writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

02.02.2009, 16:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mi smo mel ns tam nekje 1:22000       

ne vem tocno bi mogla pogledat...

clock-img

02.02.2009, 16:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj???ja to je pa ful dobr,kaj pa pol praviš na mojeuser posted image sej vem da je vredu ampak me zanima mnenje

clock-img

02.02.2009, 16:57

clock-img

Anonimen

no jaz se za danes poslavlam, se pišemo juter, ko pridem iz pregleda

l.p.

clock-img

02.02.2009, 17:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

CVEKA 30 fajn opravi jutriuser posted image

clock-img

02.02.2009, 17:35

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lepo to, da vas je veliko takih z nosečnostjo k poležavate... tko se vsaj kej dogaja na forumu, vedno so nove objave,... jz se bom tud kmal bolj pogosto oglašala na forumu...

A ti boš kmalu tud samo še poleževala? user posted image  Joj, meni bi tud že pašalo ostat kak dan doma. Zadnje dni me neki križ boli. Sej ko sedim je kul, malo me boli pri hoji... ko se ponoči obračam iz boka na bok pa sploh.

ja, delam samo še 2 tedna, pol pa dober mesec in pol dopusta user posted image  user posted image  user posted image  izležavanje vsak dan... hi hi... pa oglašanje na RR da mi ne bo dolgčas user posted image  user posted image

KatMat kako je bilo kuhanje??

Cveka30 kok spet pada fajn pr nas... pa to je tak lep občutek, da bi si kr posteljo k oknu dala, pa se ulegla in ne več vstala... jz ga tok obožujem...

NS jz sem mela za Down's syndrome 1:12175, za Edward's syndrom 1:10721 in za Patau's syndrome 1:145878... men so se zdej zelo zadovoljivi rezultati...

clock-img

02.02.2009, 18:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudica1,

moje mnenje bi rada??hm.....moje mnenje je tako-BOLJ CORTKANIH,PRISRCNIH,NAVIHANIH IN RAZIGRANIH OTROCICKOV KOT TEGA MAJA SVET SE NI VIDU!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 18:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kuhanje je blo pa supet,bi me mogle vidt...stol pol iz kuhinje vn postavljen-tok da sem lahko na tv vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na jedilniku je bil pa konjicek z rizem pa solatkauser posted image

clock-img

02.02.2009, 18:59

clock-img

mayflower

pencil-img

789

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj???ja to je pa ful dobr,kaj pa pol praviš na mojeuser posted image sej vem da je vredu ampak me zanima mnenje

Maš odličen rezultat.user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

02.02.2009, 19:20

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

jaz sm mela 'sam' 1:3600 pa se mi je zdel fajn rezultat... user posted image
no ja tko k uzameš... jst vem da bo kul..user posted image a ste delale tut DHT zraven ker to se mi zdijo ful velike cifre...

clock-img

02.02.2009, 19:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

no ja tko k uzameš... jst vem da bo kul..user posted image a ste delale tut DHT zraven ker to se mi zdijo ful velike cifre...

no sej tud jaz vem da bo kul...user posted image .
Sej DHT delaš če maš majhne cifre rezultatov a neuser posted image Če maš več možnosti za nepravilnostiuser posted image

clock-img

02.02.2009, 20:09

clock-img

mayflower

pencil-img

789

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

no sej tud jaz vem da bo kul...user posted image .
Sej DHT delaš če maš majhne cifre rezultatov a neuser posted image Če maš več možnosti za nepravilnostiuser posted image

Dudica- ne se obremenjevat. Za DHT ti ponavadi svetujejo, da jih naredi (če maš povišano NS ali pa si starejša...)

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

02.02.2009, 21:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sploh ne vem kaj je to dht....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dan je pri koncu....vrjetn da ste ze vse v objemih svojih dragcev...grem pa se jestuser posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 22:33

clock-img

petra a

pencil-img

2070

čer,se javljam samo toliko da vas pozdravim...cajta nimam za nazaj brat...upam da ste vse o.k. user posted image

bye

clock-img

03.02.2009, 05:43

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dobro jutro!
Danes je bila noč za user posted image . Sem imela brezzvezne sanje. Najprej sem sanjala, da sem pozabila poklicat moža, ko sem dobila popadke in sem rodila brez njega, potem sem se pa skozi vozila z dvigalom pa nikamor nisem prišla in so me lovili in sem vedno vse gumbe stiskala, da bi dvigalo odpeljalo pa je vedno v zadnjem trenutku odpeljalo. Potem pa še je bila naša pubertetnica takoooo tečna, ko se je zbudila, da je ni bilo za poslušat. Puberteta je nekaj najhujšega v odraščanju user posted image . Pri nam že gre na srečo počasi proti koncu, je pa še na čase prava kriza user posted image . Si sploh ne moreš mislit, kako te lahko otrok sprovocira user posted image .
Drugače se pa moja mala miška zadnje čase namešča v takšne neugodne položaje. Se mi zdi, da mi skozi čisto na eni strani leži. Ali je cela na desni ali pa na levi. Se mi zdi, da mi kar cel trebuh na tisto stran vleče.
Majch imaš lepo pobarvano. KatMat čestitam za selitev. Cveka30 ti pa dobro opravi, pa če boš mogla slučajno v bolnici ostat, pa si to predstavljal kot kratek dopust. Doma se že bodo znašli brez tebe, ti boš pa lahko počivala.

clock-img

03.02.2009, 06:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro!
a veste kolk je pr nas snega user posted image user posted image user posted image ,če ga primorci kaj rabite samo povejte user posted image .
Sploh ne vem a bom pršla v vrtec al kaj naj nardim...ma nč probala bom...pol pa bo kar bouser posted image .Pa še kar mede jaz ne vem kok dolg bo še sej še skoz vrata ne bomo mogl več kmaluser posted image .
No spali smo pa mi celo noč pa se zdajle zbudiliuser posted image ,zdaj pa mož že kida upam da so tud kaj splužli po dvorišču...user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:03

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Vi mate sneg, mi pa poplavo. Pridem zjutraj na firmo, hvalabogu že od 7, drugače sem tu po 8, in soba kjer imamo strežnike na katerih je kr neki velikih podjetij do polovice v vodi. GAsilci so rabli cca 20 min, zdaj se pa dušim v ogljikovem monoksidu, ker so dali eno predpotopno črpalko, pustili in šli naprej. Podn od podna. Zračim, pa vn na zrak hodim, sam ne upam pustit, ker je kakih 200.000€ opreme noter. Mater sem jezna.

clock-img

03.02.2009, 08:04

clock-img

gala

pencil-img

301

Dudica1, men je dons ena mamica v vrtcu rekla, da mam res srečo, k grem lahko peš do tja. Pa je to res. Čeprav so cestarji vso noč delali pri nas (sej se nimamo kaj pritoževat, k je kr lepo spluženo, vsa čast jim...), mi je vseen bolj kamot it peš v takem vremenu, kot pa z avtom. Pa še kidat mi letos ni treba. Tako da lahko samo  uživam takole lepo zimouser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:30

clock-img

HM84

pencil-img

346

Dobro jutro! Pri nas je skoraj pol metra snegauser posted image Sem prejle komaj na šiht pršla - in to pešuser posted image

Popoldne pa izpit, bom mogla že ob dveh od doma, da bom do pol petih v Lj. pršlauser posted image

Jutri navsezgodaj zjutri pa pregled... poročam kako bo;)

Pa pejte se kej sankat, še zame mal, jst nimam časa... user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MAJA1488 boga k moraš to vdihavat,hodi res na zrakuser posted image da ne bo kaj škodilo

GALA tud jaz bi šla raje peš pa mam predaleč,no sej je kar šlo pol k sm pršla domu pa v garažo nism pršla user posted image user posted image user posted image sm mogla pa mal pokidat da je pol šlo...user posted image ,no vglavnem da sm do doma pršla,pol bo šel pa mož po tamalega v vrtecuser posted image

HM84 srečno popoldne na izpitu in jutri na pregleduuser posted image

clock-img

03.02.2009, 09:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kje pa ste vse smo padli čist na tla...user posted image

clock-img

03.02.2009, 09:19

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

sneg kidajo

clock-img

03.02.2009, 09:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

sneg kidajo

user posted image user posted image user posted image zgleda da res ja,no zdaj je mal nehal dol padat pr nas...

clock-img

03.02.2009, 09:36

clock-img

dito

pencil-img

377

Meni je pa tast splužil. Včeraj sem sama po obrokih ( skidala pa sem vse) user posted image . Danes pa se me je usmilil.

bolniško sem dobila podaljšano do 15. 3. user posted image user posted image . Ful se mi zdi čudno, da za 1,5 mesec. Ne vem pa kaj naj naredim potem, ker bi rada izkoristila še lanski in letošnji dopust, ker drugače ti baje za leto 2009 plropade (če ga ne izkoristiš  2009 vsaj 14 dni).

Kako boste pa ve, ki ste na bolniški z dopustom?

Vidim, da že pridno zapravljate. Jaz imam kar slabo vest, ker sem kupila samo dva bodyja- pa še to v Hofru. zadnjič sva bila z dragim pa nisem nič najdla. Kar naprej sem gledala roza stvari, za user posted image user posted image  pa mi ni bilo nič všeč. Malo bom še počakala na spomladansko robo. Kaj ve ste nabavile kaj bodo imeli vaši user posted image , domov iz porodnišnice? Jaz nimam pojma.user posted image

clock-img

03.02.2009, 09:54

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jutro user posted image

Tudi jaz nisem še nič nabavila,moram najprej pogledat kaj sploh imam.
večinoma bom kupila samo bodije na kratke,saj bo itak vroče poletje.user posted image user posted image
Najbolj me pa jezi ker ne vem spola.
Tudi pri nas pada kot pri norcih,ceste so pa user posted image .

Jaz še zdaj nimam nič od ZZZs-ja,upam da bo jutri.Dopust mislim,da ne propade,se ti ga en del prenese,vsaj tako je bilo pri meni.
Rodila jan.07,pol sem pa po porodniški koristila še dopust iz leta 07.Ne vem pa koliko dni.
Včeraj sem se tako zložila,dobro da sem se ujela na roke.štor babji.user posted image
sem šla,dol,po krompir in kar direkt čez eno gajbico,nogo imam celo opraskano...

clock-img

03.02.2009, 09:58

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Majch dobro sta zrihtala stanovanje,tisti krogi so mi full všeč.user posted image

maja1488 upam,da kmalu prideš da normalnega zraka,da čimprej izklopijo tisto pumpo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem