IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Tamala je že eno uro in pol v postli... poje, pljuva, ploska, teži, joka, zbija, ni da ni
je prišla še tašča gor, če bo njo kaj ubogala, pa nič ne kaže
prej pa zaspana, da je komaj gledala
Pina, se strinjam... sem pač bolj pesimist, strah me je vsega novega... saj ko bo za mano bo bolje.
Sem pa dobila datum, 14. grem notr, 15. bo operacija, potem sem čez vikend not, v pondelk bojo pa zgleda povedal kako in kaj
so bli zelo nekomunikativni za dodatne informacije, klinc jih gleda
Zdaj grem še mal tv pogledat pa tamalo zravn poslušat, ma ni šans da jo dvignem, vsaj počivam lahko, naj pa poje, če ji je v veselje
Februarka jaz verjamem, da te skrbi. Hudo je, če ti grozi predčasni porod in, ko so mene v 27t presenetili popadki sem si samo želela, da prilezem do 35t. Ampak ponavadi se res vse lepo konča, sploh pri nosečnicah kjer se to pravočasno opazi in se tudi bolj pazljivo obravnava tako nosečnost.
Ni mi pa čisto jasno, kako to, da so te že kar na cerklažo naročili, pa ti ni še nihče vaginalno izmeril dolžino MV in pogledal, če je MV lepo zaprt. Res to mi je čisto čudno.
Moja izkušnja je bila takšna, da, ko je G pri vaginalnem pregledu zatipala krajši MV, mi je takoj naredila tudi vaginalni UZ in me potem na podlagi tega poslala v porodnišnico kjer sem bila za en dan hospitalizirana in so mi naredili vse preiskave. In ker so ugotovili, da ni še tako hudo, so mi predpisali počitek in redne kontrole meritev MV, v primeru, če bi se MV morda krajšal.
Jaz sem trdno prepričana, da bo še vse v najlepšem redu in boš tudi ti še uživala v

. Kot sem ti že napisala se pri ženskah kjer se takšne težave opazijo ponavadi vse lepo konča, saj se

bolj pazljive in več počivajo. Bolj nevarno je kjer ni znakov prezgodnjega poroda in se ženske ne pazijo, tam zna biti drugače.
pa prvi delovni dan je za mano in ni sploh ni bilo hudo, sem že čisto noter padla. Pa še plačo dobim jutri