cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del

clock-img

27.01.2009, 12:10

clock-img

Anonimen

donna katerega julija imaš rok?

clock-img

27.01.2009, 12:11

clock-img

Anonimen

oooo pa še novo stran sem odprlauser posted image

clock-img

27.01.2009, 12:12

clock-img

katka37

pencil-img

1792

Ada, hvala še enkrat, bom kar njo poklicala. Sem tudi prej gledala, da imaš še malo, pa se boste cartali.

Tilen-lepo ime.

Deja, pridna, napreduješ.  user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 12:12

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

donna ...ne sanja se mi . ampak za vsak slucaj moram imet imena za obojno.

Stella in Pia

clock-img

27.01.2009, 12:13

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

ja pa res, kam jih 8 spraviti? kak pa potli venuser posted image user posted image user posted image

tilen je tudi meni lepo ime, dobra izbirauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

27.01.2009, 12:15

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

oj romana lep pozdrav
ti me kar poklici mam cas
bolj malo pisem ker me net zajebava

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

clock-img

27.01.2009, 12:16

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

snoci sma z erikom debatirala kak jih bom dojila. al vsakega posebaj al skupaj.
niti mimogrede se mi ni jasno kak bo to zgledalo.

Stella in Pia

clock-img

27.01.2009, 12:20

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Dober dan vsem.
Malo časa sem si lahko vzela, ker mi moja user posted image spi, pa še ričet se mi tak počasi dela, da bom lahko še dve uri tu.user posted image
Slišim, da tam nekje pri vas sneži?
Pri nas pa samo dež...user posted image

Aja, suncicica, tvojemu je erik ime? ker to mi je ful lepo ime, mimogrede

clock-img

27.01.2009, 12:22

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ja,lepo ime ima. pa ni ravno pogosto.

Stella in Pia

clock-img

27.01.2009, 12:24

clock-img

ada2

pencil-img

7402

u, zdaj se ja pa vsipalouser posted image user posted image user posted image  samo kaj, ko je vse tak razmočeno, joj, samo blato bo vsepovsod...

ja, katka ti jo pokliči, pa ti bo povedala kako in kaj, saj če reče, da ne more še vedno lahko naprej iščeš, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.01.2009, 12:26

clock-img

donna22

pencil-img

2185

deja777, 8.julija imam rok ... Še je takooooooo daleč ...

clock-img

27.01.2009, 12:30

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

ja, zaj pa je začelo pošteno snežiti. pa tak bo cel danuser posted image

suncicica, to se tudi jaz sprašujem, kak user posted image user posted image  dojiti? oba naenkrat al vsakega posebej? pa kak je ko rodiš, ko ti dajo otrokeca k prsim, kak boš dobla, oba naenkrat? zanimivo vprašanje...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

27.01.2009, 12:31

clock-img

mojcaz.

pencil-img

605

tudi meni ni jasno kak jih je ona 8 not spravla, k mojega tudi full razganja pa samo raste.
suncicica to pa ti ne vem povedat kak user posted image user posted image dojit. pa sigurno še ti bodo kaj svetovali če ne prej pa na porodnem.
donna22 pa saj boš vidla da bo takoj julij ko boma varvale user posted image no ti malo prej, pol pa še jaz za tabo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojcaz. -- 27.1.2009 12:32:39 >

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

clock-img

27.01.2009, 12:33

clock-img

donna22

pencil-img

2185

mojcaz: Saj vem, verjetno bo še prehitro vse skupaj šlo user posted image Itak imam občutek, da bo moj user posted image junijski, da me bo zmotil med izpitnim obdobjem user posted image user posted image user posted image Boma pa se lahko skupaj sprehajale potem julija oz. avgusta ...

clock-img

27.01.2009, 12:35

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Res tak sneži???
Pri nas pa samo dež, sem ga že tak naveličana!
mojcaz, tebe pa prvič vidim tukaj, dobrodošla!

Bi z veseljem malo bolj čvekala z vama, če mi ne bi internet tak štekal!!!

clock-img

27.01.2009, 12:39

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

mojcaz: Saj vem, verjetno bo še prehitro vse skupaj šlo user posted image Itak imam občutek, da bo moj user posted image junijski, da me bo zmotil med izpitnim obdobjem user posted image user posted image user posted image Boma pa se lahko skupaj sprehajale potem julija oz. avgusta ...

donna, ne se prehitro veselit, da bo prej. jaz sem nonstop pravla, da mam občutek da bom šla prej, pa še sem mela v 6.mescu možnost prezgodnjega poroda, na koncu pa sem 2 dni pred rokom rodila.user posted image

clock-img

27.01.2009, 12:39

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

mamamajča, resnično je začelo ZELO snežit. hb, da komaj zdaj, ker če bi vjutro pred 6, kak so napovedovali, te bi ga zaj že lepo blo...

clock-img

27.01.2009, 12:43

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ptrea, baje je napovedan čez cel dan?
Uh, če bo cel dan tak šlo, bo še zanimivo.

Jaz mam ful rada in sneg, in sonce, nimam pa rada, da se kar naprej nekaj spreminja. Iz -14 na +10, zdaj nazaj na-.....

clock-img

27.01.2009, 12:43

clock-img

mojcaz.

pencil-img

605

donna22  pa ne želi si da bo junija prišo ko ti bo načrte za izpite zmešo. drugač pa se pustmo presenetit kak bo pač bo. user posted image user posted image to pa itag da se boma lepo avgusta pa vse do jeseni lahko sprehajale po ptuju in uživale v malo lepšem vremenu kot je danes. user posted image

Res je boljše da je komi bol pozno začelo snežit, vendar vseeno pr nas od 9 sneži pa je že ene 4 cm snega na cesti user posted image user posted image joj jaz pa še počasi v službo.

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

clock-img

27.01.2009, 12:44

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

donna, ne se prehitro veselit, da bo prej. jaz sem nonstop pravla, da mam občutek da bom šla prej, pa še sem mela v 6.mescu možnost prezgodnjega poroda, na koncu pa sem 2 dni pred rokom rodila.user posted image

ne po?  a nisi 9.mela

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

27.01.2009, 12:46

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Ne vem, koliko se veselim, če bo prehiteval ... user posted image Saj pravim, mam izpite takrat ...  Ampak itak vem, da bom ful panike začela zganjat junija, ko se bo bližal PDP, ker me je že zdaj strah, če pomislim na porod! Imam samo občutek, da bo user posted image prej prišel, prav lahko pa se zgodi tudi, da bo zamujal!
Po datumu zadnje user posted image bi imela rok 26. junija ...
petra*k, glavno, da se je potem lepo izteklo ... Ker tisto v 6. mesecu je bilo najbrž kar precej nevarno!

Jaz pa bi se mogla na Ptuj v knjižnico spravit... Pa še mi ven iz hiše ni za it ko tak sneži user posted image user posted image

Punce, ste se oz. ali se med nosečnostjo ukvarjale s telovadbo? In tiste, ki se pred user posted image niste, kdaj ste začele? Jaz nameravam nekje marca, mi prej ne bo uspelo med temi izpiti in vsem ...

clock-img

27.01.2009, 12:47

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

Jaz pa bi se mogla na Ptuj v knjižnico spravit... Pa še mi ven iz hiše ni za it ko tak sneži user posted image user posted image

ti jaz prinesem?user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 12:48

clock-img

barby_nik

pencil-img

702

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

ne po?  a nisi 9.mela

o tina ti si tudi tu...user posted image glih oni dan študirala, če je bla kera kelnarca v maski z buščekom, ko sem bla včasih tam..user posted image user posted image user posted image user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

clock-img

27.01.2009, 12:48

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

bos mela telovadbo po porodu,z user posted image ...user posted image user posted image user posted image jaz se nisem ne prej ne po ukvarjala pa mi se falijo 4 kg do moje teze pred user posted image

clock-img

27.01.2009, 12:49

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

ne po?  a nisi 9.mela

o tina ti si tudi tu...user posted image glih oni dan študirala, če je bla kera kelnarca v maski z buščekom, ko sem bla včasih tam..user posted image user posted image user posted image user posted image

ziher si me potem mogla videt ker edino meni je pisalo na majci ze brcam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem