image

Pa ena čisto mimo: kako označiš besedilo? Jaz vem samo za tisto, ki je zadnje, kako pa kerega zgoraj?

clock-img

09.02.2009, 21:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.02.2009, 21:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.02.2009, 21:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.02.2009, 21:24

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Pa ena čisto mimo: kako označiš besedilo? Jaz vem samo za tisto, ki je zadnje, kako pa kerega zgoraj?

Nad tistim, ki bi ga rada označila, narediš citiraj

Joj sem neumna, pa tak preprosto je user posted image user posted image Hvala user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:25

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

mene pa poroda nekak nic ni strah. kak pac bo -bo.
je pa se erik ze ponudil da mi bo v vsem brezkompromisno pomagal. pa saj sem itak vedela da mi bo,ker je tak srcek.

Stella in Pia

clock-img

09.02.2009, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.02.2009, 21:30

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Meni pa ravno porod dela težave ... Tak da iščem lažje variante (do epiduralne mi nekako sicer ni, zaradi hrbtenice, zdaj razmišljam o ultivi; sicer pa še je čas). Je pa res različno: ene mi pravijo, da sploh ni tak hudo, druge pa, da je grozno. Nekih vmesnih ni user posted image Strah mam pred bolečinami, ker mam tak nizki prag bolečine, da joj user posted image

Sicer pa bo tudi meni Dani pomagal, se tudi ful veseli. Zdaj je še bolj navdušen, ker je včeraj prvo brciko čutil user posted image Jaz pa jih že celo popoldan in zdaj večer user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:41

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

od zacetka sem brcike cutla samo jaz. ko so vsi drugi probali sta oba nehala brcat.
danes pa je erik imel glavo naslojeno na trebuh,se je cartal s soncki, in sta ga oba tak nabrcala  da bo jutri imel pretres mozganovuser posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

clock-img

09.02.2009, 21:46

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

od zacetka sem brcike cutla samo jaz. ko so vsi drugi probali sta oba nehala brcat.
danes pa je erik imel glavo naslojeno na trebuh,se je cartal s soncki, in sta ga oba tak nabrcala  da bo jutri imel pretres mozganovuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem jih od začetka edina čutla, je Dani večkrat dajal roko gor in probaval, pa sta vedno nehala. Zgleda, da vejo, kaj delajo user posted image Včeraj pa je tudi najprej nehal, ko je dal roko gor, te pa je malo vztrajal, potem pa se je user posted image le potrudil, so ble 3 brcike, s tem da je Dani čutil samo tisto najmočnejšo user posted image

clock-img

09.02.2009, 21:48

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

nic babike ...grem spat ker sem ubita od nespanja. se tipkamo zjutraj

lepo in mirno noc vsem skupaj

Stella in Pia

clock-img

09.02.2009, 21:53

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

donna tebi še nisem izrekla dobrodošlice user posted image user posted image user posted image ali sem pozabla ,da sem jouser posted image

clock-img

09.02.2009, 22:23

clock-img

katka37

pencil-img

1792

Deco sem končno spravila spat, še malo prečekiram, pa grem lepo ajat.

Morrak, tu si malo preberi, pa slikice poglej, je res super masa , pa ko otroci res radi kaj delajo iz plastelina, je podobno. Jaz sem delala Puja iz doma narejene mase, jutri pa grem kupit pravo, je baje še boljša.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7711&besede=ticino%20masa&offset=10

http://www.youtube.com/watch?v=hNRWk8yBZh8&feature=related

< Sporočilo je popravil katka37 -- 9.2.2009 22:29:03 >

clock-img

09.02.2009, 22:36

clock-img

katka37

pencil-img

1792

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Bi blo fajn, da bi se kaj doble user posted image Keri letnik pa si, če ni skrivnost? Pa v Ankaranu si? Tudi moj sorodniki so se pred leti preselili tja, na tisti hrib, ki je že skoraj v Hrvatinih. Ko bom v KP, ti bom sporočla, sicer grem že ju3, ampak ne bo cajta ta teden, ker mam 2 izpita user posted image Tak da računaj potem drug teden ...

ok, ni problema samo javi. Sem pa med "mlajšimi" pri tem čvekanju. 3 od zadnje strni, ali pa tam nekjeuser posted image . Letnik 74.

SEm pa v centru Ankarana ja

Morrak, jaz sem pa prva menda, ne? Pa ne vem, če naj bom vesela ali žalostna.user posted image user posted image

Lepo tebi, da živiš v Ankaranu, meni je še vedno žal, da smo šli iz Kopra, me tu skoraj vedno zebe.

Donna, super, da si bosta zrihtala, bosta imela res lep prostor.

Lahko noč vsem.

clock-img

09.02.2009, 23:01

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

donna tebi še nisem izrekla dobrodošlice user posted image user posted image user posted image ali sem pozabla ,da sem jouser posted image

Niti se ne spomnim točno, kdo vse jo je user posted image Hvala ti (tudi če je drugič) user posted image

Katka, kaj ti si drugače z obale al si bla tam nekaj časa? Prav v Kopru?

Tudi od mene lahko noč user posted image

clock-img

10.02.2009, 07:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.02.2009, 07:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.02.2009, 07:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.02.2009, 08:24

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

dobro jutro babike user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

10.02.2009, 08:25

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

No, potem sporoči, kak je kaj z njo, ko jo boš vidla! Veš vsaj, če ima user posted image aliuser posted image ?

fajn sta user posted image bom ti poročala. aam user posted image ma danijela user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem