cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

10.02.2009, 10:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

mala malca, a ne dudiuser posted image

ne vem glih kaj naj bi to zdej pomeniluser posted image user posted image

da zdaj obvladašuser posted image user posted image

aha dobr sm že mislila...user posted image

clock-img

10.02.2009, 10:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

clock-img

10.02.2009, 10:51

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Zdej pa grem, ker nisem še nič naredila konkretnega dons... user posted image

clock-img

10.02.2009, 10:53

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Joj Cveka30, tvoja tašča pa se tega raka očitno res ne more znebiti user posted image . To si sploh nemorem predstavljati. Ampak očitno je prava borka. Malo je takih, ki bi zmogli takšno pot.

clock-img

10.02.2009, 10:53

clock-img

Anonimen

no jaz sem končno dala kosilo kuhat, da ne bo moj možek šel lačen v službo, za v petek je pa dobu frej, k imam UZ in bo šel z manouser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upam da ne bo v čet. že njegov šef kako drugače govoriluser posted image

clock-img

10.02.2009, 10:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Joj Cveka30, tvoja tašča pa se tega raka očitno res ne more znebiti user posted image . To si sploh nemorem predstavljati. Ampak očitno je prava borka. Malo je takih, ki bi zmogli takšno pot.

ja taka je, pa hvala bogu, povedala sem ti pa za to da boš bolj optimistična, ker je to zelo veliko če so vsi okoli bolnika optimistični, potem je še bolnik tak!

clock-img

10.02.2009, 10:56

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Petrazg mislila sva v Turčijo začetek septembra. Takrat bo dojenček 3 mesece star. Mah, sej sm ugotovila, da je res bolš da greva bližje, tko da nisi na letalo vezan. Pa še psičko lahko vzameva s sabo. Ampak itak že gledava, ker januarja drugo leto pa obvezno gremo. Trenutno je Bonaire aktualen. Sva hotla v Avstralijo, mava tam prijatle, ki so se letos preselili tja, ampak bomo raje počakali še eno leto, da tudi otrok zraste, ker bi si Avstralijo rada tudi ogledala. S 7- mesečnim dojenčkom pa bolj težko delaš kakšne blazen oglede. 

clock-img

10.02.2009, 10:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest sem mislila presenetit svojega dragega iz 3/4d posnetkom najine malcice...pa mi je zmankal dinarckov...bo ze

clock-img

10.02.2009, 10:59

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Petrazg sem dobila kataloge od Sončeka in sem si malce preračunala koliko bi prišlo za tri osebe. Gre starejša hčera zraven in je upoštevana kot odrasla oseba. Pa me pride čez 2.000 Eur. Moja bolniška pa ni ravno dobro plačana in se nam zdaj kar pozna primanjkljaj eurov. Jaz bi pa ful rada nekam šla, magari v apartma na Hrvaško. Mogoče pa bo še vse dobro pa bomo vseeno šli na dopust user posted image .

clock-img

10.02.2009, 11:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest sem mislila presenetit svojega dragega iz 3/4d posnetkom najine malcice...pa mi je zmankal dinarckov...bo ze

tudi meni,tolaži se s tem...user posted image

clock-img

10.02.2009, 11:02

clock-img

Anonimen

sem dobila glih kar reklamo od lidla v roke saj vem me boste teple, od 12.2 dalje so bodiji trije v kompletu na preklop v akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 11:02

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Danes pa imamo res pravi maratonski čvek. Bo mi vsaj dan hitro minil.

clock-img

10.02.2009, 11:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem dobila glih kar reklamo od lidla v roke saj vem me boste teple, od 12.2 dalje so bodiji trije v kompletu na preklop v akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

si pa zgodnja...me gremo 12-ga vse v lidluser posted image

clock-img

10.02.2009, 11:05

clock-img

Anonimen

ma ja no pr nas poštar bl pozen hotuser posted image

clock-img

10.02.2009, 11:06

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Ne, sej ne morm it delat user posted image ... se odjavim, pa samo pogledam, če je katera kaj napisala, pa moram spet kaj pisat...user posted image user posted image user posted image Sej, če me moj odseli, ker sem skoz na računalniku, upam da boste tolk solidarne in me bo katera pod streho vzela...

clock-img

10.02.2009, 11:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ma ja no pr nas poštar bl pozen hotuser posted image

ma me smo to govorile že dva dni nazajuser posted image user posted image user posted image ,in smo rekle da nej se lidl pripravi ker bomo vse user posted image 12-ga tamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 11:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ej morm pa nujno en kofi si skuhat...mi ze mal oci skup vlece

clock-img

10.02.2009, 11:09

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Tanja... ja tri mesece je res malo malo... Čeprav smo imeli v Egiptu zraven družinico s 3 ali 4 mesece starim fantkom... Smo se pa tudi mi odločili za Hrvaško poleti... bomo vidli kako bo priden drobižek...

AKP kaj si pa gledala? destinacija...

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest sem kupla zanc u sparu 3 za 10 eu....

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

predn poštar pride me to že po   user posted image

clock-img

10.02.2009, 11:10

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Aja, še to... a reklame od Leclerca pa niste opazile? user posted image Imate full stvari za bejbije not... user posted image user posted image user posted image Sem mal žleht, a ne?

clock-img

10.02.2009, 11:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Aja, še to... a reklame od Leclerca pa niste opazile? user posted image Imate full stvari za bejbije not... user posted image user posted image user posted image Sem mal žleht, a ne?

vidle vidle,nč ne spregledamouser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 11:13

clock-img

Anonimen

ja, ja, saj jaz ne bom šla, bom počakal kar na rojstvo otroka, ker imam kar dosti oblekic, če pa že bom pa pol zapravljalauser posted image tako da bo 12 več za vas ostal mene ne bo tamuser posted image

clock-img

10.02.2009, 11:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

clock-img

10.02.2009, 11:17

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Petrazg sem gledala Turčijo hotel od  Magic Life linije. Sem raje kataloge skrila, da jih ne gledam ker se že vidim na plaži z kozarcem (žal,  letos z brez alkoholnik koktejlom) v roki. Sem lani v Tuniziji tako uživala v koktejlih. Letos bom pa zgleda uživala na terasi in bom čvekala z Cveko. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem