IZVIRNO SPOROČILO: bamby
Tudi pri nas smo Timu vedno kupovali zaprte sandale, ko je bil majhen pa tja do treh let, zdej ima pa že odprte. Zaprte pa ravno zaradi tega, da ni šel vsak pesek not in da se ni v prste udaril.
Zdaj že gre kuhanje kosila h koncu, potem zbudim Anajo (spi že od 11h) in
, da pojemo in pol pičimo v LJ.
februarka, 43 € za otroške čevlje
. Jaz gledam, da so usnjeni, pa cena tam nekje max. 13 €, raje pod 10 €, če bi jih dobila. Večji morajo pa res bit, da ne tiščijo, pa da niso takoj premajhni.
Mi smo pa že Matiji kupli, ko je bil star 15 mesecev odprte sandale od Fisher Price.

Ni bil neka talent za hojo, ma itak je padal non stop, pa ne zaradi sandalčkov, ampak, ker je skozi tekel. Sej enkrat sem že pravla, da ni shodil, ampak stekel.
No in danes in včeraj sem oblezla ves koper in nisem nikakor mogla najdet kej pametnega za Blaža, če sem pa našla ni blo številke. Rabi pa 22.
No in sem že skoraj naročila v Chempionu ene sandalčke ta odprte, ma sem rekla, da bom še vidla. Pol, ko sem prišla domov, sem pogledala še sandale, ki jih je mel Matija, ko je bil majhen, te od FP in so še čisto ok.
No jaz sicer nisem pristaš, da nosi rabljene čevlje, pa da niso pošvedrani, je pa spet odvisno kolko so ponošeni, pa kakšni so.
Noo in bom pustila te za zdej. če se ne bo ok obneslo, bom pa šla kupit. za otroke mi ni težko dat dinarčkov.
No če ma kdo možnost in ga zanima, tejle od Chempiona so ful luškani in zgledajo ok, cen aje pa zmerna. So bli 27e.
Tistih ta zaprtih sandalčkov pa ne bom za zdej kupovala, ker je že tako vroče, da nima smisla.
< Sporočilo je popravil blaža -- 24.5.2009 19:57:10 >