writing-img

RE: Septembrski sončki-3. del............ :)

clock-img

30.01.2009, 19:03

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...bo moralo tudi pri nama elektrike zmanjkat pol se bomo pa hiter zmenli za krstuser posted image ....gdaj pa imate...kaj si mu pa kupila za oblečtuser posted image

odgovor po mailu user posted image

clock-img

30.01.2009, 19:15

clock-img

morango

pencil-img

478

Joj, Lara,

zdaj sem se pa tolk tvojim postom nasmejala. Si nekaj oštra danes ...

clock-img

30.01.2009, 19:25

clock-img

morango

pencil-img

478

Sem dobila v pošti, pa mi je blo fajn:

"Whatever you give to a woman, she will make it greater. If you give
her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give
you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you
give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges
what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit."

clock-img

30.01.2009, 19:44

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara ti si zakon. user posted image  user posted image  user posted image Le tako naprej. user posted image Tebi se pa mora človek nasmejati iz srca. user posted image  user posted image  user posted image Je lahko mini Lara srečna, da ima tako zabavno mamico, pa možek sok majster tudi, da ima tako pridno in veselo ženičko.

clock-img

30.01.2009, 20:02

clock-img

pf

pencil-img

4436

Nočko se beremo jutri. Imam slabo vest, ker sem pojedla dva sendviča z malo žemljico. Ne slabo vest, jezna sem ko sto user posted image -ev. Kaj češ, zdaj itak je kak je.

clock-img

30.01.2009, 20:34

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Hvala vsem za nasvete glede hranjenja. Danes sma naredila tako, da sma se prvo podojila, potem sem imela pripravljeno 40 ml Aptamila in je spil vse, pol pa je hotel še zizo. Je toliko pojedel, da bi moral spat do jutri zjutraj.

Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in..... ne boste verjele, moj user posted image  je skoraj ves popoldan imel Gala, da sem jaz lahko malo pospravila, pa šla sem na eno 20 minutno pijačko, potem pa, najlepše vsega, mi je še zlikal cel koš perilauser posted image . Zdaj je pa odšel na nogomet, pol pa naj gre še na eno pivo, saj si ga zasluži.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

30.01.2009, 20:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Joj, Lara,

Ma ne ne, sej nisem... to samo tko zgleda... škoda, ker frisa ni videti... sem čist taka navihana danes..... pa densat grem čez eno uro... sem že uštimana, še kavico si zdej kuham.... pa ene filmčke potegnem dol, k sem Laro malo snemala... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

30.01.2009, 20:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sem dobila v pošti, pa mi je blo fajn:

"Whatever you give to a woman, she will make it greater. If you give
her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give
you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you
give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges
what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit."

Ta je pa res dobra.... the best je.... hahahauser posted image

clock-img

30.01.2009, 20:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in.....

Ma ke lepo.... samo rečt jim je treba.... me smo pa tudi trmaste... no, jaz sem... user posted image

clock-img

30.01.2009, 20:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Hvala vsem za pikapoke user posted image  Je pomagalo, kolki so OK user posted image . Joj, kak sem jezna na tega dohtarja, da se mu 2 meseca nazaj ni dalo orng pogledat in zmerit. Je boga bubika zdaj bila dodatna 2 meseca ponoči široko povita. Čez dan pa je nisem mogla mučit user posted image

Zdaj pa je samo pogledal in rekel, da je super, sploh ni tistih blesavih kotov meril user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane??user posted image

ja...

JA
.. ste dobile od csd za dohodninouser posted image

JA

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Vse ki delate v JU - ste slišale, da bi nam naj znižali plačo za 1 plačilni razred zaradi gospodarske krize? Počasi bom jaz mela dovolj te JU.

Pa še napredovanja zamrznit!!!! Grozno!!!!!! Upam, da se bodo sindikati res uprli tokrat, ker to kar hočjo  narest je pa mal prehudo!!!user posted image user posted image

jaz imam zdaj tak lepo porodniško, da se kar bojim it nazaj delat.... bi se splačalo še eno rundo potegnit user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 20:58

clock-img

petra1978

pencil-img

890

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz imam zdaj tak lepo porodniško, da se kar bojim it nazaj delat.... bi se splačalo še eno rundo potegnit user posted image user posted image user posted image

Bubi, tudi jaz sem že pomislila na to user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

30.01.2009, 21:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Joj, Lara,

Ma ne ne, sej nisem... to samo tko zgleda... škoda, ker frisa ni videti... sem čist taka navihana danes..... pa densat grem čez eno uro... sem že uštimana, še kavico si zdej kuham.... pa ene filmčke potegnem dol, k sem Laro malo snemala... user posted image

user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

kolki so OK

O super..... super, super..... sem vesela zate in za bubiko.... user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:04

clock-img

ključek

pencil-img

9047

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113

tole sem za ln kupila, za pusta hrusta..............je čist na easy.........kapica in kot nekakšen slinček..........nobenega matranja in nič........user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pa fredov obroč sem nabavila.............in naštimam v banjo polno vode, da bo ja uživala..............pa je prou čudno gledala že obroč, ko sem ji ga gor dajala........potem je v vodi nekaj časa uživala, naenkrat pa takšen jok, da sva jo dala ven iz obroča in sem jo jaz držala v naročju v vodi, potem je pa uživala..............upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije........user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:07

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Hvala vsem za nasvete glede hranjenja. Danes sma naredila tako, da sma se prvo podojila, potem sem imela pripravljeno 40 ml Aptamila in je spil vse, pol pa je hotel še zizo. Je toliko pojedel, da bi moral spat do jutri zjutraj.

Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in..... ne boste verjele, moj user posted image  je skoraj ves popoldan imel Gala, da sem jaz lahko malo pospravila, pa šla sem na eno 20 minutno pijačko, potem pa, najlepše vsega, mi je še zlikal cel koš perilauser posted image . Zdaj je pa odšel na nogomet, pol pa naj gre še na eno pivo, saj si ga zasluži.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:09

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Hvala vsem za pikapoke user posted image  Je pomagalo, kolki so OK user posted image . Joj, kak sem jezna na tega dohtarja, da se mu 2 meseca nazaj ni dalo orng pogledat in zmerit. Je boga bubika zdaj bila dodatna 2 meseca ponoči široko povita. Čez dan pa je nisem mogla mučit user posted image

Zdaj pa je samo pogledal in rekel, da je super, sploh ni tistih blesavih kotov meril user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .....bravo za bubiko

clock-img

30.01.2009, 21:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

kolki so OK

O super..... super, super..... sem vesela zate in za bubiko.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:10

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tole sem za ln kupila, za pusta hrusta..............je čist na easy.........kapica in kot nekakšen slinček..........nobenega matranja in nič........user posted image user posted image user posted image

... skor vsi septemberčki bomo v teh kostumčkihuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:11

clock-img

gloria

pencil-img

4900

pa fredov obroč sem nabavila.............in naštimam v banjo polno vode, da bo ja uživala..............pa je prou čudno gledala že obroč, ko sem ji ga gor dajala........potem je v vodi nekaj časa uživala, naenkrat pa takšen jok, da sva jo dala ven iz obroča in sem jo jaz držala v naročju v vodi, potem je pa uživala..............upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije........user posted image user posted image user posted image

..bo se navadila...pa še ko boš ti zraven bo bolj sproščenauser posted image

clock-img

30.01.2009, 21:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

samo bo hecno, ko bo letos pol naših sončkov user posted image  (predvsem user posted image user posted image ), druga polovica pa user posted image

Razen Lara, če se ne bo v naslednjih treh tednih naučila rečt: Lara-pikapoka user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

ja super..........user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz moram pa mojega user posted image  prou pohvaliti, ker me je tako prijetno presenetil včeraj, saj je vzel včeraj in danes dopust. tako da sem včeraj v miru pospravila, nato smo včeraj in danes šli na 2,5 urni sprehod, previja in hrani ln, zjutraj lahko spim do 9........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije.....

Počasi... se bo navadla, ne skrbi.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem