writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 1. del

clock-img

04.05.2009, 20:42

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Nič bom kar začela in upam, da se mi kera pridruži.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:43

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Joj lani na orju sem bla pa res ubibože. lasi so mi odpadli po porodu 505, pa kile niso šle nikamor, sonce me je skurlo,...user posted image user posted image user posted image ,.....

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:44

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ma letos bo vse drugo,...samo,....

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:46

clock-img

blaža

pencil-img

8795

malo se bo treba zapalit v solariju, da se celulitis skuri, oziroma, da se zapečem, da se ne bo tolko vidu.user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:47

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ma dejte no, ne se hecat, pa kam ste vsi zmaglili?!user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:48

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Stiiiiiiiiiiiipeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! kje si padobranac?

Steve Jobs

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ben bom pa sama zgurala do 5000.user posted image

Steve Jobs

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Se opravičujem, če smetim, ma sami ste krivi, ki ni nikjer nobenegauser posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:49

clock-img

blaža

pencil-img

8795

kaj boste jutri kuhali dobrega? jaz bi nardila pizzo. mm, še dobro, da sem sita, ker, če ne bi še bolj fantazirala.user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:50

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Stipe ti povem en vic, ma ne bo smešen napisan, ti ga povem kako ga moraš komu v živo povedat, je ful dober drugače.

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:52

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Pitaju Mujota :

pa reci nam Mujo, jer ti smeta jer živiš pored stadiona?

Mujo: nesmeta( to rečeš počasi) pol pa začneš nesmeta, nesmeta, nesmetaaaaa, nesmeta , nesmeta, nesmetaaaaa.8 moraš tako kot na tekmu to izgovarjat udarniško.

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Evo samo še malo mi fali.user posted image

Steve Jobs

clock-img

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz bom pa letos na plaži kot kit...zraven obale ne bom ležala, da me ne bi v paniki začeli z vodo polivat in da me kdo na odprto morje ne odpelje user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

04.05.2009, 20:53

clock-img

blaža

pencil-img

8795

joj je začela oddaja, grem, pišem še pol mogoče, če ne pa jutriuser posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:53

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz bom pa letos na plaži kot kit...zraven obale ne bom ležala, da me ne bi v paniki začeli z vodo polivat in da me kdo na odprto morje ne odpelje user posted image user posted image

Sej kiti so luštne živalce.user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:54

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Stipe ti povem en vic, ma ne bo smešen napisan, ti ga povem kako ga moraš komu v živo povedat, je ful dober drugače.

pisi..... user posted image

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

amaya, medve bi se pa tudi lahko kej vidle, ki mam jaz dol tašo in mamo na obali, pa smo skoraj vsak vikend tam.user posted image

Steve Jobs

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Pitaju Mujota :

pa reci nam Mujo, jer ti smeta jer živiš pored stadiona?

Mujo: nesmeta( to rečeš počasi) pol pa začneš nesmeta, nesmeta, nesmetaaaaa, nesmeta , nesmeta, nesmetaaaaa.8 moraš tako kot na tekmu to izgovarjat udarniško.

user posted image user posted image user posted image

Evo duššo, pa to ti je ta vic.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:56

clock-img

blaža

pencil-img

8795

je je jee.user posted image user posted image user posted image 5000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:57

clock-img

blaža

pencil-img

8795

grem se javim kej pol, mogoć, če ne sem pa jutri fraj.user posted image

Steve Jobs

clock-img

04.05.2009, 20:59

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

je je jee.user posted image user posted image user posted image 5000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitke.... zdej te spet en teden ne bo med nami.... USLA U HISTORIJU I NESTALA U SENOZECAMA..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.05.2009, 21:00

clock-img

amaya

pencil-img

4434

amaya, medve bi se pa tudi lahko kej vidle, ki mam jaz dol tašo in mamo na obali, pa smo skoraj vsak vikend tam.user posted image

ja pa izvoli!!! kje pa???

clock-img

04.05.2009, 21:01

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ja pa izvoli!!! kje pa???

ej, a ne kuzis... dons se ji dogaja.... 5.000 in zdaj magla.... je ni naslednji teden user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.05.2009, 21:03

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

amaya.... ne bat... greenpeacovci so sli na hrvasko metat kite nazaj v morje... se lahk mirno izlezavas na nasi obali.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

04.05.2009, 21:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

amaya.... ne bat... greenpeacovci so sli na hrvasko metat kite nazaj v morje... se lahk mirno izlezavas na nasi obali.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

HB, ker vem, da se je en štela po našem zalivu, samo verjetno je dva obrata naredit, pa je že hrvatom pasoš kazal user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem