writing-img

RE: nedolžnost

clock-img

21.01.2009, 17:40

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Pri 20-ih.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

21.01.2009, 18:18

clock-img

bybyka_1987

pencil-img

664

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

O bog a že pri 14 se punce dajejo dol??Moja jih ima 4, se pravi še 10 let?!Saj me bo kap.Kako nizko se je ta meja spustila, žalostno.Mislim da se samo dajejo kateri jih je več imel oz., dol dal.kako ve razmišljate o svojih hčerah?saj fant nič ne nasrka, ženska pa lahko.

14 je bilo nekoč. Sedaj je povprečje padlo krepko pod 14 verjami.

Tega sploh nikol ne napišem na forumu, ampak zdej pa moram : user posted image FAK!!!

Drugač pa moj odgovor je 16. Če bi bla zdej še enkrat tam, bi se za to odločila znatno kasneje...Ker čist drugače razmišljam, kot takrat...

enako se podpisem user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:49

clock-img

svetnik

pencil-img

95

hmmmm.....

clock-img

21.01.2009, 19:51

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Karin se ti pridružujem in se sploh ne smatram za kategorijo zadnji vlak, čeprav je bil moj prvi in je tudi moj mož. Se je splačalo čakati na pravega, pa se nisem poročila nedolžna, da ne bo pomote.

clock-img

21.01.2009, 20:24

clock-img

svetnik

pencil-img

95

hmm....eden in edini/a...kt , da bi celo življenje jedel govejo juho...okusov druge juhe pa nebi probal....

clock-img

22.01.2009, 08:21

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Svetnik veš kaj, mislim, da je danes ravno problem, da je govoje juhe še preveč na izbiro in da pol sploh več ne veš, katera je tista dobra!

clock-img

22.01.2009, 08:23

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Goveje - sem se zatipkala. Pa še to: priložnosti sem imela dovolj za tovrstne izkušnje, ampak se zanje pač nisem odločila, ker sem poslušala predvsem sebe.

clock-img

22.01.2009, 11:42

clock-img

ronja

pencil-img

15289

glih 18, sama odgovorna za svoja dejanjauser posted image

clock-img

22.01.2009, 14:58

clock-img

komarka

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: svetnik

hmm....eden in edini/a...kt , da bi celo življenje jedel govejo juho...okusov druge juhe pa nebi probal....

user posted image če ti je sex tolk kt goveja juha, pol pa kr vsak dan drugo... pol pa spet od začetka, da vidiš kera ti je bolj všeč....user posted image

Men je odnos -partnerski in spolni- neprimerno več kot preizkušanje okusovuser posted image

Hvala lepa, da kdo sam sproba, kaken okus imam. In kaj če imam slab dan, a pol pa v kontejner al kaj....user posted image
Njabrz sem hudo za cajtom.user posted image

clock-img

22.01.2009, 19:48

clock-img

Anonimen

13

clock-img

22.01.2009, 19:55

clock-img

Anonimen

Mislim, da je bilo vprašanje samo s katerim letom in ne če sta z le-tem skupaj ali ne, halo?  Kako se kaj počutjo punce, ko odgovarjate, da ste s tem poročene ali pa da ste še vedno skupaj. A če pa nista skupaj s fantom s katerim zgubimo nedolžnost je pa greh ali kaj? user posted image   Jaz sem jih od nedolžnosti 13 zamenjala, so what?

clock-img

22.01.2009, 20:04

clock-img

puppa

pencil-img

373

Nedolžnost sem izgubila pri 27 letih.

clock-img

22.01.2009, 20:13

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

17 in še traja.

mam pa še 3 komentarje na 'zgodnje' zgubljanje nedolžnosti:
1.) pravte da se nedolžnost zgublja vedno bolj zgodaj. res? Če ma katera živo prababico naj jo vpraša, kdaj je prvič seksala oz. imela otroka. sploh če je s kšne kmetije doma. ena od mojih prababic je imela prvega otroka pri 14. otroka. pri 14ih. včasih so se poročal prec ko so punce dobile menstruacijo in mel otroke, velik njih. in vem, družbene razmere so bile drugačne in življenjska doba nižja, pa še vedno, seksal so zgodi.
2.) ne vem sicer čist točno kako in zakaj, ampak še vedno so precej velike razlike med podeželjem/ruralnimi območji in mesti. jest sm z vasi (ki zdej to skor več ni), smo že ful zgodi začel z 'zdravniki' in tko... tut večina sošolk je zgubila nedolžnost že v oš. ne vem sicer čist točno zakaj, ampak pr ns se je vse precej hitrej začel...
3.) enkrat sem brala eno teorijo, s katero se precej strinjam - ko punce dozorijo, jih mečejo hormoni, začnejo čutit potrebo. neki jih že zlo zgodi (13,14) zgubi nedolžnost; potem pa pride razna spolna vzgoja pa revije in tv in fama o 'gospodu pravem', kar u bistvu 'umetno' podaljša dobo nedolžnosti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

22.01.2009, 21:54

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Mislim, da je bilo vprašanje samo s katerim letom in ne če sta z le-tem skupaj ali ne, halo? Kako se kaj počutjo punce, ko odgovarjate, da ste s tem poročene ali pa da ste še vedno skupaj. A če pa nista skupaj s fantom s katerim zgubimo nedolžnost je pa greh ali kaj? Jaz sem jih od nedolžnosti 13 zamenjala, so what?

Ne vem, če je katera sploh pisala o kakšnem grehu?!user posted image

clock-img

23.01.2009, 09:22

clock-img

ronja

pencil-img

15289

. In kaj če imam slab dan, a pol pa v kontejner al kaj....

hehe, takrat ko prvič seksaš z nekom, po definiciji nimaš slabega dneva - če je prostovoljno in zaželeno, sevedauser posted image .

Ma, če so še skupaj, pač napišejo, saj to ni nič narobe. Jaz se zato nič slabo ne počutim - vse tri svoje fante sem imela rada in za nobenega mi ni žal, vsak je bil to, kar sem takrat potrebovala in bilo mi je lepo, zdaj mi je pa najlepše.

Se pa strinjam s Felicito, včasih je bilo pri 12ih čisto normalno, saj je še Prešeren o tem pisal... Jaz sem pač bolj pozno dozorela, pri 12ih sem se še s punčkami igrala, celo dobila sem eno punčko takrat in mi je bila najljubša (oče se je pa tok bal, da me bo užaliluser posted image ). Tudi m. takrat še nisem imela.

Nisem pa nikoli nameravala čakat g. pravega, ker v to nisem verjela, princi so mi bili vedno strašno dolgočasni...user posted image

clock-img

23.01.2009, 14:40

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Jaz sem jih od nedolžnosti 13 zamenjala, so what?

In zakaj ti nisi odgovorila na vprašanje tako kot je zastavljeno??
Pač si jih zamenjala 13 in kaj zdaj???? Nekatere smo se pa že s prvim poročile. In kaj te to tko moti???

clock-img

23.01.2009, 15:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jaz sem jih od nedolžnosti 13 zamenjala, so what?

In zakaj ti nisi odgovorila na vprašanje tako kot je zastavljeno??
Pač si jih zamenjala 13 in kaj zdaj???? Nekatere smo se pa že s prvim poročile. In kaj te to tko moti???

Konec koncev tudi ni bilo vprasanja,ce ste s prvim ostale....user posted image

clock-img

23.01.2009, 16:15

clock-img

tija008

pencil-img

27

pri 21

clock-img

24.01.2009, 01:18

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

3.) enkrat sem brala eno teorijo, s katero se precej strinjam - ko punce dozorijo, jih mečejo hormoni, začnejo čutit potrebo. neki jih že zlo zgodi (13,14) zgubi nedolžnost; potem pa pride razna spolna vzgoja pa revije in tv in fama o 'gospodu pravem', kar u bistvu 'umetno' podaljša dobo nedolžnosti.

A to pomeni potem, da ko začutiš potrebo (pri bilo čem, ne govorim zdej samo o spolnosti)), da moraš pa potem to takoj naredit? A odpovedovanje zarad nekih svojih načel potem ni zdravo in naravno? A moramo vedno 'dobit' tisto, kar si želimo ali je pametno včasih kdaj tut rečt ne, ker veš, da to zate ni dobr?

Sem te narobe razumela?

clock-img

24.01.2009, 07:03

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

18 (že skoraj 19).

clock-img

24.01.2009, 18:29

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

emmm..mislm da so bla kr šestnajsta ja:)

user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

clock-img

24.01.2009, 19:02

clock-img

Anonimen

13

clock-img

26.01.2009, 11:19

clock-img

sashy

pencil-img

427

17

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

clock-img

26.01.2009, 20:38

clock-img

zamorček

pencil-img

29

eni ste pa zgodi začel

clock-img

30.01.2009, 15:26

clock-img

Anonimen

13-14

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem