Je pa pri najini tud to "zanimivo," ko se še naprej joka tud potem ko je v naročju enkrat. Tud po 20 min in več, če se ji zdi. To je v bistvu najhujš. Da tudi naročje ne pomeni, da se bo nehala jokat. Ne vem, kot da ima fuuul težav s tem da preide iz budnega stanja v spanje. Sej se mi prav zasmili všasih, ko se tako matra.
jazzy tko je tut pr nas včasih. ker ji ne paše spat očitno in če jo predolg pustiva kojat pol že histerijo zganja. in ponavad je blo pol tko da ko je histerična ratala sva jo ven vzela in pol se je isto še en cajt u naročju drla. pol ko se je pa pomirila sem jo pa mela še dve minuti v naročju, sem ji kej lepga povedala (aja pa lučko sva mele pržgano), včasih sem jo še mal podojila da se je potolažla in pol sem jo še čisto budno dala nazaj v postelco, pa ji povedala da sem zraven nje, jo za rokco držala in lučko ugasnila. pol sem ji roko še en cajt pustila in zraven nje ostala. pa je počas zaspala.
včasih je pr Sari tut to problem, da je že preveč zaspana in ne more zaspat. pol pa ne ve kaj ji manjka, pa se kr dere. takrat ne gre drgač kot da v naročju zaspi. ampak to je ponavadi samo podnevi. tko da je fajn če otroček ni preveč zaspan ko gre spat.
aja, pa je tut tko, da otrok rabi vsaj tri noči da se nečesa navadi. tko da je treba bit mal vztrajen, pa včasih mal potrpet, ker je vsakmu težko jok poslušat.
zdj jest tko nardim, da jo dam budno v postelco in vsakič k zajoka grem hitr tja in ji dam dudico nazaj. ker če se preveč začne dret je pol cel halo
ampak morm rečt, da je kr pridna, da večinoma jo dam v postlco, pa počas sama zaspi. ampak sem tut opazla da jo motjo vse igračke k cingljajo, pa tut lučke ne mara.
sej enkrat vam bo že ratal se navadit da bo mala sama zaspala. sam ne scagat