writing-img

nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto

clock-img

12.04.2005, 23:05

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

anajmad, to je normalno sploh na začetku...nič bat to gre samo voda ven iz tebe....sej kile se bojo pa kmalu začele zelo počasi topit....verjemi

clock-img

13.04.2005, 06:12

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Anajmad mene ne bi skrbelo, jaz bi bila zelo veseeela:)-. Imam pa danes po prvem dnevu -1,2kg.

Erdbeere in tjaga, koliko pa sta do sedaj shujšali? Če to ni skrivnost seved.:ups::)

clock-img

13.04.2005, 08:22

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Evo jest in moj mož vsa shujšala jest 8 kg mož 11 kg vendar sva po koncu diete dobila skoraj vse nazaj....sem pa se zdej spet odločila, ad jest tud začnem spet mal po temle hujšat...aja pa to sva midva v 2 mesecih pa 1 tednu ker pol sva imela pa dovolj diete

clock-img

13.04.2005, 08:45

clock-img

pixel

pencil-img

36

Mene pa zanima, če moraš tisto juho na koncu pit? Je fora samo v vroči tekočini ali je kej druzga? A lahko samo ful vroč čaj?
Aja, a sadje lahko samo za zajtrk ali tudi vmes če je kriza?

clock-img

13.04.2005, 09:08

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jest mislim da je treba juho, ker veže nase maščobo al neki tazga in da je v tem fora :zmeden2:

clock-img

13.04.2005, 09:16

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Jaz sem dala dol 7,5 kg. Eno sem sicer pridelala nazaj. Zdaj sem se pa ustavila in stojim na teži že cca. 14 dni. Pa jem normalno (če je TO normalno).

clock-img

13.04.2005, 11:28

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Erdbeere, hvala za info. o knjigici. Mislim, da je naslov kar taprav, ker sem ga tudi jaz že videla na netu tam, kjer sem tudi dieto zbrskala. Samo se takrat nisem odločila pisati tej ga. Katarini.
Pa hvala za super recept. To je vse zelo dobrodošlo, ker nam bo drugače res začelo idej zmanjkovat.

Danes je sadni dan in do sedaj sem pojedla 2 banani, pa ni še nič krize.

Lp, Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem