writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

24.02.2009, 08:26

clock-img

lananai

pencil-img

3613

dobro jutro user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kavico ze spila??

clock-img

24.02.2009, 08:29

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

O jutro...
krof je že v želodcu...supermena sta v vrtcu,milina...

a vam tud ne dela RR?sem komaj noter prišla.

clock-img

24.02.2009, 08:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

men je ratal priti not po enem sestem poskusu (pa se tazgornje stvari se mi niso hotle nalozit)

clock-img

24.02.2009, 08:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

rr dela normalno...
mali je v vrtcu je ful čudn gledau kva hudiča so vsi neki čudn oblečeni...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:34

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

vrjetn zato se ni nobene tuki

clock-img

24.02.2009, 08:36

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz sem pa kar po ovinkih not prišla,najprej marčevke,pol forum pol zadnjih 50 sporočil in voila evo mene..user posted image user posted image  Drugače ne gre,mi skoz error piše.

Pa drgačej? spet sem nekaj lena ne vem kaj bo to.

clock-img

24.02.2009, 08:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

rr dela normalno...
mali je v vrtcu je ful čudn gledau kva hudiča so vsi neki čudn oblečeni...user posted image user posted image user posted image

komi cakam da bom naso lubico v kaj napravila...u cebelco...al pa ne vem...zanc sem vidla kostum za najmlajse kao strocji fizolcek

clock-img

24.02.2009, 08:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Pa drgačej? spet sem nekaj lena ne vem kaj bo to.

jest sem ze dva dni neki cudn utrujena...sem mislila da bom zbolela pa nic

clock-img

24.02.2009, 08:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma OLIVEOYL sam da si tuki...user posted image
drugač pa vredu samo zjutri bi še kar spala...čist koma sm bla...user posted image
KATMAT mi smo že ustali...ma zate je čudno da si že pokonc...pa te ja ni tolk razdražu...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:38

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst pa ne pijem kavice, sem si čajčka skuhala zjutri. Drugač pa vstajam že ob 5:30. Najprej čokolino, na šihtu pa še kak čajček, da malo poklepetam z unimi, ko kavo pijejo. user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

LANANAI pridna user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:40

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ja,spat ne morem.
pol noči sva sama, pol smo pa štirje v krevetu oz.pet nas je.pa se selim iz ene postelje v drugo pa tamal vsak dan pred šesto pride za mano in vpraša kdaj bomo vstali.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 24.2.2009 8:41:02 >

clock-img

24.02.2009, 08:41

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma OLIVEOYL sam da si tuki...user posted image
drugač pa vredu samo zjutri bi še kar spala...čist koma sm bla...user posted image
KATMAT mi smo že ustali...ma zate je čudno da si že pokonc...pa te ja ni tolk razdražu...user posted image user posted image user posted image

jest bi se spala,sam kaj k opleta z svojim flancatom direkt pred mojim nosom pa me iziva...pol sledi mal lovljenja gor pa dol po sobi...jah...pol pa katja na suhm ostane,on pa z nasmeskom v sluzbo 

clock-img

24.02.2009, 08:42

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jaz sem pa kar po ovinkih not prišla,najprej marčevke,pol forum pol zadnjih 50 sporočil in voila evo mene..user posted image user posted image  Drugače ne gre,mi skoz error piše.

Jst sem se tud tkole nekako noter spravla. Ker mi ni hotlo zgoraj nič pokazat in se nisem mogla prijavit. Ko sem enkrat prišla v forum, je pa pokazalo. Kr neki. Tale ringaraja je preveč zasedena! Preveč bo malčkov v Sloveniji! user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:44

clock-img

Anonimen

no jaz sem pa mogla mal eno kitico od spat, sem kar zaspana, ker nisem nič spala

clock-img

24.02.2009, 08:45

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Cveka30, dobro jutro že v drugo. user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest bi se spala,sam kaj k opleta z svojim flancatom direkt pred mojim nosom pa me iziva...pol sledi mal lovljenja gor pa dol po sobi...jah...pol pa katja na suhm ostane,on pa z nasmeskom v sluzbo 

user posted image user posted image user posted image ...hihihi...user posted image user posted image user posted image ...o KATMAT ti pa maš dobre ej...sam tko je ja sej vem

clock-img

24.02.2009, 08:49

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Danes smo pa prav penzionistično naspidirane...user posted image user posted image
bo boljše ko bo sonček posijal

clock-img

24.02.2009, 08:49

clock-img

Anonimen

ja, saj bi še spala pa en norc tojk razbiva s kladvom nejk zunaj da vse slišem, tako da bom kar mal počivala!

no RR. men nič ne nagaja še za enkratuser posted image ko pa bo bom pa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:51

clock-img

Anonimen

Danes smo pa prav penzionistično naspidirane...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

maš prov!!!!!!!!!

no jaz pa jutri začnrm post, 40 dni brez cukrauser posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

maš prov!!!!!!!!!

no jaz pa jutri začnrm post, 40 dni brez cukrauser posted image user posted image

svaka cast ce ti rata...bom namest tebe jedlauser posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 08:54

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

maš prov!!!!!!!!!

Jutri ti začnem same lepe slikice gor limat-take od hrane...ta pocukrane hrane...user posted image user posted image

Grem jaz,drugače bom lih zaspala tle gor.Cveki ves kako mi kuhinja po krofih diši,mljask...me kličejo tam s pulta pa se jim ne dam...user posted image

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

maš prov!!!!!!!!!

svaka cast ce ti rata...bom namest tebe jedlauser posted image user posted image

Jst tud! user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sm glih kar zmazala eno turisticno pasteto...dve palacinki..banano...zdej pa na rum ploscico

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem