writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

23.02.2009, 10:50

clock-img

Anonimen

jaz imam doma polno brezalkoholnega piva, ker ga moj možiček pije, in takrat ko ga on pije in če mi zapaše kar s kozarcem pridem k njemu in mi mora datuser posted image

glede likalnika, če ga kera rab dam enega ker imam dva pa oba sta za en k.........

poleti bojo pa pomoje vse pile redbull, pa ice, pa pivo, vino.......... joj bomo alkoholičarke polet rataleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 10:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

CVEKA jaz ne rabim likalnika če je za en k... ampak novega zmogljivejšega...ker take mam tud jaz doma pol se pa zajebavam da mi kaj zlika...pa pogledaš pol hlače pa so take kt da bi jih iz nevem kje potegnuuser posted image

clock-img

23.02.2009, 10:55

clock-img

Anonimen

kaj zdej ste vse ušle, tuki pr nami se neki sonce kaže, je prav fletnouser posted image user posted image sam ne vem za koliko dolgouser posted image

clock-img

23.02.2009, 10:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

CVEKA jaz ne rabim likalnika če je za en k... ampak novega zmogljivejšega...ker take mam tud jaz doma pol se pa zajebavam da mi kaj zlika...pa pogledaš pol hlače pa so take kt da bi jih iz nevem kje potegnuuser posted image

ja saj vem imam isti problemuser posted image
no ja bomo pa zmečkan okol hodiluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma ne treba si bo kej novga omislit zdaj pri plačiuser posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:00

clock-img

Anonimen

njami zdajle jem pa štrudelj, mi je ful dober ratuuser posted image user posted image user posted image user posted image sam ne vem zakaj mi nikoli ne rata da bi še lepo izgledaluser posted image user posted image ma klinc sam da je doberuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:03

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
poleti bojo pa pomoje vse pile redbull, pa ice, pa pivo, vino.......... joj bomo alkoholičarke polet rataleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne bo poleti...user posted image Bomo dojile, pa se bomo mogle pazit...

Dudica... naslednje poletje, velja?user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma kaj bo že to poletje...sej itak pa ne vem kako bo z dojenjem ker prvega sem samo en mesec...bomo pa pivo sej pravjo da je za mleko

clock-img

23.02.2009, 11:07

clock-img

Anonimen

ma kaj bo že to poletje...sej itak pa ne vem kako bo z dojenjem ker prvega sem samo en mesec...bomo pa pivo sej pravjo da je za mleko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam , bomo pile pa pivo, ker pr men je blo isto kot pr dudici

clock-img

23.02.2009, 11:08

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

sej maš prav... user posted image

Zakaj sta se pa nehala dojit, če ni preveč osebno?

clock-img

23.02.2009, 11:09

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Lake sekundarij sem. Jaz mislim da to so nadure. Sej jst nardim 40 ur tedensko plus dodatek mam 12 ur za vikend. Valda so to nadure?

clock-img

23.02.2009, 11:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

joj jaz bom vrgla nekam ta user posted image
skoz tle gor visim...grem mal na kavč...se beremo...

clock-img

23.02.2009, 11:12

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

KatMat točno, ona je bila na karnevalu, zdej pa ne duha ne sluha o njej... je bla tak medi... glede na to da se mediji zdej "ženijo" upam da ni padla pod vpliv kakšnega user posted image  user posted image

ja pa se res gonjo!!!sam ne sam medvedi!!cele butale!!!user posted image user posted image user posted image

a ste me vidle po tv??

clock-img

23.02.2009, 11:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Zakaj sta se pa nehala dojit, če ni preveč osebno?

aja...ne nč ni osebno...ni se kao redil pol sm pa začela dodajat aptamil,se je pa pr men manjšala zaloga mleka pa še rajš je pil po flaši k je bolj teklo in se ni blo treba tok matrat...no pol je pa še spat začel celo noč sm bla pa sploh vesela...in tud zdaj če ne bo spal bom zvečer mal dodajala če mi bo sploh ratal dojit....

clock-img

23.02.2009, 11:13

clock-img

Obelix

pencil-img

188

Punce, a bo katera kupovale oblačila in opremo po internetu? Sem malo gledala in imajo zdaj zadeve v Mothercare ful poceni, ker je funt tolk padel. Poštnina še vedno nekaj znese, ampak zadeve so se pa pocenile.

clock-img

23.02.2009, 11:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem tud takoj za horseburger iz Tivolija! user posted image

KDAJ GREMO??!¨?!?!

clock-img

23.02.2009, 11:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudica - a Red Bull? Jst sem ga tudi rada kdaj popila...Si bova poleti privoščile...

JEST PA VODKO PRNESEM!!!

clock-img

23.02.2009, 11:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Zdej ste pa vse sle...jah no

clock-img

23.02.2009, 11:20

clock-img

Anonimen

jaz po internetu ne bom nič kupotovala, kar kupim kupim samo pr necarmanu, to je pa vse kar kupim prek netauser posted image

ja jaz sem pa taprvega nehala dojit po 14 dneh ker nisem imela najprej dovolj hranlivga mleka, in sem mu dodajala, ko pa je zavohal flaško pa moj još ni bil več dober, in tako ni bilo več mleka, zdaj pa upam da ga bom lahko tega tadruzga dojila, upam da bo šlouser posted image

clock-img

23.02.2009, 11:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Zdej ste pa vse sle...jah no

katmat jaz sem še tle, no smo misenle da si včeraj kje obležalauser posted image si se le naspala, je bla gužva sem vidla na TV, in to sploh ni zameuser posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ni bla prevelika,je blo velik ljudi sam kaksne guzve pa ni blo...a si me vidla...sem tok sexi plesala sredi ceste....jaz pa moj velik busi skrit v kozusckuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:28

clock-img

Anonimen

ni bla prevelika,je blo velik ljudi sam kaksne guzve pa ni blo...a si me vidla...sem tok sexi plesala sredi ceste....jaz pa moj velik busi skrit v kozusckuuser posted image user posted image user posted image

kaj si že bla?, čarovnica!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 11:29

clock-img

Anonimen

no kje ste pa zdajuser posted image

clock-img

23.02.2009, 11:31

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

najbolj sexi medvedek na notranjskem!!

clock-img

23.02.2009, 11:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj si že bla?, čarovnica!user posted image user posted image user posted image user posted image

katmat kje si sem se samo hecala, nisem te videla, sem pa videla polno maškar, zakaj pa nisi pomahala v ekran, pol te pa res ne bi spregledalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem