IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej.
meta - jaz tud mam s tem probleme.....bolj pazim...nič se ne dogaja.... Mi je pa že nevem kolikokrat kaki dr. (sem šla s prvim pikecom k pediatru...pa ona meni...kaj vi mate probleme s ščitnico

) rekel, če imam ščitnico povečano al pa včasih kar v trgovini, ko smo stali v vrsti

.... no in sem šla že parkrat dat kri ...TSH ...vedno v mejah normale....pa 2x sem že šla - sicer leta 99 in še pol enkrat mislim, da 2004-2005

...na UZ..pa je bla kao neka cista..vodna...nič takega...... Nobenih drugih preiskav nekaj v zvezi s T3 in T4... Ampak kot praviš...teža gre gor al pa stoji kljub temu, da ne ješ... Včasih sem pa lahko pojedla vse živo, pa so me spraševali kje to mam, če mam trakuljo
.... je pa kot neke vrste otekanje
...bom jaz tud v kratkem šla na pregled.... redim se sicer ne....ampak dol pa tud ne gre

.... Vrat si pa jaz skoz merim, pa je razlika...samo pol grem na pregled krvi...TSH...je Ok in tukaj dohtarji zaključijo zadevo....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.2.2009 21:30:41 >