writing-img

RE: Majčice 2009 - 2. del

clock-img

10.02.2009, 13:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:25

clock-img

Anonimen

a ste opazle da nas je ratalo ful mal čvekicuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jp...

clock-img

10.02.2009, 13:29

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

prodam tehtnico....malo rabljena elekronska...p.s. laze

Jo lahko kar obdržiš... Jst podarim svojo prvemu interesentu... user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:29

clock-img

Anonimen

kaj sva sameuser posted image

clock-img

10.02.2009, 13:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sem mogla prej svojega mal okregat...je prsu da pa sem mu naredila " malco" pol mi pa zabrus ce znam se kej druzga pocet kt tle gor viset pa tv gledat...

sm mu jih tok napela...!!!vse ma pospravlen...zmer skuhan...pa se mu ni zadost...

clock-img

10.02.2009, 13:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pa petra!!!user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:34

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

buuu... jst sem še tu... buuuu.....
user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:36

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

sem mogla prej svojega mal okregat...je prsu da pa sem mu naredila " malco" pol mi pa zabrus ce znam se kej druzga pocet kt tle gor viset pa tv gledat...

sm mu jih tok napela...!!!vse ma pospravlen...zmer skuhan...pa se mu ni zadost...

Imava tudi midva večkrat podobno zgodbouser posted image ... Mi je zadnjič zagrozil, da mi bo zaklenil rr, dokler magistrske ne napišem... Pa sva imela nekaj tihih ur user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

10.02.2009, 13:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud jaz
no prej ste govorile o potrdilih,v postojni ne rabte nobenga potrdila da je partner lahko zravn moj ga je mel pa je vseeno plačal da je bil lahko zravn

user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:40

clock-img

Anonimen

jaz pa nimam problema z možekom, ker ve da kolikor naredim reskiram user posted image zato je čisto tih in če ni nič narejeno me samo vpraša če se slabo počutim in gre sam narest, mu več pomeniuser posted image kot pa urejeno stanovanjeuser posted image kuhano pa tud ima vsak dan, ker skuham za vse tri, ker glih lačna pa ne mislim bituser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:41

clock-img

Anonimen

dudica1: si se odpočila?

clock-img

10.02.2009, 13:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudica...

ce sta placala mš (ker ponekod se placa) potem vama udelezbo pri porodu ni treba placat...

ce pa nista se pa udelezba placa oz placal naj bi uporabo halje copatkov....kao-to majo za izgovor...

clock-img

10.02.2009, 13:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pa sej vem da ne misli resno...ampak zmer kaksno tako bruhne vn da ga kr debel pogledam...

clock-img

10.02.2009, 13:47

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

pa malica mu tudi pripada, če porod poteka dalj časa....user posted image user posted image user posted image To mi ni bilo nikoli jasno... kako si oni predstavljajo, da bo moj zraven mene jedel, jst bom pa zraven predihavala popadke...user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudica   iscem neki sladkega po bajti pa nc ne najdem...user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:48

clock-img

Anonimen

kolikor jaz vem moraš plačat, pa nima veze al je bil moj mož v MŠ al ni bil, sam razlika je v tem da če je bil plača tam nekje 15€ če pa ni bil pa plača tam nekje 30€, zraven je pa lahko, vsaj v LJ. imajo takouser posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:50

clock-img

Anonimen

katmat prid k men na palačinke, k jih bom jaz pol naredila zase in za mojga miškolinauser posted image

clock-img

10.02.2009, 13:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dudica...

ce sta placala mš (ker ponekod se placa) potem vama udelezbo pri porodu ni treba placat...

ce pa nista se pa udelezba placa oz placal naj bi uporabo halje copatkov....kao-to majo za izgovor...

v MŠ sva bla v ljubljani rodila pa sem v postojni in je mogu plačat samo mislim da nekaj manj...kot polno ceno...user posted image

odpočila pa sem si ja je prav pasalouser posted image

clock-img

10.02.2009, 13:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

najboljsa mi je pa ta...ko pobere cunje iz strika jih zlozi pol pa zlozene postav pred omaro,pa ga gledam pa gledam pa nic...pol jih pa zanalasc pustim pri miru,cez dva dni mi pa rece zakaj se kupi cunj nabirajo...ce ne znam pospravt...user posted image user posted image user posted image           od zacetka me je s tem prav razkuru zdej se pa le se smejim....

sej je priden ...

clock-img

10.02.2009, 13:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dudica   iscem neki sladkega po bajti pa nc ne najdem...user posted image user posted image

jaz mam rafaelo,prid...

clock-img

10.02.2009, 13:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

katmat prid k men na palačinke, k jih bom jaz pol naredila zase in za mojga miškolinauser posted image

z veseljem!!!!....jest bom naredila pa puding...

clock-img

10.02.2009, 13:53

clock-img

Anonimen

naši možje, kaj bi mi brez njih, al pa oni brez nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:54

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Do konca sem vas prebrala! Pa sej ne morem verjet! user posted image

clock-img

10.02.2009, 13:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

z veseljem!!!!....jest bom naredila pa puding...

prinesi s seboj puding, jaz bom pa palačinke z marmelado naredila o.k. njami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem