Ce mi kdo kaj da pa z veseljem vzamem.
mič, pridi na čokoladno rolado z bananami, hehe. Ta je od tašče, v hladilniku pa čaka še čokoladna krema (ta je pa domača), v zmrzovalniku je sladoled (več vrst),...
Pa ne gre za to, da doma ne bi imeli kaj jesti. Gre za to, da nekoga pocrkljaš. Da ješ bolj raznoliko, ker imaš na voljo več sladic, recimo. So stvari, ki jih pač drugi ne delajo, jih pa radi jejo (recimo domači ravioli ali domače testenine, recimo ajdove, koruzne, sladoled, kremaste torte...) in tega sicer ne bi jedli, tako pa dobijo in imajo eno kosilo ali pa sladkarijo rešeno. A ni to fajn, da lahko komu kdaj narediš kako malo uslugico? In potem on/a tebi?
je pa res, da jaz skoraj vsak dan kaj spečem, tako da se nam kaj strašno ne pozna, če pride obisk in pač dam vse piškote. Saj sicer bi jih pa mi pojedli do večera

.
Oče mi je celo v porodnišnico prinesel še topel štrudelj, hehe.
Če kdo pride nenajavljen, naredim na hitro kake vaflje (testno maš 1-2-3 skup, pečejo se pa itak sami), pa domač sladoled zraven, pa se še noben ni pritožil, ker mi ni uspelo nobene škatle keksov prišparat, hihi.
No, pice pa tudi jaz ne ponujam za sabo iz enega samega razloga: ker bi lubi po moje kar spakiral od užaljenosti

, hehe. Obožuje domačo pico in mu je najbolj všeč, če kak kos ostane.
Čudno pogledajo nekateri, vzamejo pa vsi, pa naslednjič nič več čudno ne gledajo in kar malo čakajo, če bom ponudila

.
PS: smo pa iz mesta, pa vseeno radi delimo hrano, hehe.