elma -

vse bo v redu, in potem boste spet skupaj lepo praznovali, se smejali in se imeli lepo.
Hkrati pa
VSE NAJBOLJŠE TVOJI PIKICI ZA ROJSTNI DAN. Blacky - super za vaše izvide. Sem bla fulll vesela, ko sem prebrala da je z glavo vse ok in da ste najhujše izključili
Dolenjka - fullllllllllllll lepe slikice, Tara je pa že zelo velika punca in ful je luškana

.
ella - res lepa torta, bi tudi ti lahko kakšno slaščičarno odprla, mi bi pa pri tebi tortice naročale
Lillchy -

za tvojga, da tako lepo napredujeta s kuhinjo. Pa čestitke tudi tvojo prijateljici za njenega Luka

.
Mesečnica - en koš

za tvojo Luno, da se čimprej reši antibiotikov, pa da se poštimata. Mene je tud groza it v službo, sicer pa še vedno čakam odgovor za podaljašanje porodniške. Bi blo res fajn.
Bamby - bomo držali pest tudi v sredo, da boš zelo uspešno opravila razgovor in dobila službo.
no, mi smo pa danes končno spali skoraj celo noč. Ob 23h je dobil še antibiotik, pa inhalacije, potem je spal do 4h, pojedel flašo in spal do 7h. Zdele mi pa spet spi. So ga mal namatrali, ker sva mogla spet kri dat, tako, da so spet na novo vstaljali kanal. Mogoče greva danes celo domov. Seveda če bo kri v redu. Z ledvičkami je pa tako, leva je res malo povečana, na desni pa se še vedno lušči neka skorjica, tako, da ni tako grozno. Hvalabogu

. Mi pa še vedno skoraj nič ne je, če pa že kaj poje gre pa ponavadi ven.

Mah, bomo videli kaj bojo danes rekli na viziti. Res si želim domov in da se končno pozdravimo in nehamo mal letat okrog dohtarjev.
Februarka - kaj pa če so res

Uživajte danes vsi skupaj